Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ


Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί έβλεπα στην τηλεόραση της χούντας που έλεγε, αποφασίζουμε και διατάζουμε, βγάζοντας διαγγέλματα αποφάσιζαν ότι ήθελαν για το μέλλον μας, και το μέλλον της χώρας, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν φυσικά. Δυστυχώς αυτό γίνεται και σήμερα από την φασιστική κυβέρνηση του αμερικανού μας πρωθυπουργού, που έχει καταργήσει το σύνταγμα, την βουλή, τα δικαιώματα μας και τα πάντα. Και με την φασιστική διάταξη που πέρασε χθες στην βουλή με το fast truck, μπορούν οι υπουργοί του να μην φέρνουν νομοσχέδια στην βουλή, αλλά να έχουν δυνατότητα να πράττουν όπως γουστάρουν, και όπως θέλουν, περιμένω να δω τι άλλο θα δούμε ακόμη. Και το ξύλο που είδατε στην ακρόπολη είναι μόνο η αρχή, πιστεύω ότι σε όλες της διαδηλώσεις οι μπάτσοι θα φέρονται με αυτόν τον τρόπο.
Μέσα στο πασόκ υπάρχει ένα κίνημα από βουλευτές που δεν ανέχονται άλλο αυτήν την κατάσταση και σηκώνουν αντάρτικο για όλα αυτά που κάνει. Ο Γιωργάκης και ο Παπακωνσταντίνου το παίζουν θεοί, και ότι είναι μόνο αυτοί και κανείς άλλος. Για τους δανειστές μας είναι πολύ καλοί, για την Ελλάδα δεν είναι καθόλου, και κάνουν πολύ κακό στην χώρα μας, και μάλιστα μαθαίνω ότι ο Σημίτης είναι πολύ θυμωμένος, και θέλει να βγει και αυτός μπροστά, και θέλει να παίξει και αυτός σημαντικό ρόλο, το μέλλον θα δείξει.
Μαθαίνω επίσης ότι αυτή η φασιστική κυβέρνηση ετοιμάζετε να βγάλει μια νέα κάρτα, αντί για ταυτότητα, η οποία θα έχει πάνω το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ, και επίσης θα έχει δυο αποτυπώματα του χεριού, και ένα τζιπάκι, το οποίο μπορούν να δουν που ακριβώς βρισκόμαστε. Ρε εσείς ούτε ο Γκέμπελ δεν τολμούσε να τα κάνει αυτά, και όμως αυτοί τολμούν, γιατί όλα τα ανέχεστε χωρίς καμία αντίδραση. Κατ’ αρχάς είναι παράνομα τα αποτυπώματα, και το τζιπάκι για το που βρισκόμαστε. Μην τολμήσει κανείς να πάρει τέτοια ταυτότητα, γιατί παραδίδει την ζωή του στους βιαστές του, και ξέρουν τι ακριβώς κάνει. Όσο αφορά την φοροκάρτα, επίσης θα είναι πολύ μαλάκας όποιος την πάρει, γιατί τα λεφτά που πληρώνουμε για φόρους δεν ξέρουμε που πηγαίνουν, και φυσικά είναι σαν να δέχεσαι αυτή την φασιστική κυβέρνηση. Η νέα κυβέρνηση της Ουγγαρίας με το που πήρε την εξουσία, απέλυσε 25 χιλιάδες δημοσίους υπάλληλους, η ρουμάνια απέλυσε 100 χιλιάδες δημοσίους υπάλληλους. Αυτή η ανάπηρη κυβέρνηση δεν απολύει κανέναν δημόσιο υπάλληλο, αλλά λέει ότι θα κάνει και μετατάξεις, και που θα τους βάλει αφού κανείς δεν δουλεύει, και είναι τεμπέληδες. Μάλιστα η Τουρκία έχει πετύχει από φέτος τους στόχους που είχε βάλει για το 2015, γιατί έχει χαμηλούς φόρους, κάνουν επενδύσεις, και έχει γαμάτη κυβέρνηση, εμείς τι κάνουμε? Βάζουμε συνεχώς νέους φόρους, έτσι βέβαια οδηγούμαστε στην καταστροφή.
Παρατηρώ και βλέπω όλους τους ανθρώπους στο ταξί μου ότι είναι φοβερά φοβισμένοι, και αγχωμένοι. Ο ιός της φοβίας απλώνετε παντού, σας πουλάνε φόβο και τρόμο, και θερίζουν κοπάδια και πρόβατα. Θέλουν να αισθάνεστε ένοχοι, και όχι απλά συνεργοί, υποχρέωση σας δεν θέλουν να είναι οι οικογένειες σας, τα παιδιά σας, ο εαυτός σας, αλλά η αποπληρωμή των διεθνών τοκογλύφων, και των τραπεζών, και στο τέλος θα σου πουν ότι έχεις χάσει οριστικά την ελευθερία σου, αλλά εγώ σε έσωσα. Και από τι θα σας σώσουν? Από την χρεοκοπία? Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει από τον περασμένο Μάρτιο, όταν μια χώρα ζητεί βοήθεια από το Δ.Ν.Τ. σημαίνει ότι δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της και κάνει στάση πληρωμών, και φυσικά πτώχευση, απλά δεν σας το λένε γιατί μας θεωρούν ηλίθιους, δυστυχώς για εμάς αυτή είναι η αλήθεια. Εδώ η χώρα προτιμάει να κόβει τα πόδια των διαβητικών, και δεν τους δίνει τα κατάλληλα παπούτσια, γιατί είναι πιο ακριβά, και δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι έχουμε πτώχευση? Και αυτό που είπε ο πάγκαλος ότι όλοι μαζί φάγαμε τα λεφτά, δεν τον καταλάβατε καλά, ήθελε να μας κάνει όλους συνυπεύθυνους για τα λεφτά που κλέψανε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, τόσο σατανικοί είναι.
Αυτό πάλι που μου προξένησε εντυπώσει ήταν που ο ηλίθιος πρωθυπουργός μας είπε, ότι η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα. Αυτή ήταν η μόνη αλήθεια που έχει πει μέχρι τώρα, όλα τα άλλα που λέει είναι ψέματα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πείραξε τους έλληνες αυτό, η Ελλάδα είναι η χώρα των αυθαίρετων, του φακελάκι, των κομματόσκυλων, των φοροφυγάδων, της ατιμωρησίας, της περαίωσης, και πολλών άλλων, και δεν είναι διεφθαρμένη? Γιατί σας ενοχλεί η αλήθεια? Μήπως υπάρχει κάποιος Έλληνας που πιστεύει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι? Εάν υπάρχει είναι πολύ μαλάκας.
Σε λίγο όλη η Ελλάδα θα ξεπουληθεί, θα πουληθούν τα πάντα, τα λιμάνια πουλήθηκαν στους κινέζους, τα νησιά θα πουληθούν, τα νοσοκομεία επίσης, ο ΟΣΕ και οι ΔΕΚΟ θα πουληθούν, και ο Σκαραμαγκάς πουλήθηκε, η εθνική κυριαρχία μας έχει χαθεί πλήρως, σε λίγο θα πουλήσουν και τους ανθρώπους, δεν θα μείνει τίποτα. Και εσείς κάθεστε σαν μαλάκες και τους κοιτάτε, και δεν αντιδράτε καθόλου, κάτι διεφθαρμένοι πολιτικοί σας έχουν ξεφτιλίσει, σας έχουν κόψει το χαμόγελο, σας έκοψαν τους μισθούς, τις συντάξεις, την ζωή σας, και ακόμη είμαστε στην αρχή. Πάντα έλεγα ότι ο ελληνικός λαός είναι ένα μηδέν, και εσείς με την πλήρη απάθεια σας, για ότι σας κάνουν μου το αποδεικνύετε πλήρως, εύχομαι να ξυπνήσετε και να με διαψεύσετε, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου