Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΔΝΤ


Όπως όλοι γνωρίζετε η χώρα μας έχει καταστραφεί πλήρως, και η απόλυτη πτώχευση είναι πολύ κοντά, ακόμη και να μην πτωχεύσει η χώρα  (πράγμα που το θεωρώ αδύνατον) ο λαός θα είναι πλήρως πτωχυμένος, ακόμη και η μεσαία τάξη θα είναι πάμπτωχη, και οι μόνοι που θα ζουν καλά θα είναι οι πολιτικοί μας, και οι πολλοί πλούσιοι.
Για να σκοτώσουν μια χώρα υπάρχουν δυο τρόποι ο πρώτος είναι ο πόλεμος, και ο δεύτερος είναι το χρέος. Το χρέος που έχει η Ελλάδα είναι αδύνατον να πληρωθεί, ακομη και μετά το κούρεμα που έγινε. Για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να διώξει το Δ.Ν.Τ. αλλά ποιος πολιτικός θα τολμήσει να το κάνει αυτό?  Κανείς γιατί είναι όλοι πουλημένοι, και φασίστες, και δεν τους ενδιαφέρει η χώρα αλλά μόνο το τομάρι τους. Είναι μάλιστα και θρασύδειλοι που ζητάνε την ψήφο μας, βέβαια οι νεοέλληνες είναι τόσο μαλάκες που θα πάνε όλοι να ψηφίσουν τους γαμιάδες τους
Προσωπικά πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. θα πάρει στις εκλογές 50% με 55%. Δυστυχώς ο λαός είναι ανάπηρος  και ξεχνά πολύ εύκολα. Όποια κυβέρνηση βγει στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να κάνει αυτά που λέει η τρόικα, τότε γιατί γίνονται οι εκλογές? Ο μοναδικός λόγος που γίνονται είναι να εκτονωθεί ο λαός, και να μην διαμαρτύρεται. Οι μειώσεις των μισθών θα συνεχιστούν και μάλιστα πιο άγρια από πριν. Ποιος έχει δώσει το δικαίωμα σε αυτόν τον tomsen του Δ.Ν.Τ. να κάνει ότι θέλει στην χώρα μας, σαν να είναι ο άρχοντας της Ελλάδας? Όλοι οι ανάπηροι πολιτικοί μας ακούνε tomsen και κάθονται προσοχή, καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι η Ελλάδα.
Οι μισθοί της χώρας μας θα φτάσουν τους μισθούς της Κίνας και της Ινδίας, και χειρότερα ακόμη φυσικά οι τιμές θα είναι πάντα ψηλές, και δεν πέφτουν ποτέ, η φορολογία μάλιστα έχει διπλασιαστεί, φόρο δεν πληρώνει κανείς, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Τα χρέη των ελλήνων προς την εφορία ήταν 45 δισεκατομμύρια ευρώ, και τώρα έχουν φτάσει στα 55 δισεκατομμύρια, όσους φόρους και βάλουν αυτοί οι φασίστες, δεν πρόκειται να πληρώσει κανείς.
Περιμένω να δω τι ποσοστό θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Εάν πάρει πάνω από 3% πράγμα που το θεωρώ πολύ πιθανόν, αυτό σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός είναι εντελώς ανάπηρος και ηλίθιος. Αυτό το κόμμα κατέστρεψε πλήρως την χώρα, και αντί να είναι όλοι στην φυλακή ζητιάνε και την ψήφο μας, τόσο θράσος έχουν. Ειδικά ο Βενιζέλος κυβέρνησε λες και ήταν ο απόλυτος άρχοντας της χώρας. Αυτή η διακυβέρνηση μου θύμισε τον ΧΙΤΛΕΡ, και ακόμη χειρότερα.
Η Ελλάδα μπήκε στην ευρωπαϊκή ένωση από το 1981, και το 2001 μπήκε στο ευρώ. Όλοι μιλήσαμε για την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, και ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες είναι το ίδιο. Που πήγε η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, όταν η μέρκελ μας φέρετε σαν να μας μισεί, και θέλει το κακό μας? Και μάλιστα μας κατηγορεί συνέχεια ότι είμαστε τεμπέληδες, και δεν δουλεύουμε. Πως τολμάει και μιλάει όταν δεν μας έχει δώσει τις κατοχικές αποζημιώσεις όταν τις έχει δώσει σε όλες τις άλλες χώρες? Ακόμη και σήμερα εισάγουμε πολλά αγαθά από την Γερμανία, και οι γερμανοί ζουν από τις εισαγωγές μας. Είμαστε μαλάκες που δεν φεύγουμε από το ευρώ, γιατί έτσι θα καταρρεύσει πλήρως όλη η νότια Ευρώπη, και φυσικά θα έχει προβλήματα και η Γερμανία, δεν θα μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα της. Έτσι και αλλιώς είμαστε πλήρως πτωχυμένοι, και θα κάνουμε την ζωή των γερμανών δύσκολη.
Η Ισλανδία πτώχευσε το 2009 λόγο της φούσκας των τραπεζών, κατάφερε όμως να σταθεί στα πόδια της, και σήμερα έχει ανάπτυξη 4%, πως κατάφερε να το πετυχει αυτό? Ο πρόεδρος της χώρας δεν υπέγραψε το νομοσχέδιο για την πληρωμή των πιστωτών, και έκανε δημοψήφισμα, για να πληρωθεί το χρέος η όχι. Φυσικά ο λαός αρνήθηκε να πληρωθεί το χρέος, και πλήρωσαν μόνο ένα μικρό μέρος του χρέους. Ο πρόεδρος της Ισλανδίας προτίμησε να σώσει τον λαό, και όχι τις τράπεζες. Αυτός είναι πρόεδρος και όχι ο δικός μας που ότι νομοσχέδιο του πάνε λέει ναι σε όλα. Όσο αφορά τους πολιτικούς μας έκαναν νόμο που πρώτα πληρώνονται οι δυνάστες μας και μετά οι συντάξεις και οι μισθοί. Δηλαδή εάν δεν μείνουν λεφτά για τους μισθούς και τις συντάξεις δεν θα πάρει κανείς χρήματα, τόσο πουλημένοι και υποταγείς στην τρόικα είναι. Και μάλιστα σας ζητάνε να τους ψηφίσετε, και εσείς σαν καλοί μαλάκες που είστε θα τους ψηφίσετε. Μπράβο σας.
Μην περιμένετε από κανέναν ηγέτη να μας βγάλει από το τέλμα που έχει περιέλθει η χώρα μας, ηγέτης είναι ο καθένας μας, και πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας αλλιώς δεν γίνετε τίποτα. Τα νέα μέτρα που θα βάλει ο πρωθυπουργός της χώρας μας ο κύριος tomsen θα είναι πολύ άσχημα, και σκληρά. Θα έχουμε νέες μεγάλες μειώσεις μισθών, και συντάξεων, νέους φόρους σε όλους, πρέπει να κάνουμε περικοπές 14 δισεκατομμυρίων, όπως διέταξε ο tomsen, που θα τα βρούμε αυτά δεν ξέρω. Εάν ακόμη και με τα μέτρα που θα μας βάλουν δεν βγούμε όλοι στους δρόμους, για να διώξουμε την χούντα που θα βγει από τις εκλογές, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας, πάντως το καλοκαίρι φαίνετε πολύ θερμό. Δείτε και αυτό το βίντεο για να καταλάβετε πως η Γερμανία βγάζει χρήματα από την εκμετάλλευση της Ελλάδας, και εμείς σαν καλοί μαλάκες που είμαστε περιμένουμε να μας σώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου