Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ


Όποιος τολμούσε να πει ότι η χώρα μας θα κηρύξει πτώχευση η θα κάνει αναδιάρθρωση του χρέους μας, έπεφταν επάνω του οι δικαστές και οι εισαγγελείς, και του έκαναν μήνυση, και ήθελαν να τον βάλουν φυλακή, για ψευδείς ειδήσεις, και ότι είναι προδότες. Τώρα που οι ίδιοι πολιτικοί λένε ότι θα κάνουν αναδιάρθρωση του χρέους μας, η επιλεκτική πτώχευση, αυτούς δεν τους πειράζει κανείς. Αυτοί εξαιρούνται δεν τους ενοχλεί η δικαιοσύνη, τόσο ωραία δημοκρατία έχουμε. Μας λένε τώρα για αναδιάρθρωση του χρέους μας, και για ελεγχόμενη πτώχευση, για να το συνειδητοποιήσει ο λαός σιγά-σιγά και να μην πονέσει πολύ. Έχουν βάλει και όλα τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους, να το λένε συνέχεια και αυτό είναι αναπόφευκτο, και για το καλό της χώρας μας, αυτό θα πει σωστή δημοσιογραφία. Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι εάν κάνουμε ελεγχόμενη πτώχευση δεν θα έχουμε πρόβλημα, και ότι όλα θα πάνε καλά. Ότι πτώχευση και να κινούμε είναι ΠΤΩΧΕΥΣΗ, και ενεργοποιούνται τα cds (ασφάλιστρα κινδύνου), και η χώρα κάνει πλήρη στάση πληρωμών. Βέβαια ο λαός είναι απαίδευτος, ηλίθιος, και αμόρφωτος, και ότι του λένε τσιμπάει, τόσο μαλάκες είμαστε. Εάν πάλι κάνουν κούρεμα του χρέους μας 50% η 60% που λένε, και αυτό είναι στάση πληρωμών, γιατί κόβουμε χρέος, και αρνούμαστε να το πληρώσουμε, έτσι ενεργοποιούνται πάλι τα cds, και είναι σαν να κάνουμε πτώχευση. Εάν κάνουμε κούρεμα οι τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία θα χάσουν το 50% η 60% της αξίας των χρημάτων τους, από τα ομόλογα που κατέχουν, έτσι θα έχουν μεγάλα πρόβλημα, και ίσως μερικές τράπεζες να πτωχεύσουν. Εάν τα ασφαλιστικά ταμεία χάσουν το 50% η 60% των ομολόγων που κατέχουν, θα αναγκαστούν να πληρώνουν μικρότερες συντάξεις, δηλαδή κάποιος που έπαιρνε σύνταξη 1000 ευρώ θα παίρνει 500, γιατί τα ταμεία δεν θα έχουν λεφτά να πληρώσουν παραπάνω. Αυτά βέβαια δεν σας τα λένε γιατί οι έλληνες κοιμούνται πολύ βαθιά.   
Για να καταλάβετε πόσο μαλάκες και γουρούνια πολιτικοί μας κυβερνούν, είπε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ρουμπούλης, ότι οι βουλευτές είναι ψεύτες, κλέφτες, και γομάρια, και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν τους πείραξε που τους είπαν ψεύτες και κλέφτες, αλλά ότι τους είπαν γομάρια, δηλαδή δέχτηκαν ότι είναι ψεύτες και κλέφτες. Εγώ έχω ένα να πω σε όλους αυτούς τους χοντρομαλάκες που μας κυβερνούν, ότι τα γομάρια έχουν μια αξία οι έλληνες βουλευτές δεν έχουν καμία.
Ο μεγάλος συγγραφέας, και στοχαστής jean Paul Sartre είχε πει ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κυβερνήσει ανθρώπους. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό, πόσο λοιπόν η χώρα μας που μας κυβερνάει, και μας πηδάει αυτή η απόλυτη δικτατορία. Και μάλιστα ο Sartre είχε πάει στις φυλακές της Γερμανίας που ήταν φυλακισμένοι η οργάνωση BAADER MEINHOF, και τους είπε το περίφημο, εσείς πρέπει να είστε ελεύθεροι και οι πολιτικοί στην φυλακή.  Εγώ δεν είμαι αναρχικός, αλλά εκτιμώ τρομερά τους ανθρώπους που θέλουν να είναι ελεύθεροι, και ανεξάρτητοι, και δεν δέχονται καμία γαμημένη εξουσία, να μου λέει τι θα κάνω και πως θα ζήσω. Πραγματική δημοκρατία δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει πουθενά ( παρά μόνο στην αρχαία Ελλάδα), βέβαια στην Ελλάδα γεννήθηκε η δημοκρατία, και στην Ελλάδα πέθανε πλήρως. Τι περιμένετε για να βγείτε στους δρόμους και να τα κάψετε όλα? Έχετε καταλάβει τι μας ετοιμάζει αυτή η χούντα? Την πλήρη φτώχεια, και μισθούς πείνας, δηλαδή σαν αυτούς της κίνας και ίσως πιο κάτω. Ξέρετε ότι την τρίτη θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα? Ξέρετε τι σημαίνει αυτό? Ότι εάν δεν πληρώσετε θα σας πάρουν το σπίτι σας, πως θα γίνει αυτό? Πολύ απλό δεν πληρώνετε για φέτος και του χρόνου την εισφορά, και μετά έρχεται η εφορία, και σας κατάσχει το σπίτι. Εάν δεν αντιδράσουμε αυτή η χούντα θα μας πάρει τα σπίτια μας, τα αυτοκίνητα μας, τα ταξί μας, και τα πάντα, για να βρει χρήματα να πληρώσει τους δανειστές μας. Γι’ αυτό όλοι την τρίτη στο σύνταγμα, για να μην περάσει αυτό το αισχρό νομοσχέδιο.
Θεωρώ ότι ένα μεγάλο πρόβλημα για την χώρα μας είναι το εγώ του Έλληνα. Δυστυχώς αλλά μας έμαθαν να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας, τον εαυτό μας και τίποτα άλλο. Δείτε πως οδηγούν και πως παρκάρουν οι έλληνες, πως δεν σέβονται απολύτως τίποτα, πως σκέπτονται μόνο την οικονόμα και τίποτα άλλο. Όλα αυτά πρέπει να τα διώξουμε από επάνω μας, και να κάνουμε ότι έκαναν στην αργεντινή που ήταν ενωμένοι και αποφασισμένοι. Έτσι να γίνουμε και εμείς και να διώξουμε αυτή την χούντα από την χώρα μας. Μόνο έτσι θα γίνουμε ελεύθερη χώρα πάλι, και θα αποκτήσουμε την χαμένη αξιοπρέπεια μας. Όλοι μαζί ενωμένοι και με πυγμή. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες που έρχονται θα είναι πολύ κρίσιμοι για την χώρα μας, πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, και να μην περάσουν αυτά τα βάρβαρα μέτρα. Και μην ξεχνάτε ότι ο Βενιζέλος θα φέρει και νέα μέτρα από την Αμερική όταν θα έλθει. Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας πηδάνε? Δείτε και αυτό το ωραίο βίντεο για το τι πρέπει να κάνουμε, για να ζήσουμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Εύχομαι σε όλους καλό αγώνα και με την νίκη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου