Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Οι χώρες όπως της ξέρετε μέχρι σήμερα πρέπει να της ξεχάσετε. Καμία χώρα δεν θα αποφασίζει μόνη της για την οικονομία της, αλλά θα αποφασίζουν οι χώρες που έχουν δυνατή οικονομία, όπως η Γερμανία, και η Γαλλία. Ειδικά η Ελλάδα που έχει πολύ αδύνατη οικονομία θα κάνει ότι της πουν, μια και βρισκόμαστε υπό πλήρη κατοχή, και μάλιστα η Ελλάδα θα είναι τα επόμενα 10 χρόνια υπό αυστηρή λιτότητα, έτσι διατάζει η μέρκελ την χώρα μας. Που αυτό σημαίνει νέες μειώσεις μισθών, πλήρη κατάργηση των δώρων στον ιδιωτικό, και δημόσιο τομέα, νέες μειώσεις στις συντάξεις, κλείσιμο νοσοκομείων, και γενικά περισσότερη λιτότητα. Και μάλιστα η μέρκελ μας επιβάλει να αλλάξουμε το σύνταγμα μας, και να βάλουμε το χρέος μέσα για τα επόμενα 30 χρόνια, ούτε επί των γερμανών στην κατοχή δεν γίνονταν αυτά, τόσο πουλημένοι, και ξεφτιλισμένοι είναι αυτοί η πολιτικοί μας, ότι τους λένε κάνουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φέρνουν έναν γερμανό διοικητή στην χώρα μας αφού αυτοί δεν αποφασίζουν για τίποτα, αλλά είναι απλά πιόνια της Γερμανίας.
Ο υπουργός που μου την έχει δώσει είναι ο Ρέππας που αποκάλεσε αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια τζαμπατζήδες. Ρε ηλίθιε εάν εσύ βάλεις διόδια κάθε 100 μέτρα πρέπει εμείς να τα πληρώνουμε? Παντού έχεις βάλει διόδια, και οι δρόμοι έχουν τα χάλια τους, και που να βρει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει αφού μας κόψατε τους μισθούς μας. Και γιατί να πληρώσουμε εμείς τον εθνικό προμηθευτή τον Μπόμπολα? Και μάλιστα παρανόμησε ο υπουργός δίνοντας τα στοιχειά αυτών που δεν πλήρωναν διόδια στον Μπόμπολα, τόσο πουλημένος είναι στον εθνικό προμηθευτή. Τζαμπατζήδες είναι οι 300 πουλημένοι της βουλής, που δεν έχουν πληρώσει ποτέ διόδια, και ούτε τον καφέ που πίνουν στην βουλή δεν πληρώνουν, τον βάζουν στα έξοδα της βουλής. Και μάλιστα έκανε αύξηση 40% σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ρωτάς ρε μαλάκα εάν έχει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει τα εισιτήρια που έχεις κόψει τους μισθούς, και της συντάξεις, και έχεις κάνει την ζωή μας εφιάλτη, εσύ έχεις μπει ποτέ σε λεωφορείο? Φυσικά όχι γιατί κυκλοφορείς με λιμουζίνα, και έχεις αστυνομικούς να σε Φυλάνε. Φτού σου ξευτίλα.
Ένας άλλος υπουργός που μου την έχει δώσει είναι ο ηλίθιος, και δοτός Παπακωνσταντίνου, που επιβάλει στης εταιρείες να μειώσουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό είναι τελείως παράνομο, γιατί δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλει μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα. Τι τον ενδιαφέρει αυτόν τι λεφτά θα δώσουν οι επιχειρήσεις στους υπάλληλους τους? Τον διέταξε η τρόικα να μειώσει τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, και σαν καλός δούλος, και πουλημένος που είναι στους δανειστές μας κάνει ότι τον διατάξουν. Γιατί ρε ηλίθιε είσαι υπουργός αφού εσύ δεν αποφασίζεις τίποτα? Αλλά κάνεις ότι σου λέει η τρόικα, Δηλαδή  πληρώνεσαι τσάμπα. Τους μισθούς των βουλευτών δεν τις έκοψες, και δεν τον ενδιαφέρει που ο λαός πεινάει. Μπράβο δούλε που είσαι πολύ καλό πιόνι της τρόικας. Βέβαια δεν φταίει αυτός αλλά ο ελληνικός λαός, που ότι και να του κάνουν δεν διαμαρτύρεται καθόλου. Ρε εσείς πόσο ακόμη θα ανέχεστε να μας πηδάνε, να μας ξεφτιλίζουν την ζωή μας, και να δέχεστε όλα, δυστυχώς αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ο παγκόσμιος φήμης Έλληνας καθηγητής Μαρκεζίνης σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη δήλωσε ότι με 150%  του ΑΕΠ χρέος δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ, και ότι οι πολιτικοί δεν μας λένε την αλήθεια, και χαρακτήρισε την ελληνική κοινωνία φραπεδάδικη και καταναλωτική. Αυτά τα γράφω εδώ και πολλά χρόνια αλλά κάνεις δεν με ακούει. Προσωπικά πιστεύω ότι ένας τρόπος για να σωθεί η χώρα πρέπει να την αναλάβουν τεχνοκράτες, και ένας από αυτούς να είναι ο Μαρκεζίνης. Οι τεχνοκράτες δεν υπολογίζουν το πολίτικο κόστος, και δεν είναι πουλημένοι, και δοτοί όπως είναι οι πολιτικοί. Δυστυχώς αλλά οι πουλημένοι πολιτικοί μας λένε μόνο ψέματα, από τα λεφτά υπάρχουν, μέχρι ότι η τρόικα θα φύγει μέχρι το 2013, φυσικά μας έλεγαν ψέματα λεφτά δεν υπήρχαν, και η τρόικα θα μείνει για άλλα 10 χρόνια ακόμη. Η ελληνική οικονομία έχει περιέλθει σε μεγάλη ύφεση, και δεν παράγει εισόδημα, και έτσι δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, και αυτό οφείλετε στα δημοσιονομικά μέτρα που έχει βάλει αυτή η φασιστική κυβέρνηση, και η οικονομία έχει πέσει σε ένα φαύλο κύκλο που δεν πρόκειται να βγει ποτέ. Γι’ αυτό και θεωρώ την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους παραπάνω από δεδομένη, το προτείνουν όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι, και ας λέει ο ηλίθιος και πουλημένος πρωθυπουργός μας ότι δεν θα γίνει ποτέ. Ποιος τον πιστεύει άλλωστε μετά από τόσα ψέματα που μας έχει πει. Και μάλιστα η Γερμανία δεν δέχεται να κάνουμε επαναγορά του χρέους μας. Το χρέος μας σήμερα είναι 360 δισεκατομμύρια ευρώ, με την επαναγορά θα γλυτώναμε 10 δισεκατομμύρια, δεν νομίζω ότι το όφελος θα ήταν πολύ μεγάλο.
 Αυτό που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός είναι ότι το κοινωνικό κράτος θα σταματήσει να υπάρχει. Η υγεία θα γίνει πλήρως ιδιωτική, τα βιβλία των μαθητών πρέπει να τα αγοράζουν οι γονείς, οι συντάξεις θα κοπούν και θα υπάρχει μόνο ένα επίδομα, τα φάρμακα πρέπει να τα πληρώνουμε μόνοι μας, γιατί τα ταμεία έχουν καταρρεύσει πλήρως, θα κλείσουν 1000 σχολεία όπως είπε η κυβέρνηση, ακόμη και για κατούρημα να πηγαίνουμε πρέπει να πληρώνουμε. Πρέπει να καταλάβετε ότι το κράτος έχει πτωχεύσει, και καταρρεύσει πλήρως, και δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Όταν κάποιο κράτος έχει υπερχρεωθεί τότε η κοινοβουλευτική δημοκρατία φτάνει στο τέλος της, και έχει χάσει την εθνική κυριαρχία. Αυτό έχει συμβεί στην χώρα μας, η δημοκρατία έχει πεθάνει (εγώ πιστεύω ότι δεν είχαμε ποτέ δημοκρατία), γι’ αυτό και η χώρα είναι υπό πλήρη κατοχή. Θα κλείσω σήμερα το άρθρο μου με αυτό που είχε πει ο πρωτοπόρος του αναρχισμού μπακούνιν. Κάθε κράτος είναι το όργανο με το οποίο μια προνομιούχα μειονότητα έχει αποκτήσει εξουσία πάνω στην τεραστία πλειονότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου