Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


Ο Jeffrey Papandreou (αυτό είναι το πραγματικό του όνομα) έχει συμμετάσχει πολλές φορές στις συνεδριάσεις της λέσχης bilderberg. Την τελευταία φορά που συμμετείχε σε αυτήν την λέσχη ήταν το καλοκαίρι του 2009 που έγινε στην Ελλάδα στο καβούρι, εκεί πήρε και το χρίσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας. Τα σχέδια της λέσχης για την Ελλάδα είναι να υπάρξει αφελληνισμός, καταστροφή της παιδείας (ήδη το κάνει η Διαμαντόπουλου που είναι μέλος της bilderberg και έχει συμμετάσχει σε πολλές συνεδριάσεις), πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρείες, καταστροφή και σβήσιμο της ιστορίας, επιβολή Δ.Ν.Τ. ιδιωτικοποίηση των πάντων, ηλεκτρονικές ταυτότητες (για πλήρη παρακολούθηση), επιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το Δ.Ν.Τ. ήξερε ότι εάν μπει στην Ελλάδα αυτοί που θα κάνουν κουμάντο θα είναι το Δ.Ν.Τ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πια, είναι πιόνια του Δ.Ν.Τ. αυτοί νομοθετούν, και επιβάλουν στην κυβέρνηση, που πράττει χωρίς να πει τίποτα. Όσοι ασχολούνται με την νέα τάξη πραγμάτων ήξεραν ότι ήταν η σειρά μας το 2010. Ο Jeffrey κατάργησε τον τίτλο της εθνικής από το υπουργείο παιδείας, και από άλλα υπουργεία, κατάργησε το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Ο ελληνικός λαός πεινάει και αυτός δεν δίνει καμιά σημασία, αλλά παίρνει και άλλα μέτρα εις βάρος του λαού. Τον Ιούλιο του 2010 ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που επισκέφτηκε το Ισραήλ, και κατέθεσε στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Μας κυβερνάει ένας άχρηστος πρωθυπουργός, που ανέβηκε στα στρώματα της πολιτικής, με την βοήθεια της μασονίας, των Εβραίων, και της λέσχης bilderberg, ώστε να στεφτεί πρωθυπουργός της Ελλάδας, και να την πουλήσει σε κέντρα διακυβέρνησης του πλανήτη. Θεωρώ με την υπογραφή μας στο Δ.Ν.Τ. έπραξε εθνική προδοσία, και είναι δημόσιος κίνδυνος, και με την βοήθεια των πασοκάναλων, κατάφερε να κοροϊδέψει όλους τους έλληνες. Όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη ο Jeffrey είναι δοτός από τους αμερικανούς, και τους Εβραίους, για να καταστρέψει και να ξεπουλήσει την χώρα, όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο πιο καλά για εμάς θα είναι.
Στην Ελλάδα υπάρχει κομματόκρατια δεν υπάρχει δημοκρατία, και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Ακόμη και για τους δημάρχους τα κόμματα κατεβάζουν δικούς τους υποψηφίους, δηλαδή ο δήμαρχος που θα εκλέγει θα υπακούει στο κόμμα του. Γι’ αυτό λοιπόν να μην πάει κανείς να ψηφίσει, γιατί θα είναι συνυπεύθυνος στον βιασμό του. Και φυσικά θα είναι πολύ μαλάκας. Το 25% του ελληνικού λαού είναι κάτω από τα όρια της φτωχιάς, και εκεί σας οδήγησαν οι πολιτικοί σας, αυτούς θα πάτε να ψηφίσετε? Σας έχουν κάνει πρόβατα και κάνετε ότι σας πουν, εάν η αποχή είναι μεγάλη και πιάσει το 50%, όλοι αυτοί οι φασίστες θα πάρουν ένα καλό μάθημα, και θα τρομοκρατηθούν, και θα καταλάβουν ότι αρχίζετε να ξυπνάτε. Μην πάει κανείς να ψηφίσει, μην ασχοληθείτε καθόλου με αυτές τις εκλογές. ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ.
Στην Γαλλία ανέβασαν δυο χρόνια τις συντάξεις, και όλοι οι Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους, και γίνετε χαμός, εδώ εσάς σας έχουν πτωχεύσει, σας έχουν ξεφτιλίσει, σας έχουν βιάσει, και εσείς τίποτα, κοκόβια δεν έχετε? Όλοι είστε ΚΟΤΕΣ, σας πούλησαν και τα συνδικάτα (αν και αυτοί είναι όλοι πουλημένοι). Αναπολώ πολλές φορές εκείνες τις ωραίες μέρες του 2008 με τον θάνατο του Αλέξη, και τα τρομερά επεισόδια, πότε θα ξαναέρθουν? Δυστυχώς αλλά προβλέπω ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναέρθουν. Θυμάμαι πάλι όταν πείραζαν τους Έλληνες, κατέβαιναν κάτω στους δρόμους και γινόταν χαμός. Που είναι οι οικοδόμοι, που είναι οι φοιτητές, που είναι οι εργάτες, που είναι οι αναρχικοί, τι έγιναν όλοι αυτοί? Πιστεύω ότι φοβούνται μήπως χάσουν και αυτά τα λίγα που έχουν σήμερα. Μερικοί κλέφτες, και τζαναμπέτηδες πολιτικοί σας έκαναν να φοβάστε τους πάντες και τα πάντα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Βγήκε προχθές ο ηλίθιος Jeffrey και είπε ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, δεν πιστεύω να τον πιστέψατε, πάλι ψέματα σας είπε, απλά φοβάται μην πάθει συντριβή στις δημοτικές εκλογές. Περιμένω να δω τι ποσοστά θα πάρουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι του πασόκ, περιμένω να δω πόσοι μαλάκες θα ψηφίσουν τους δημάρχους του πασόκ, εάν ξεπεράσει το 5% θα απογοητευθώ πολύ. Φυσικά μετά τις εκλογές θα πάρει νέα μέτρα, και μάλιστα πολύ σκληρά, γιατί όπως γνωρίζετε το έλλειμμα θα είναι στο 15,6%, καταλαβαίνετε λοιπόν τι σας περιμένει.
 Μαθαίνω τις τελευταίες μέρες ότι ο πρωθυπουργός μας σκέπτεται να κάνει εθνικές εκλογές. Έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι το πράγμα δεν πάει άλλο, και έχει αρχίσει να φοβάται την λαϊκή οργή με αυτά που κάνει, και μας έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Διαβάζει και τις δημοσκοπήσεις για της δημοτικές εκλογές, και βλέπει τον καταποντισμό των υποψήφιων δημάρχων του. Μακάρι να κάνει εκλογές μπας και φύγει από πάνω μας, και να σωθούμε. Να μου πείτε και ποιος να βγει αφού όλοι είναι ίδιοι, ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί η χώρα είναι να αναλάβουν τεχνοκράτες, και οικονομολόγοι, και να γίνει εθνική συσπείρωση, και να πάρει μπροστά πάλι η χώρα, γιατί με αυτούς τους πολιτικούς που έχουμε δεν θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα. Ο λαός πρέπει να ξυπνήσει και να αντιδράσει άμεσα, γιατί διαφορετικά θα μας πηδάνε όλο και περισσότερο, όσο δεν αντιδράτε τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα.            

3 σχόλια:

  1. Στις εκλογές πρέπει να πάμε να ψηφήσουμε γιατί η αποχή τους συμφέρει. Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει ενα καλό ποσοστό, γιατί έδωσε δικαίωμα ψήφου σε λαθρομεταναστες/μεταναστες και σε συνδιασμό με την αποχή των Ελλήνων ανεβαίνει το ποσοστό του. Και για αυτό λοιπόν μόνο ο στρατός μας σώζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ
    ΚΑΤΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΩ Ν.Δ. ΚΑΤΩ ΛΑΟΣ
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δίκιο ο πρώτος σχολιαστής,έχει νοθεύσει ήδη το αποτέλεσμα,μουσουλμάνοι Πακιστανοί,Κούρδοι,Αφγανοί θα ρίξουν μονοκούκι Πασοκ!!Θα πρέπει να είναι πολύ μαλάκες οι Έλληνες αν πάνε να ψηφίσουν ένα όργανο των ξένων,ένα πράκτορα και μια συμμορία που εκβιάζει χωρίς ντροπή τον Ελληνικό λαό.Ούτε στο Καθεστώς του Τσαουσέσκου δεν γίνονταν αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή