Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Μου προξενεί κατάπληξη ότι σας προκάλεσε εντύπωση που είπε η τρόικα ότι θα πουλήσει η Ελλάδα ΔΕΚΟ, και δημόσια περιουσία αξίας 50 δισεκατομμυρίων ευρώ. Όλα αυτά τα έχει υπογράψει η κυβέρνηση στο μνημόνιο, και δεν πρέπει να σας προκαλεί καθόλου έκπληξη. Αλλά και να γίνει αυτό πρέπει να αξιολογηθεί η κρατική περιουσία, και να δει τι αξίζει να πουληθεί, και τι όχι, έτσι όμως που δουλεύει το ελληνικό κράτος είναι σίγουρο ότι θα πάρει πολλά χρόνια. Εγώ φυσικά είμαι υπέρ της πώλησης κρατικής περιουσίας, γιατί στην κατάσταση που είμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Έτσι και αλλιώς εάν δεν πληρώσουμε τα δάνεια μας, οι δανειστές μας θα κατάσχουν δημόσια περιουσία από μονοί τους, και αυτό έχει υπογραφεί στο μνημόνιο. Εξ’ άλλου η ύφεση έχει φτάσει στο 6,6%, και αναμένετε να ανέβει και άλλο. Πως είναι δυνατόν με αυτή την κατάσταση να πληρώσουμε τα δάνεια μας? απλά είναι αδύνατον. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε το παίζετε και εθνικιστές, αυτό σας μάρανε. Μην ξεχνάτε επίσης ότι στην κατάσταση που βρίσκετε η χώρα, και με τα χρέη που έχει στην ουσία η δημόσια περιουσία δεν ανήκει στους χώρα μας αλλά στους δανειστές μας, γι’ αυτό λοιπόν είναι καλυτέρα να πουληθεί. Βέβαια εάν πουληθεί δημόσια περιουσία αυτή την εποχή, οι τιμές των ακινήτων έχουν πέσει πάρα πολύ λόγο της υποταγής της χώρας μας στην τρόικα. Ακόμη και να πουληθούν επιχειρήσεις και ΔΕΚΟ, θα τις αγοράσουν τσάμπα, επειδή το χρηματιστήριο έχει πιάσει πάτο, και θα πιάσει ακόμη περισσότερο. Και εάν πουληθούν τα ακίνητα φτηνά θα πέσουν και άλλο οι τιμές των κατοικιών, και έτσι θα καταρρεύσει η αγορά ακινήτων.


Διάβασα προχθές σε μια δημοσκόπηση, και το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε 33%, και η ΝΔ 32%, καλά ρε χοντρομαλάκες νεοέλληνες τους βιαστές σας, και τους γαμιάδες σας ψηφίζει το 65% του ελληνικού λαού. Δηλαδή είναι σαν να αποδέχεστε το γαμήσι σας. Τι άλλο πρέπει να σας κάνουν για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν, και σας κλέβουν. Αυτά τα ζώα που ψηφίζουν την χούντα του ΠΑΣΟΚ μπορούν να μου πουν ένα λόγο που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Ναι ξέρω για να τους πηδάνε περισσότερο. Φτού σας μαλάκες. Αποδεικνύετε λοιπόν για μια ακόμη φορά ότι γράφω για εσάς έχω απόλυτο δίκιο, και μετά διαμαρτύρεστε γιατί σας βρίζω, εγώ πιστεύω ότι και λίγα σας χώνω.

Ο απατεώνας και ψεύτης υπουργός οικονομικών, ισχυρίζεται συνέχεια ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, φυσικά σας λέει ψέματα, γιατί συνέχεια δεν πιάνουμε τους στόχους που θέτει η τρόικα, και συνέπεια αυτού είναι να βάζουν νέα μέτρα. Μην ξεχνάτε ότι κάθε 100 ευρώ φόρου που πληρώνουμε στο κράτος, το 25% πηγαίνει για πληρωμή τόκων, στα ταμεία των τοκογλύφων δηλαδή. Μάλιστα τα 15 δισεκατομμύρια που πήραμε για την τέταρτη δόση του δανείου, δεν είχαμε πιάσει τους στόχους που είχε βάλει η τρόικα, αλλά το δάνειο το πήραμε, σας λέει κάτι αυτό? Έμενα μου λέει πολλά, θα καταλάβετε στο μέλλον. Το μεσημέρι που έδωσαν συνέντευξη της υπάλληλοι της τρόικας, έτρωγε ο Παπακωνσταντίνου σε ταβέρνα στο Παγκράτι μαζί τους, και φυσικά είχε συνεννοηθεί για τα 50 δισεκατομμύρια πώλησης κρατικής περιουσίας, και μετά έκανε τον ανήξερο. Για να καταλάβετε επιτέλους πόσο σας δουλεύουν.

Παρατηρώ τελευταία ότι ο Jeffrey, και γενικά η κυβέρνηση βρίσκετε σε πλήρη πανικό. Βλέπουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, και ότι τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Και αυτά που έλεγαν ότι το μνημόνιο θα μας σώσει, και άλλες τέτοιες μαλακίες, ήταν όλα ψέματα. Απλά η τρόικα προσπαθεί να ξεφτιλίσει όλα τα φιλέτα της χώρας μας, και να έλθουν τα κοράκια να τα αγοράσουν όλα τσάμπα, και εμείς να γίνουμε δούλοι τους. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια, και στην αργεντινή αυτό έγινε, ξεπούλησαν τα πάντα, και ο λαός λιμοκτονούσε, αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα. Και εσείς σαν καλά βόδια που είστε κάθεστε και παρακολουθείτε το ξεπούλημα της χώρας μας από τον καναπέ. Αυτοί θα ξεπουλήσουν όλη την χώρα, και θα ξεπουλήσουν ότι όνειρο έχουμε. Δεν πάει όμως άλλο πρέπει να κάνουμε κάτι, και όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη ο μοναδικός τρόπος είναι η βία, και μην ξεχνάτε ότι η βία γεννάει βία.

Ότι και να κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση το επίπεδο των ελλήνων θα φτάσει στο σημείο που είμαστε το 1980. Εάν φυσικά δεν πάρουμε τις σωστές αποφάσεις (απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, περιορισμός εξόδων, ανάπτυξη) εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στο απόλυτο μηδέν. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης δεν έχουν συνειδητοποιήσει το πρόβλημα, και πράττουν όπως πριν την κρίση. Οι έλληνες έχουν πλήρη άγνοια για το τι έρχεται στην χώρα μας. Για να καταλάβετε πόσο ηλιθιότητα υπάρχει, πιστεύουν ακόμη τους πολιτικούς. Το χρέος της χώρας μας το 2014 θα είναι 460 δισεκατομμύρια ευρώ, και πάνω από το 160% του ΑΕΠ. Αυτό το χρέος δεν μπορεί να πληρωθεί με τίποτα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα κούκλα αλλά έχει δυο εχθρούς το σύστημα, και τους έλληνες, και μάλιστα αυτοί οι δυο κατάφεραν να την πτωχεύσουν. Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι ένα οικόπεδο φιλέτο, από τα καλυτέρα της Ευρώπης, ίσως και το καλύτερο, έχουμε καταπληκτική ηλιοφάνεια, καταπληκτικά νησιά, πανέμορφα μέρη, και θα μπορούσαμε όλοι να ζούμε πολύ καλά, και με υψηλό επίπεδο. Δυστυχώς όμως τα επόμενα 30 χρόνια (τουλάχιστον) θα είμαστε υπό την κατοχή της τρόικας, και θα ζούμε σε πλήρη ανασφάλεια, και φτώχεια. Γι’ αυτό λοιπόν εύχομαι σε όλους τους έλληνες καλή δύναμη στα επόμενα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

1 σχόλιο:

  1. καλη δυναμη και σε σενα αδερφε. παντως μην σε απασχολει πολυ το χρεος. αερας κοπανιστος ειναι. http://www.facebook.com/home.php?#!/note.php?note_id=10150100397768880&id=678496741

    ΑπάντησηΔιαγραφή