Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


Παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη εθνικιστική στροφή στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μια πλήρως πτωχευμένη χώρα, και τριτοκοσμική να έχει τόσους εθνικιστές. Θεωρώ ότι ο εθνικισμός είναι το ισχυρότερο ναρκωτικό που υπάρχει, μετά την θρησκεία. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, πολιτισμένοι, και κάφροι, μορφωμένοι και αμόρφωτοι. Δεν είναι δυνατόν σήμερα οι άνθρωποι να δέχονται τους ανθρώπους βάσει του χρώματος που έχουν. Βέβαια τα χαμηλά στρώματα του πληθυσμού δεν έχουν γνώση, και έχουν πλήρη άγνοια, αυτοί είναι εθνικιστές και ρατσιστές. Σας θυμίζω ότι ο Χίτλερ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο σκότωσε 40 εκατομμύρια ανθρώπους, επίσης σας θυμίζω τι έγινε στην Γιουγκοσλαβία, και πόσες χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν χωρίς λόγο και αιτία.

Με ανησυχεί πολύ η έξαρση του φασισμού και του ρατσισμού, και μάλιστα παρατηρώ στην Ρωσία και σε πολλές χώρες της Ευρώπης ότι το πρόβλημα του φασισμού είναι πολύ μεγάλο, και συνεχεία μεγαλώνει. Τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα έχουμε μεγάλη έξαρση των φασιστικών φαινομένων, και μάλιστα μεγάλη έξαρση του ρατσισμού. Το φασιστικό κόμμα χρυσή αυγή μπήκε στην βουλή με 7%, το ποσοστό αυτό είναι πολύ μεγάλο, και με ανησυχεί πολύ, και πιστεύω ότι θα έχουμε άσχημες εξελίξεις. Οι φασίστες της χρυσής αυγής (δεν είναι απλά ακροδεξιοί, είναι πλήρως φασίστες, και οπαδοί του Χίτλερ) πιστεύω ότι τώρα που θα μπουν στην βουλή τα πράγματα θα είναι χειρότερα, και θα ζήσουμε καταστάσεις εκτός ελέγχου. Και επειδή στην ελληνική αστυνομία είναι όλοι φασίστες, αφήνουν την χρυσή αυγή να κάνει ότι θέλει, και όπως θέλει, και μάλιστα έχει αντικαταστήσει την αστυνομία, και κυνηγάνε τους λαθρομετανάστες, και πολλούς από αυτούς τους σαπίζουν στο ξύλο. Και μάλιστα έχουμε φτάσει στο σημείο πολλοί έλληνες όταν έχουν κάποιο πρόβλημα δεν παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία, αλλά καλούν την χρυσή αυγή, και αυτοί έρχονται αμέσως. Εάν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα, και όμως γίνονται. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι πάρα πολλοί έλληνες ήταν υπέρ του βουλευτή της χρυσής αυγής κασιδιάρη για τις μπουνιές που έριξε στην βουλευτή του Κ.Κ.Ε. Λιάνα Κανέλλη, και στα σχόλια που διάβασα στο ιντερνέτ, οι περισσότεροι έλεγαν μπράβο καλά της έκανες, δυστυχώς αλλά εκεί έχει φτάσει η χώρα μας, να θεωρούν ότι μια βιαιοπραγία είναι σωστό.

Η χρυσή αυγή και κάθε φασιστικό κόμμα για να βρει οπαδούς πηγαίνει στις φτωχογειτονιές, και ενσωματώνει στις τάξεις του ανθρώπους αγράμματους, ανέργους, και χωρίς μέλλον. Όλοι αυτοί που δεν έχουν μέλλον, και τους ποτίζουν τον εγκέφαλο με το όπιο του φασισμού, και τους πείθουν ότι αυτοί (οι φασίστες) θα τους σώσουν, και ότι θα κάνουν δήθεν την μεγάλη Ελλάδα, και ότι ο εχθρός της Ελλάδας είναι οι λαθρομετανάστες. Εγώ θεωρώ ότι ο εχθρός της Ελλάδας είναι οι πολιτικοί, και το κομματικό κράτος, που κατέστρεψε την χώρα, και την πτώχευσε πλήρως.

Όλοι κατηγορούν τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν παράνομα στην χώρα μας, και ότι φταίνε και αυτοί για τα χάλια μας. Κατά την γνώμη μου δεν φταίνε αυτοί αλλά το κράτος που δεν μπορεί να φυλάξει α σύνορα, και μπαίνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα. Τους λένε στην χώρα τους να πάνε στην Ελλάδα, και εκεί θα ζήσουν καλύτερα, γιατί στην χώρα τους δεν έχουν ούτε φαγητό. Βέβαια όταν έρχονται στην Ελλάδα βλέπουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν, και βλέπω πάρα πολλούς να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε. Αυτό που φοβάμαι είναι όταν η χώρα θα χρεοκοπήσει (αυτό το θεωρώ δεδομένο μας ετοιμάζει η μέρκελ να μας διώξει από το ευρώ για να συνετιστούν οι άλλες χώρες που έχουν πρόβλημα) όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες τι θα τρώνε? Δυστυχώς αλλά θα γίνει αιματοχυσία, και θα ανεβαίνουν οι φτωχοί από τα δυτικά προάστια στα βόρεια στους πλούσιους για να φάνε, και θα ζήσουμε τραγικές καταστάσεις. Διαβάστε το σχετικό μου άρθρο, τραγικές καταστάσεις και θα καταλάβετε.

Η ανθρωπότητα έχει τραβήξει πολλά δεινά από την κατάρα του φασισμού, και του εθνικισμού, ελπίζω στο μέλλον το φαινόμενο αυτό να εξαλείψει, δεν είμαι όμως και πολύ αισιόδοξος, γιατί όσο φτωχαίνει ο κόσμος όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν καταφύγιο στον φασισμό, και δυστυχώς πολλές χώρες στην Ευρώπη δεν πάνε καθόλου καλά οικονομικά. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πατρίδα μου δεν είναι η Ελλάδα αλλά η γη, και το σύμπαν. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ένας κόκκος από το σύμπαν, όταν το καταλάβετε αυτό θα ζούμε πολύ καλύτερα. Μην κρίνετε τους ανθρώπους από την οικονομική κατάσταση, την θρησκεία, το χρώμα τους, αλλά εάν είναι καλοί η κακοί, να δίνετε αγάπη στους άλλους, και να είστε σίγουροι ότι θα παίρνετε και εσείς. Κλείνοντας αυτό το άρθρο θα θυμίσω στους φασίστες εθνικιστές αυτό που είχε πει ο Νίτσε ψάχνεις για οπαδούς ψάξε για μηδενικά, και εγώ συμπληρώνω Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου