Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ




Έκανα πάρα πολύ καιρό να γράψω άρθρο γιατί έχω απογοητευθεί πλήρως από τον ελληνικό λαό, και την κατάσταση που βρίσκετε η χώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανεχόμαστε σαν λαός τα πράγματα που συμβαίνουν, καμία χώρα δεν έχει υποστεί τις καταστάσεις που ζούμε στην Ελλάδα, και μάλιστα σχεδόν χωρίς καμία αντίσταση. Αυτή η χούντα του ΠΑΣΟΚ που μας κυβερνάει τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει το παραμικρό έλεος για τον ελληνικό λαό, δείχνει μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός μας μισεί αλύπητα τους έλληνες, και του αρέσει να μας βλέπει να υποφέρουμε, δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά με τα πράγματα που κάνει. Αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι ότι λέει προσπαθεί να μας σώσει, αυτό πια πάει πάρα πολύ, φαίνετε ότι μας θεωρεί πολύ μαλάκες, και φυσικά είμαστε μαλάκες, αφού ανεχόμαστε τα πάντα ότι και να κάνει. 
Η πραγματική ανεργία έχει φτάσει στο 20%, και οι άνεργοι είναι πάνω από ένα εκατομμύριο, και η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρετε καθόλου γι’ αυτό. Σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν το ρεύμα, το τηλέφωνο, και το νερό εκεί έχει φτάσει  η χώρα. Αυτά τα έγραφα πριν δυο χρόνια, και πολλοί με έβριζαν, και έλεγαν ότι κινδυνολογούσα, τώρα πάρτε τα για μα μάθετε, και μάλιστα πολλοί έλπιζαν ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, τόσο μεγάλη άγνοια είχαν.
Σήμερα η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι πολύ χειρότερη από τότε που μπήκαμε στο μνημόνιο, και όλες οι θυσίες του λαού έχουν πάει χαμένες. Η μεσαία, και η εργατική τάξη έχει φτωχοποιήθει πλήρως. Όλοι γνωρίζουν ότι το μέλλον μας είναι πολύ μαύρο, και δεν υπάρχει φως και διέξοδο στην κρίση. Σας ενημερώνω ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει τα ομόλογα που λήγουν το 2011 και το2012 και να τα πάει 15 με 20 χρόνια μετά όχι όλο το ποσό αλλά το 90% αυτών, και μάλιστα πρέπει να συμμετέχουν και ιδιώτες (δηλαδή ιδιωτικές τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κ.τ.λ.) εάν δεν γίνει αυτό δεν μπορούμε να πάρουμε το δάνειο από το Δ.Ν.Τ. και την ευρωπαϊκή ένωση. Ήδη πολλές ελληνικές και ξένες τράπεζες έχουν αρνηθεί να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, και δεν δέχονται να πάνε τα ομόλογα που διαθέτουν 20 χρόνια πίσω. Αυτό που πάει να κάνει η κυβέρνηση είναι αναδιαπραγμάτευση του χρέους μας. Αυτό το έγραφα από πέρυσι ότι θα γίνει η αναδιαπραγμάτευση, και όλοι έλεγαν ότι δεν θα γίνει ποτέ, και μάλιστα με έβριζαν, εγώ ήξερα την πραγματικότητα, και την κατάσταση που βρίσκετε η χώρα, τώρα βέβαια όλοι την ξέρουν. Σας ενημερώνω ότι μέχρι το τέλος του 2011 η Ελλάδα θα κηρύξει πλήρη πτώχευση. Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερα από τραγική, η κυβέρνηση ψηφίζει νομοσχέδια, αλλά δεν εφαρμόζει κανένα, βάζει συνέχεια φόρους, για την ανεργία, και την ανάπτυξη δεν κάνει απολύτως τίποτα. Ο πρωθυπουργός στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης να δείτε τι ψέματα θα πει πάλι, πάμε καλά, τα πάμε μια χαρά, θα έλθει ανάπτυξη, και άλλες τέτοιες μαλακίες, και εσείς σαν καλοί χοντρομαλάκες που είστε θα τα πιστέψετε.
Πάλι λένε πολλοί ότι από τον Σεπτέμβριο θα γίνει χαμός, ξύλο επανάσταση, και πολλές τέτοιες μαλακίες, τα ιδία λέγατε και για τον Σεπτέμβριο του 2010, ότι θα γίνει χαμός, και άλλα τέτοια, και δεν έγινε τίποτα, και μάλιστα στις δημοτικές εκλογές του 2010 το ΠΑΣΟΚ βγήκε πρώτο, γι’ αυτό δεν ελπίζω σε τίποτα. Δυστυχώς αλλά ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος, αμόρφωτος, υποανάπτυκτος, απαίδευτος, του αρέσει να του λένε ψέματα, και πολλά άλλα. Αυτή είναι η αλήθεια είτε σας αρέσει είτε όχι, τα γεγονότα αυτό αποδεικνύουν.
Τώρα τελευταία ακούγετε πολύ ότι θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο, και εκλογές να γίνουν τι θα αλλάξει? ΤΙΠΟΤΑ. Θα φύγει η χούντα του ΠΑΣΟΚ και θα έλθει η χούντα της νέας δημοκρατίας, και μάλιστα λέγετε ότι θα κάνει συγκυβέρνηση με το λαός, τότε η χώρα θα σωθεί σίγουρα. Μα αυτοί που μας χρεοκόπησαν είναι δυνατόν να μας σώσουν? Φυσικά όχι. Αλλά εσείς σαν καλά βόδια που είστε θα πάτε να τους ψηφίσετε, και θα περιμένετε να βγάλουν την χώρα από την κρίση, και μετά μου λέτε γιατί σας βρίζω, όσο και να σας βρίζω μυαλό δεν βάζετε.
Περιμένω να δω πόσοι θα πληρώσουν τις έκτακτες εισφορές που έβαλε η κυβέρνηση με το μεσοπρόθεσμο. Ξέρετε όλες αυτές οι εισφορές είναι παράνομες, γιατί είναι φόρος επί του φόρου για το 2010, και πολλοί φοροτεχνικοί έχουν κάνει προσφυγές στα δικαστήρια, και είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθούν. Και ότι εισπράξει το κράτος θα τα επιστρέψει πίσω. Φυσικά δεν πρόκειται να  πληρώσει ούτε το 30% αυτές τις εισφορές, γιατί δεν έχει ο Έλληνας να πληρώσει, αλλά και να έχει δεν πληρώνει γιατί κανείς πλέον δεν εμπιστεύεται αυτή την κυβέρνηση.
Ένα άλλο μεγάλο μέτωπο που έχει ανοίξει η κυβέρνηση είναι η απελευθέρωση του ταξί. Όπως όλοι γνωρίζετε ο ραγκούσης είναι ανένδοτος, και το ταξί θα απελευθερωθεί πλήρως. Στην Αθήνα κυκλοφορούν 14000 ταξί, τα πιο πολλά από όλον τον κόσμο σε αναλογία πληθυσμού. Εάν βγουν στην Αθήνα άλλα 6000 ταξί τότε το ταξί θα εισπράττει την ημέρα  το πολύ 30 ευρώ, ενώ τα ημερήσια έξοδα του ταξί είναι 45 με 50 ευρώ την ημέρα, δηλαδή θα μπαίνουμε μέσα.  Δηλαδή θα μας γαμήσει χωρίς σάλιο, όλοι οι ταξιτζήδες θα τα παρατάνε στον δρόμο γιατί δεν θα έχει δουλειά καθόλου. Αυτή η χούντα τι κάνει με την προπαγάνδα της, βάζει τον κόσμο να μισήσει τους ταξιτζήδες, ότι είμαστε κακοί, ότι είμαστε κλέφτες, ότι βγάζουμε πολλά λεφτά, και άλλα τέτοια ψέματα, και όλοι λένε πηδήξτε τους ταξιτζήδες, και απελευθερώστε τα ταξί. Δεν καταλαβαίνει ο μαλάκας ο Έλληνας ότι ο επόμενος που θα γαμήσει η κυβέρνηση θα είναι ο ίδιος, γιατί αυτή η χούντα δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν που να μην τον ξεσκίσει. Αυτό μου θυμίζει τον μαλάκα τον έμπορο που χαίρετε που κλείνει το μαγαζί του απέναντι, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι ο επόμενος που θα κλείσει θα είναι ο ίδιος. Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι θα μηδενίσει την άδεια (θα έχει μόνο 3 χιλιάδες), και θα δώσει 5000 χιλιάδες ταξί στον βγενόπουλο τσάμπα, που θα αναλάβει τα αεροδρόμια της χώρας αποκλειστικά. Εάν αυτό δεν είναι διαπλοκή τότε τι είναι? Οπότε η πείνα των ταξιτζήδων είναι σίγουρη, εμένα προσωπικά δεν με στεναχωρεί και πολύ, γιατί ακόμη και να μην μας πάρει τα ταξί η φτώχεια και η πλήρης πείνα της οικογενείας μου και όλων των ελλήνων είναι παραπάνω από δεδομένη.
Ότι και να γίνει στην χώρα η κατάσταση όπως είναι σήμερα είναι μη αναστρέψιμη, δεν βλέπω αυτή η χώρα να έχει μέλλον, και δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε από αυτή την κρίση. Αυτό που με χαροποίει είναι ότι πολλοί νέοι φεύγουν από την χώρα και μεταναστεύουν σε άλλες πιο αναπτυγμένες με σοβαρές κυβερνήσεις, και πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας. Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά, όσοι μείνουν στην Ελλάδα θα είναι ζωντανοί νεκροί, όσοι φύγουν θα σωθούν.

Y.P. Σήμερα (22/8/2011) η standar antd poors ανακοίνωσε οτι η ελλάδα μέχρι τέλους του χρόνου θα κηρύξει πτώχευση, όποτε ετοιμαστείτε για τραγικές καταστάσεις η ξυπνήστε, και διώξτε αυτή την χούντα.

1 σχόλιο:

  1. για τους ιδιους λογους επαψα κ εγω να ασχολουμε με το μπλοκαρισμα!!..Η νεα μοδα αντιδρασης ειναι πατωντας τα κουμπια του υπολογιστη...Μοντερνες επαναστασεις!!!...Συμφωνω σε ολα...μιας και εμενα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου απο περσυ..μην πω και προπερσυ!!..Για το εξωτερικο επετρεψε μου να πω οτι εχουν και εκει πολλους φορους μεν...αλλα εχουν και παροχες!Αντε και φευγουμε....με πλοια και με τρενα....Για την Ελλαδα ρε γαμωτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή