Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Σήμερα θα σας στενοχωρήσω λίγο, αλλά εμένα μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Όπως όλοι γνωρίζετε ότι η χώρα μας βρίσκετε σε τραγική κατάσταση, και δεν είναι ένα σκαλί πριν τον γκρεμό, αλλά έχουμε πέσει στον γκρεμό. Ότι και να κάνουμε η κατάσταση είναι απόλυτα μη αναστρέψιμη. Ακόμη και να πάρουμε την έκτη δόση, δεν πρόκειται να σωθούμε, γιατί εάν μας δώσουν χρήματα απλά θα μας δώσουν μόνο για τα ομόλογα που λήγουν τους επόμενους τρεις μήνες, γιατί η Ιταλία, η Ισπανία, και η Σλοβακία, (η Ιταλία και η Ισπανία δανείζονται με 6% και δεν μπορούν να μας δανείσουν με 4%, και η Σλοβακία αρνείται να μας δανείσει) και πιθανόν η Φιλανδία  (εκτός και εάν δοθούν εγγυήσεις από την χώρα μας) δεν θα χρηματοδοτήσει την Ελλάδα. Πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις? Απλά δεν θα πληρωθούν, και μάλιστα μαθαίνω ότι θα πληρώσουν τους δημοσίους υπαλλήλους με ομόλογα ενός έτους. Τα λεφτά που έχει η κυβέρνηση στα ταμεία της φτάνουν μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου, πως θα πληρώσει? Απλά δεν θα πληρώσει. Και μάλιστα έχει θέσει η τρόικα σαν όρο για να πάρουμε την έκτη δόση, να μην δώσει άλλη επιδότηση στα ταμεία, δηλαδή είναι πολύ πιθανόν να μην πληρωθούν καθόλου οι συντάξεις, γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν πάρει όλες τις επιδοτήσεις που δικαιούνται μέχρι τέλος του χρόνου, και το ποσόν αυτό είναι δυο δισεκατομμύρια ευρώ. Ένα άλλο πρόβλημα που υπάρχει είναι πολύ πιθανόν να μην μας δώσει το Δ.Ν.Τ. την δόση του, γιατί για να μας την δώσει πρέπει το χρέος να είναι βιώσιμο, και το δικό μας χρέος όχι μόνο δεν είναι βιώσιμο, αλλά είναι πλήρως πτωχευμένο, δηλαδή ότι και να γίνει είμαστε τελειωμένοι.

Εάν η χώρα μας πτωχεύσει (αυτό το θεωρώ δεδομένο, και μάλιστα το αργότερο μέχρι τέλος του χρόνου) τότε η χώρα μας θα ζήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Οι τράπεζες θα κλείσουν για τρεις μήνες, και δεν θα πληρώνετε κανείς, ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε οι ιδιωτικοί, και φυσικά ούτε οι συνταξιούχοι, και όταν ανοίξουν οι τράπεζες το ανώτατο ποσό που θα μπορεί να κάνει ανάληψη κάποιος θα είναι 200 ευρώ τον μηνά. Δυο ημέρες μετά την πτώχευση δεν θα υπάρχει τίποτα στα ράφια των super market, και όποιος προλάβει να πάρει κάτι για να τρώει, μετά θα επικρατήσει το απόλυτο πλιάτσικο, και το απόλυτο χάος. Το κράτος θα παραλύσει πλήρως, δεν θα δουλεύει τίποτα η αστυνομία δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, και τα πράγματα θα είναι πλήρως εκτός έλεγχου. Το χειρότερο πράγμα στον άνθρωπο είναι η πείνα, τον κάνει πλήρως εκτός έλεγχου, θα ανεβαίνουν πολλοί φτωχοί προς τα βόρια προάστια για να φάνε φαγητό από τους πλούσιους, και την άρχουσα τάξη, και ότι βρίσκουν θα τρώνε, και φυσικά ότι μπορούν θα κλέβουν. Είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν συμμορίες που θα ελέγχουν διάφορες περιοχές που θα κάνουν πλιάτσικο, και μάλιστα πιστεύω ότι είναι πιθανόν να υπάρξουν και βία επεισόδια με αιματοχυσίες. Μην νομίζετε ότι κινδυνολογώ, αυτές τις καταστάσεις θα ζήσει η χώρα όταν πτωχεύσει. Σας προτείνω να δείτε τα βίντεο με την πτώχευση της αργεντινής και θα καταλάβετε.

Επί δυο χρόνια αυτή η φασιστική κυβέρνηση μας λέει ψέματα συνέχεια, μας κοροϊδεύει, έχει φτάσει την χώρα μας σε πλήρη κατάρρευση, η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη, οι άνεργοι είναι πάνω από ένα εκατομμύριο, ο λαός πεινάει έχει φτωχοποίηση το 30%των ελλήνων, τι άλλο γαμήσι πρέπει να φάμε για να ξυπνήσουμε και να διώξουμε αυτούς τους φασίστες. Πως ανεχόμαστε αυτή την χούντα? Τσαγανό δεν έχετε μέσα σας? Όχι δεν έχετε σας έχουν ευνουχίσει πλήρως.

Η υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου που είναι βασικό μέλος της λέσχης BILDERBERG δήλωσε ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο πρωθυπουργός της δραχμής, δηλαδή θεωρεί δεδομένη την πτώχευση της χώρας, την έχουν προγραμματίσει και κανείς δεν μας λέει τίποτα γι’ αυτό, και εμείς σαν μαλάκες που είμαστε τους ανεχόμαστε. Και κάθε φορά που είναι να πάρουμε την επομένη δόση του δανείου μας απειλούν με πτώχευση. Αυτό έκανε και χθες ο υπουργός οικονομικών Βενιζέλος, τι είπε? Η θα καθίσετε να σας γαμήσουμε η δεν παίρνετε την επομένη δόση. Δηλαδή η θα ζήσετε κάτω από τα όρια της φτώχειας η δεν θα έχετε να φάτε. Σας πουλάνε φόβο και τρόμο και θερίζουν κοπάδια και πρόβατα., και εσείς σαν καλά πρόβατα που είστε τσιμπάτε, μπράβο μαλάκες.

Αυτή η κυβέρνηση είναι 100 φορές χειρότερη από την χούντα του Παπαδοπούλου, η χούντα δεν θα τολμούσε με τίποτα να κάνει αυτά τα πράγματα. Ο Παπανδρέου είναι απόλυτα δοτός, πουλημένος, και φοβερά επικίνδυνος για την χώρα. Βουλευτής της Αυστρίας είπε στην βουλή ότι ο πρωθυπουργός μας το 2010 αγόρασε CDS ένα δισεκατομμύριο ευρώ και τώρα είναι σε πενταπλάσια τιμή, και κανείς δεν το διέψευσε αυτό. Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας καμένος τα λέει αυτά εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν τον ακούει κανείς, και κανείς δεν ασχολείται μα αυτό το θέμα. Αυτή η φασιστική κυβέρνηση πρέπει να φύγει αμέσως γιατί θα ζήσουμε πραγματικά ανεξέλεγκτες καταστάσεις, και η πλήρης φτώχεια μας είναι παραπάνω από σίγουρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου