Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ


Από μικρό παιδί θυμάμαι ότι ήμουν αντί σε όλα, ότι μου έλεγαν οι γονείς μου έκανα το αντίθετο. Μάλιστα από 6 χρονών έφευγα συνέχεια από το σπίτι, και η μητέρα μου με έψαχνε συνέχεια. Αφού απελπίστηκε καλούσε συνέχεια την αστυνομία για να με βρει, και να με φοβίσει, από τότε μίσησα τους μπάτσους, και φυσικά τώρα τους μισώ μέχρι θανάτου, τους θεωρώ δούλους, και κοπρόσκυλα της γαμημένης εξουσίας. Ποτέ δεν δέχομαι καμία μορφή εξουσίας (όπου υπάρχει εξουσία υπάρχει και καταπίεση), ποτέ δεν ψήφησα κανέναν κλέφτη, και λαμόγιο πολιτικό (όποιος ψηφίζει κώμα είναι σε εγκεφαλικό κόμμα), ποτέ δεν φίλησα κατουρημένες ποδιές για να γίνω δημόσιος υπάλληλος, και δούλος αυτού του φασιστικού κράτους, ποτέ δεν έγλειψα κανέναν, και για τίποτα, και ας μην είχα να φάω. Όσοι δέχονται την εξουσία θεωρώ ότι είναι δούλοι, και ανύπαρκτα ανθρωπάκια. Πως είναι δυνατόν από τότε που γεννήθηκα να ζούμε μια κατάσταση του αποφασίζω και διατάζω, και όλα να τα δέχεστε. Και μάλιστα ακόμη και σήμερα που ζούμε χειρότερες καταστάσεις, από αυτά που έγραψε ο orgouel στο προφητικό 1984. Και όμως είναι γιατί οι σημερινοί άνθρωποι είναι τιποτένιοι, και τρισάθλιοι, δηλαδή το τίποτα. Ζείτε μέσα στον φόβο, και τον τρόμο, φοβάστε μήπως χάσετε την δουλεία σας, και δεν έχετε να φάτε, γιατί με τα λεφτά που παίρνετε θα έχετε να φάτε στο μέλλον? Όχι βέβαια. Έτσι σας θέλει η κάθε φασιστική κυβέρνηση υπάκουους,, ηλίθιους, δούλους, και χωρίς κριτική σκέψη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ να δουλεύετε για το τίποτα, και μάλιστα να τους τα ακουμπάτε. Νταβατζήδες, και συμμορίες μας κυβερνούν, και εσείς δεν αντιδράτε καθόλου. Δυστυχώς αλλά μας έχουν καταντήσει να είμαστε άβουλα πιόνια, και έχω απογοητευθεί πλήρως από την αδράνεια μας.
Μαθαίνω της τελευταίες μέρες ότι επανέρχονται τα σενάρια της χρεοκοπίας της χώρας μας. Οι γερμανοί δεν δέχονται να βοηθήσουν τις χώρες του νότου, και για να δώσουν βοήθεια, θέλουν να επιβάλουν εφιαλτικούς όρους στην ελληνική κυβέρνηση. Μάλιστα δέχονται για επιμήκυνση του χρέους μόνο τα 110 δισεκατομμύρια που θα πάρουμε από την τρόικα, για το υπόλοιπο χρέος δεν συζητάει καθόλου η μέρκελ, και μάλιστα ζητάει να επιβληθεί ένα πρόγραμμα πρωτοφανούς λιτότητας, με διάρκεια μέχρι το 2015, και ζητάει επίσης να δοθούν από την κυβέρνηση διασφαλίσεις με την μορφή υποθήκευσης περιουσιακών στοιχείων του δημόσιου, για να ρυθμίσει το υπόλοιπο χρέος μας. Γι’ αυτό λοιπόν τις τελευταίες μέρες τα spreads έχουν ανέβει πάλι πάρα πολύ. Δηλαδή αυτά που οχετέ ζήσει μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ζήσετε στο μέλλον. Ο δοτός πρωθυπουργός μας δήλωσε ότι έχει εφαρμόσει σε ποσοστό 90%-95% τα μέτρα που έπρεπε να πάρει η Ελλάδα. Φυσικά πάλι ψέματα μας είπε γιατί αυτά που έρχονται θα σας προκαλέσουν σοκ. Και μάλιστα η τρόικα μας ζητάει να πουλήσουμε 50 δισεκατομμύρια της ακίνητης περιουσίας μας. Έχω την εντύπωση ότι σε λίγο θα μας ζητήσει να υποθηκεύσουμε και τα παιδιά μας, σε τέτοια κατάντια έχει φτάσει αυτή η ανύπαρκτη χώρα.
Το μεγαλύτερο παραμύθι που υπάρχει είναι ότι εάν λειωθούν οι μισθοί, θα μειωθεί το κόστος των επιχειρήσεων, και θα κάνουν περισσότερες εξαγωγές. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα, σας ενημερώνω ότι η Δανία έχει 3 φορές μεγαλύτερους μισθούς από την Ελλάδα, και το 50% του ΑΕΠ είναι εξαγωγές, και το 17% είναι από την ναυτιλία. Και όμως η δική μας κυβέρνηση μειώνει συνέχεια τους μισθούς, και εξαγωγές δεν έχουμε. Οπότε αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα στα πολλά που έχει πει αυτή η χούντα.
Ακόμη και οι δανειστές μας έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε το χρέος μας, και θα επιβάλουν μόνοι τους αναδιάρθρωση του χρέους μας θέλουμε η δεν θέλουμε. Καταλαβαίνετε σε τι ξεφτιλισμένο σημείο έχει φτάσει αυτό το μπουρδέλο που λέγετε Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση μόλις έμαθε τα μέτρα που πρέπει να επιβάλει στον λαό θορυβήθηκε πάρα πολύ, και μάλιστα σκέπτεται σοβαρά να κάνει εκλογές τον Απρίλιο, για να πάρει νέα εντολή, για να μπορεί να μας πηδάει καλύτερα. Εάν γίνουν εκλογές περιμένω να δω τι ποσοστό θα πάρει η χούντα του πασόκ.
 Είδα το βίντεο με το ξύλο που έπεσε στην κερατέα. Πραγματικά με εξέπληξε η δύναμη και η πίστη του κόσμου, για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Μπράβο σε όλους τους κατοίκους. Όσο αφορά τους μπάτσους που πλάκωσαν στο ξύλο έναν ηλικιωμένο, τι να πω, τα έχω πει χιλιάδες φορές, η χούντα του Παπαδοπούλου δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτή την χούντα που ζούμε σήμερα. Επίσης αυτό που μου αρέσει είναι ότι οι αγρότες θα ανοίξουν τα διόδια του προμαχώνα, γιατί δεν τους αφήνουν να κάνουν συγκέντρωση. Έτσι θέλει αυτή η χούντα, να αρχίσει η αντίσταση, μπας και καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μας πηδάνε άλλο, φτάνει πια. Αυτοί οι φασίστες αυξάνουν την φορολογία συνέχεια, δεν πληρώνουν καθόλου φόρο, παίρνουν πολύ μεγάλη σύνταξη, και μόνο με δυο φορές εάν βγουν βουλευτές, και μάλιστα πυνηκοποιούν την μη πληρωμή των διοδίων, και στα μέσα μαζικής μεταφορές, ενώ αυτοί πηγαίνουν τζάμπα, και μάλιστα με προσωπικό οδηγό, και δεν πληρώνουν ποτέ διόδια. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν γιατί είστε όλοι φραπέ, και καναπέ, γι’ αυτό λοιπόν είστε άξιοι της μοίρα σας. Σας αφιερώνω και ένα κομμάτι των καταπληκτικών sex pistols μπας και ξυπνήσετε λίγο, αλλά δεν το ελπίζω, να είναι καλά ο φραπές. 

3 σχόλια:

  1. Ζητάω συγγνώμη για την κατάχρηση. Είναι ένα κείμενο που θα το βάλω σε όλα τα μπλογκ που εκτιμώ. Αν προσβάλλω καποιους, διαγράψτε το. Είναι μια ανάρτηση που ανέβασα στο μπλογκ μου και στους ενωμένους μπλογκερς

    Μήπως έφτασε η ώρα να σταματήσουμε την κατηφόρα και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας; Έχουμε έναν τεράστιο τοίχο μπροστά μας, εχουμε μαζευτεί εκατομμύρια μπροστά του κι αντί να κάνουμε όλοι μαζί μια κίνηση να τον πετάξουμε κάτω, καθόμαστε και πετάμε πετραδάκια.
    Αυτό που λείπει από την κυβέρνηση, από τους δημοσιογράφους, από τους πολιτικούς, από τους συνδικαλιστές, από όλους εμάς, είναι ΑΡΧΙΔΙΑ. Κανείς δεν έχει τ' αρχίδια να κάνει αυτό που πρέπει.
    Προτείνω λοιπόν το εξής: Ας αφήσουμε όλοι κάτω τα πετραδάκια που κρατάμε, ας διώξουμε απ' τα κεφάλια μας όλους αυτούς που έχουν συμφέρον να χωρίζουν τον κόσμο σε πιστούς και άπιστους, φασίστες και αριστερούς, πλούσιους και φτωχούς. Δεν είναι εχθρός μας ο μουσουλμάνος, ο βάζελος, ο αμερικάνος, ο χρυσαυγίτης. Είμαστε όλοι εναντίον του τέρατος που λέγεται καπιταλισμός και με άξονα το χρήμα κάνει τον άνθρωπο απάνθρωπο.
    Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ο πόλεμος. Κι αφού δεν υπάρχει κανένα κόμμα ή οργάνωση ή πρόσωπο που να μπορεί ή να θέλει κάτι τέτοιο, ας αρχ'ισει από τους καναπέδες κι απ' την οθόνη μας:
    Ζητάω από όλους τους bloggers, facebookers, tweeters κλπ κλπ να σταματήσουν να πετάει ο καθένας το δικό του πετραδάκι. Ας ξεκινήσουμε όλοι να ανεβάζουμε την ίδια ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο π.χ. "Δεν τα φάγαμε μαζί, δεν τα πληρώνουμε μαζί." με σκοπό να δημιουργήσουμε κάτι μαζικό. Να γίνει όλη η ελληνική μπλογκόσφαιρα μια ανάρτηση, που θα προετοιμάσει το ξέσπασμα. Αξίζει να προσπαθήσουμε. Κανένας άλλος δεν πρόκειται να μας βοηθήσει να βγάλουμε τις αλυσίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ φίλε ότι και να γράψεις δεν γίνετε τίποτα, ο λαός είναι φοβισμένος, και αποβλακωμένος. εγώ προσπαθώ πολύ καιρό να τους ξυπνήσω αλλά δεν κάνω τίποτα δώστους βόλεμα, και φραπέ, και είναι όλα εντάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ξερω ρε bill, αλλα δεν μπορω αλλο
    κι εγω το χα αφησει το μπλογκ για μηνες, αλλα δε γινεται να παραιτηθουμε.
    απο καπου θα ξεκινησει η αλλαγη, γιατι οχι απο δω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή