Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ


Η κάθε γενιά ισχυρίζεται ότι η σημερινή γενιά είναι χειρότερη από αυτούς, εγώ δεν συμφωνώ με αυτό, γιατί κάθε γενιά έχει τις δίκες της ελπίδες, τα δικά τους ιδανικά, και τον δικό της τρόπο ζωής. Δυστυχώς όμως η σημερινή γενιά της Ελλάδας είναι το απόλυτο τίποτα. Είναι η γενιά που δέχεται τα πάντα, και δεν αντιδράει καθόλου σε ότι και να της κάνουν. Ρε εσείς έχετε καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκετε η χώρα μας? Έχετε καταλάβει ότι η χώρα μας έχει πτωχεύσει πλήρως, έχετε καταλάβει ότι μας κυβερνάει μια χούντα, και μας κάνει ότι γουστάρει. Και εσείς τι κάνετε γι’ αυτό? Απολύτως τίποτα, απλά πίνετε φραπέ, και μαλακίζεστε στο κομπιούτερ. Δεν σας ενοχλεί ρε βόδια ότι η χώρα μας βρίσκετε υπό πλήρη κατοχή, δεν σας ενοχλεί που αποφασίζουν άλλοι για την χώρα μας? Από ότι βλέπω όχι. Οι έλληνες το 1940 πολέμησαν τους ιταλούς, και τους γερμανούς, και υπεράσπισαν την πατρίδα μας, και πέθαναν γι’ αυτή, εσείς δεν έχετε τίποτα μέσα σας, ούτε τσαγανό, ούτε δύναμη, ούτε τίποτα, είστε το απόλυτο μηδέν. Σε όλο τον κόσμο όταν οι νέοι πάνε 18 χρονών φεύγουν από το σπίτι του μπαμπά, και ζουν μονοί τους, εσείς μένετε για πάντα με την μαμακούλα σας, και τον μπαμπάκα σας, τόσο μαλάκες είστε. Πως θα αποκτήσετε προσωπικότητα όταν ζείτε με τους γονείς σας? Απλά δεν θα αποκτήσετε ποτέ. Θα είστε μια ζωή μπούληδες. Βέβαια και η προηγούμενη γενιά του πολυτεχνείου, που έκανε την εξέγερση το 1973, μας πούλησε μέχρι θανάτου. Έγιναν όλοι γιάπηδες, και αρπαγμένοι, μπήκαν στο σύστημα, βολεύτηκαν τα άρπαξαν, και έκλεψαν, και δεν ενδιαφερθήκαν καθόλου για της επόμενες γενιές. Μερικοί από αυτούς έγιναν βουλευτές, και μάλιστα με την χούντα του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή πούλησαν κάθε ιδεολογία. Εγώ ήμουν μέσα στο πολυτεχνείο και ξέρω τα πράγματα από πρώτο χέρι. Ήταν μια δυνατή αντίδραση στην χούντα του Παπαδοπούλου, αλλά ότι πίστευαν και έκαναν τα πήραν πίσω, και μας πούλησαν, οπότε είναι και αυτοί σαν τους άλλους, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε η γιορτή του πολυτεχνείου κάθε χρόνο. Για να γιορτάζουμε αυτούς που μας πούλησαν, και καταχρέωσαν την χώρα μας. Για να ξέρετε λοιπόν όταν πηγαίνετε στην διαδήλωση του πολυτεχνείου, διαδηλώνετε υπέρ των πουλημένων. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια είτε σας αρέσει είτε όχι.
Και στην συγκέντρωση που έγινε προχθές τι έγινε? Τίποτα μια από τα ίδια. Πήγαν όλοι μια βόλτα στο σύνταγμα έριξαν 30-40 μολότοφ και έφυγαν. Και τι κάνατε? Τίποτα. Για να γίνει κάτι, και για να φύγει αυτή η χούντα, πρέπει να είμαστε όλοι κάτω στους δρόμους κάθε μέρα, και να μην φύγει κανείς μέχρι να φύγουν. Αναρωτιέμαι το ένα εκατομμύριο άνεργοι γιατί δεν πήγαν στην πορεία? Προτίμησαν όλοι τον καναπέ τους, όταν δεν θα έχετε απολύτως τίποτα να φάτε τότε θα καταλάβετε, και θα βγείτε στους δρόμους, τότε όμως θα είναι πολύ αργά.
Σήμερα τα μόνα κινήματα που κάνουν κάποια αντίσταση είναι το κίνημα δεν πληρώνω, και φυσικά η κερατέα. Αν και πιστεύω ότι και οι δυο δυστυχώς θα νικηθούν. Το κίνημα δεν πληρώνω δεν έχει νέα μέλη, και όλο και περισσότερο πληρώνουν διόδια, έτσι σιγά σιγά θα ξεφτίσει και αυτό, και θα κερδίσει αυτή η φασιστική κυβέρνηση, δυστυχώς αλλά όλοι είστε κότες και δεν βοηθάτε το κίνημα. Όσο αφορά την κερατέα, δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέχεται ο πρωθυπουργός μας, να γίνετε εμφύλιος πόλεμος εν Κάιρο ειρήνης μεταξύ της αστυνομίας, και των πολιτών. Να μου πείτε είναι ξεπουλημένος μέχρι θανάτου, και δουλεύει αποκλειστικά για τον Μπόμπολα. Καταλαβαίνεται λοιπόν τι χούντα σας κυβερνάει, και εσείς τους ανέχεστε. Μπράβο σας.
Όσο αφορά την νέα γενιά των ελληνίδων, δυστυχώς αλλά είναι τουλάχιστον τραγική. Όλες οι ελληνίδες είναι πέντε πράγματα πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-γάμος-παιδί Και όλες οι ελληνίδες έχουν ένα όνειρο να παντρευτούν πλούσιο γαμπρό, και να κάνουν παιδιά. Και αυτές μένουν όλες με τους γονείς τους, και είναι μια ζωή από κάτω. Βλέπουν όλες ηλίθια σήριαλ στην τηλεόραση, δεν προβληματίζονται με τίποτα, τους αρέσουν τα εύκολα, και να περνάνε καλά. Φυσικά βιβλίο δεν ανοίγουν ποτέ, εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερες έχουν να διαβάσουν βιβλίο από το γυμνάσιο. Οι λέξεις απελευθέρωση, γνώση, προσωπικότητα, στυλ είναι εντελώς άγνωστες γι’ αυτές, και είναι όλες πολλή συντηρητικές, και καταπιεσμένες, και μάλιστα όλες είναι το ίδιο, λες και βγαίνουν από το ίδιο καλούπι. Για όλα αυτά λοιπόν εύχομαι σε όλες της ελληνίδες να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, δηλαδή να βρουν ένα καλό γαμπρό, και πολύ πλούσιο.
Εγώ είμαι 54 ετών, και δεν το βάζω ποτέ κάτω, ζω μόνος μου από 18 ετών, και μου αρέσει να είμαι ελεύθερος, και ανεξάρτητος. Δεν είμαι οπαδός σε τίποτα, και σε κανέναν, και σαν απόλυτα υγιής που είμαι έχω μέσα μου απολυτή οργή, φοβερό θυμό, και αδυσώπητο μίσος, για τα πράγματα που συμβαίνουν στην χώρα μας. Εσείς βόδια τι περιμένετε για να εξεγερθείτε, και να ελευθερώσετε την χώρα μας? Δεν έχετε καταλάβει ότι σας σκότωσαν την ελπίδα σας, τα όνειρα σας, την ζωή σας, τα πάντα. Ως πότε θα σας πηδάνε, και τα ανέχεστε, ως πότε θα είστε δούλοι του κάθε φασίστα πολιτικού. Αρχίδια δεν έχετε? Φυσικά και δεν έχετε, και γι’ αυτό είστε η γενιά του τίποτα. Καλύτερα να είσαι νεκρός παρά να είσαι μια ζωή δούλος στην τρόικα, και τις τράπεζες. Δείτε και αυτό το κομμάτι των καταπληκτικών rage against the machine στο φοβερό τραγούδι τους Killing In The Name μπας και ξυπνήσετε αλλά το θεωρώ αδύνατον.



Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Μου προξενεί κατάπληξη ότι σας προκάλεσε εντύπωση που είπε η τρόικα ότι θα πουλήσει η Ελλάδα ΔΕΚΟ, και δημόσια περιουσία αξίας 50 δισεκατομμυρίων ευρώ. Όλα αυτά τα έχει υπογράψει η κυβέρνηση στο μνημόνιο, και δεν πρέπει να σας προκαλεί καθόλου έκπληξη. Αλλά και να γίνει αυτό πρέπει να αξιολογηθεί η κρατική περιουσία, και να δει τι αξίζει να πουληθεί, και τι όχι, έτσι όμως που δουλεύει το ελληνικό κράτος είναι σίγουρο ότι θα πάρει πολλά χρόνια. Εγώ φυσικά είμαι υπέρ της πώλησης κρατικής περιουσίας, γιατί στην κατάσταση που είμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Έτσι και αλλιώς εάν δεν πληρώσουμε τα δάνεια μας, οι δανειστές μας θα κατάσχουν δημόσια περιουσία από μονοί τους, και αυτό έχει υπογραφεί στο μνημόνιο. Εξ’ άλλου η ύφεση έχει φτάσει στο 6,6%, και αναμένετε να ανέβει και άλλο. Πως είναι δυνατόν με αυτή την κατάσταση να πληρώσουμε τα δάνεια μας? απλά είναι αδύνατον. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε το παίζετε και εθνικιστές, αυτό σας μάρανε. Μην ξεχνάτε επίσης ότι στην κατάσταση που βρίσκετε η χώρα, και με τα χρέη που έχει στην ουσία η δημόσια περιουσία δεν ανήκει στους χώρα μας αλλά στους δανειστές μας, γι’ αυτό λοιπόν είναι καλυτέρα να πουληθεί. Βέβαια εάν πουληθεί δημόσια περιουσία αυτή την εποχή, οι τιμές των ακινήτων έχουν πέσει πάρα πολύ λόγο της υποταγής της χώρας μας στην τρόικα. Ακόμη και να πουληθούν επιχειρήσεις και ΔΕΚΟ, θα τις αγοράσουν τσάμπα, επειδή το χρηματιστήριο έχει πιάσει πάτο, και θα πιάσει ακόμη περισσότερο. Και εάν πουληθούν τα ακίνητα φτηνά θα πέσουν και άλλο οι τιμές των κατοικιών, και έτσι θα καταρρεύσει η αγορά ακινήτων.


Διάβασα προχθές σε μια δημοσκόπηση, και το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε 33%, και η ΝΔ 32%, καλά ρε χοντρομαλάκες νεοέλληνες τους βιαστές σας, και τους γαμιάδες σας ψηφίζει το 65% του ελληνικού λαού. Δηλαδή είναι σαν να αποδέχεστε το γαμήσι σας. Τι άλλο πρέπει να σας κάνουν για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν, και σας κλέβουν. Αυτά τα ζώα που ψηφίζουν την χούντα του ΠΑΣΟΚ μπορούν να μου πουν ένα λόγο που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Ναι ξέρω για να τους πηδάνε περισσότερο. Φτού σας μαλάκες. Αποδεικνύετε λοιπόν για μια ακόμη φορά ότι γράφω για εσάς έχω απόλυτο δίκιο, και μετά διαμαρτύρεστε γιατί σας βρίζω, εγώ πιστεύω ότι και λίγα σας χώνω.

Ο απατεώνας και ψεύτης υπουργός οικονομικών, ισχυρίζεται συνέχεια ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, φυσικά σας λέει ψέματα, γιατί συνέχεια δεν πιάνουμε τους στόχους που θέτει η τρόικα, και συνέπεια αυτού είναι να βάζουν νέα μέτρα. Μην ξεχνάτε ότι κάθε 100 ευρώ φόρου που πληρώνουμε στο κράτος, το 25% πηγαίνει για πληρωμή τόκων, στα ταμεία των τοκογλύφων δηλαδή. Μάλιστα τα 15 δισεκατομμύρια που πήραμε για την τέταρτη δόση του δανείου, δεν είχαμε πιάσει τους στόχους που είχε βάλει η τρόικα, αλλά το δάνειο το πήραμε, σας λέει κάτι αυτό? Έμενα μου λέει πολλά, θα καταλάβετε στο μέλλον. Το μεσημέρι που έδωσαν συνέντευξη της υπάλληλοι της τρόικας, έτρωγε ο Παπακωνσταντίνου σε ταβέρνα στο Παγκράτι μαζί τους, και φυσικά είχε συνεννοηθεί για τα 50 δισεκατομμύρια πώλησης κρατικής περιουσίας, και μετά έκανε τον ανήξερο. Για να καταλάβετε επιτέλους πόσο σας δουλεύουν.

Παρατηρώ τελευταία ότι ο Jeffrey, και γενικά η κυβέρνηση βρίσκετε σε πλήρη πανικό. Βλέπουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, και ότι τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Και αυτά που έλεγαν ότι το μνημόνιο θα μας σώσει, και άλλες τέτοιες μαλακίες, ήταν όλα ψέματα. Απλά η τρόικα προσπαθεί να ξεφτιλίσει όλα τα φιλέτα της χώρας μας, και να έλθουν τα κοράκια να τα αγοράσουν όλα τσάμπα, και εμείς να γίνουμε δούλοι τους. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια, και στην αργεντινή αυτό έγινε, ξεπούλησαν τα πάντα, και ο λαός λιμοκτονούσε, αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα. Και εσείς σαν καλά βόδια που είστε κάθεστε και παρακολουθείτε το ξεπούλημα της χώρας μας από τον καναπέ. Αυτοί θα ξεπουλήσουν όλη την χώρα, και θα ξεπουλήσουν ότι όνειρο έχουμε. Δεν πάει όμως άλλο πρέπει να κάνουμε κάτι, και όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη ο μοναδικός τρόπος είναι η βία, και μην ξεχνάτε ότι η βία γεννάει βία.

Ότι και να κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση το επίπεδο των ελλήνων θα φτάσει στο σημείο που είμαστε το 1980. Εάν φυσικά δεν πάρουμε τις σωστές αποφάσεις (απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, περιορισμός εξόδων, ανάπτυξη) εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στο απόλυτο μηδέν. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης δεν έχουν συνειδητοποιήσει το πρόβλημα, και πράττουν όπως πριν την κρίση. Οι έλληνες έχουν πλήρη άγνοια για το τι έρχεται στην χώρα μας. Για να καταλάβετε πόσο ηλιθιότητα υπάρχει, πιστεύουν ακόμη τους πολιτικούς. Το χρέος της χώρας μας το 2014 θα είναι 460 δισεκατομμύρια ευρώ, και πάνω από το 160% του ΑΕΠ. Αυτό το χρέος δεν μπορεί να πληρωθεί με τίποτα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα κούκλα αλλά έχει δυο εχθρούς το σύστημα, και τους έλληνες, και μάλιστα αυτοί οι δυο κατάφεραν να την πτωχεύσουν. Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι ένα οικόπεδο φιλέτο, από τα καλυτέρα της Ευρώπης, ίσως και το καλύτερο, έχουμε καταπληκτική ηλιοφάνεια, καταπληκτικά νησιά, πανέμορφα μέρη, και θα μπορούσαμε όλοι να ζούμε πολύ καλά, και με υψηλό επίπεδο. Δυστυχώς όμως τα επόμενα 30 χρόνια (τουλάχιστον) θα είμαστε υπό την κατοχή της τρόικας, και θα ζούμε σε πλήρη ανασφάλεια, και φτώχεια. Γι’ αυτό λοιπόν εύχομαι σε όλους τους έλληνες καλή δύναμη στα επόμενα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ


Από μικρό παιδί θυμάμαι ότι ήμουν αντί σε όλα, ότι μου έλεγαν οι γονείς μου έκανα το αντίθετο. Μάλιστα από 6 χρονών έφευγα συνέχεια από το σπίτι, και η μητέρα μου με έψαχνε συνέχεια. Αφού απελπίστηκε καλούσε συνέχεια την αστυνομία για να με βρει, και να με φοβίσει, από τότε μίσησα τους μπάτσους, και φυσικά τώρα τους μισώ μέχρι θανάτου, τους θεωρώ δούλους, και κοπρόσκυλα της γαμημένης εξουσίας. Ποτέ δεν δέχομαι καμία μορφή εξουσίας (όπου υπάρχει εξουσία υπάρχει και καταπίεση), ποτέ δεν ψήφησα κανέναν κλέφτη, και λαμόγιο πολιτικό (όποιος ψηφίζει κώμα είναι σε εγκεφαλικό κόμμα), ποτέ δεν φίλησα κατουρημένες ποδιές για να γίνω δημόσιος υπάλληλος, και δούλος αυτού του φασιστικού κράτους, ποτέ δεν έγλειψα κανέναν, και για τίποτα, και ας μην είχα να φάω. Όσοι δέχονται την εξουσία θεωρώ ότι είναι δούλοι, και ανύπαρκτα ανθρωπάκια. Πως είναι δυνατόν από τότε που γεννήθηκα να ζούμε μια κατάσταση του αποφασίζω και διατάζω, και όλα να τα δέχεστε. Και μάλιστα ακόμη και σήμερα που ζούμε χειρότερες καταστάσεις, από αυτά που έγραψε ο orgouel στο προφητικό 1984. Και όμως είναι γιατί οι σημερινοί άνθρωποι είναι τιποτένιοι, και τρισάθλιοι, δηλαδή το τίποτα. Ζείτε μέσα στον φόβο, και τον τρόμο, φοβάστε μήπως χάσετε την δουλεία σας, και δεν έχετε να φάτε, γιατί με τα λεφτά που παίρνετε θα έχετε να φάτε στο μέλλον? Όχι βέβαια. Έτσι σας θέλει η κάθε φασιστική κυβέρνηση υπάκουους,, ηλίθιους, δούλους, και χωρίς κριτική σκέψη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ να δουλεύετε για το τίποτα, και μάλιστα να τους τα ακουμπάτε. Νταβατζήδες, και συμμορίες μας κυβερνούν, και εσείς δεν αντιδράτε καθόλου. Δυστυχώς αλλά μας έχουν καταντήσει να είμαστε άβουλα πιόνια, και έχω απογοητευθεί πλήρως από την αδράνεια μας.
Μαθαίνω της τελευταίες μέρες ότι επανέρχονται τα σενάρια της χρεοκοπίας της χώρας μας. Οι γερμανοί δεν δέχονται να βοηθήσουν τις χώρες του νότου, και για να δώσουν βοήθεια, θέλουν να επιβάλουν εφιαλτικούς όρους στην ελληνική κυβέρνηση. Μάλιστα δέχονται για επιμήκυνση του χρέους μόνο τα 110 δισεκατομμύρια που θα πάρουμε από την τρόικα, για το υπόλοιπο χρέος δεν συζητάει καθόλου η μέρκελ, και μάλιστα ζητάει να επιβληθεί ένα πρόγραμμα πρωτοφανούς λιτότητας, με διάρκεια μέχρι το 2015, και ζητάει επίσης να δοθούν από την κυβέρνηση διασφαλίσεις με την μορφή υποθήκευσης περιουσιακών στοιχείων του δημόσιου, για να ρυθμίσει το υπόλοιπο χρέος μας. Γι’ αυτό λοιπόν τις τελευταίες μέρες τα spreads έχουν ανέβει πάλι πάρα πολύ. Δηλαδή αυτά που οχετέ ζήσει μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ζήσετε στο μέλλον. Ο δοτός πρωθυπουργός μας δήλωσε ότι έχει εφαρμόσει σε ποσοστό 90%-95% τα μέτρα που έπρεπε να πάρει η Ελλάδα. Φυσικά πάλι ψέματα μας είπε γιατί αυτά που έρχονται θα σας προκαλέσουν σοκ. Και μάλιστα η τρόικα μας ζητάει να πουλήσουμε 50 δισεκατομμύρια της ακίνητης περιουσίας μας. Έχω την εντύπωση ότι σε λίγο θα μας ζητήσει να υποθηκεύσουμε και τα παιδιά μας, σε τέτοια κατάντια έχει φτάσει αυτή η ανύπαρκτη χώρα.
Το μεγαλύτερο παραμύθι που υπάρχει είναι ότι εάν λειωθούν οι μισθοί, θα μειωθεί το κόστος των επιχειρήσεων, και θα κάνουν περισσότερες εξαγωγές. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα, σας ενημερώνω ότι η Δανία έχει 3 φορές μεγαλύτερους μισθούς από την Ελλάδα, και το 50% του ΑΕΠ είναι εξαγωγές, και το 17% είναι από την ναυτιλία. Και όμως η δική μας κυβέρνηση μειώνει συνέχεια τους μισθούς, και εξαγωγές δεν έχουμε. Οπότε αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα στα πολλά που έχει πει αυτή η χούντα.
Ακόμη και οι δανειστές μας έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε το χρέος μας, και θα επιβάλουν μόνοι τους αναδιάρθρωση του χρέους μας θέλουμε η δεν θέλουμε. Καταλαβαίνετε σε τι ξεφτιλισμένο σημείο έχει φτάσει αυτό το μπουρδέλο που λέγετε Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση μόλις έμαθε τα μέτρα που πρέπει να επιβάλει στον λαό θορυβήθηκε πάρα πολύ, και μάλιστα σκέπτεται σοβαρά να κάνει εκλογές τον Απρίλιο, για να πάρει νέα εντολή, για να μπορεί να μας πηδάει καλύτερα. Εάν γίνουν εκλογές περιμένω να δω τι ποσοστό θα πάρει η χούντα του πασόκ.
 Είδα το βίντεο με το ξύλο που έπεσε στην κερατέα. Πραγματικά με εξέπληξε η δύναμη και η πίστη του κόσμου, για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Μπράβο σε όλους τους κατοίκους. Όσο αφορά τους μπάτσους που πλάκωσαν στο ξύλο έναν ηλικιωμένο, τι να πω, τα έχω πει χιλιάδες φορές, η χούντα του Παπαδοπούλου δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτή την χούντα που ζούμε σήμερα. Επίσης αυτό που μου αρέσει είναι ότι οι αγρότες θα ανοίξουν τα διόδια του προμαχώνα, γιατί δεν τους αφήνουν να κάνουν συγκέντρωση. Έτσι θέλει αυτή η χούντα, να αρχίσει η αντίσταση, μπας και καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μας πηδάνε άλλο, φτάνει πια. Αυτοί οι φασίστες αυξάνουν την φορολογία συνέχεια, δεν πληρώνουν καθόλου φόρο, παίρνουν πολύ μεγάλη σύνταξη, και μόνο με δυο φορές εάν βγουν βουλευτές, και μάλιστα πυνηκοποιούν την μη πληρωμή των διοδίων, και στα μέσα μαζικής μεταφορές, ενώ αυτοί πηγαίνουν τζάμπα, και μάλιστα με προσωπικό οδηγό, και δεν πληρώνουν ποτέ διόδια. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν γιατί είστε όλοι φραπέ, και καναπέ, γι’ αυτό λοιπόν είστε άξιοι της μοίρα σας. Σας αφιερώνω και ένα κομμάτι των καταπληκτικών sex pistols μπας και ξυπνήσετε λίγο, αλλά δεν το ελπίζω, να είναι καλά ο φραπές. 

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Οι χώρες όπως της ξέρετε μέχρι σήμερα πρέπει να της ξεχάσετε. Καμία χώρα δεν θα αποφασίζει μόνη της για την οικονομία της, αλλά θα αποφασίζουν οι χώρες που έχουν δυνατή οικονομία, όπως η Γερμανία, και η Γαλλία. Ειδικά η Ελλάδα που έχει πολύ αδύνατη οικονομία θα κάνει ότι της πουν, μια και βρισκόμαστε υπό πλήρη κατοχή, και μάλιστα η Ελλάδα θα είναι τα επόμενα 10 χρόνια υπό αυστηρή λιτότητα, έτσι διατάζει η μέρκελ την χώρα μας. Που αυτό σημαίνει νέες μειώσεις μισθών, πλήρη κατάργηση των δώρων στον ιδιωτικό, και δημόσιο τομέα, νέες μειώσεις στις συντάξεις, κλείσιμο νοσοκομείων, και γενικά περισσότερη λιτότητα. Και μάλιστα η μέρκελ μας επιβάλει να αλλάξουμε το σύνταγμα μας, και να βάλουμε το χρέος μέσα για τα επόμενα 30 χρόνια, ούτε επί των γερμανών στην κατοχή δεν γίνονταν αυτά, τόσο πουλημένοι, και ξεφτιλισμένοι είναι αυτοί η πολιτικοί μας, ότι τους λένε κάνουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φέρνουν έναν γερμανό διοικητή στην χώρα μας αφού αυτοί δεν αποφασίζουν για τίποτα, αλλά είναι απλά πιόνια της Γερμανίας.
Ο υπουργός που μου την έχει δώσει είναι ο Ρέππας που αποκάλεσε αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια τζαμπατζήδες. Ρε ηλίθιε εάν εσύ βάλεις διόδια κάθε 100 μέτρα πρέπει εμείς να τα πληρώνουμε? Παντού έχεις βάλει διόδια, και οι δρόμοι έχουν τα χάλια τους, και που να βρει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει αφού μας κόψατε τους μισθούς μας. Και γιατί να πληρώσουμε εμείς τον εθνικό προμηθευτή τον Μπόμπολα? Και μάλιστα παρανόμησε ο υπουργός δίνοντας τα στοιχειά αυτών που δεν πλήρωναν διόδια στον Μπόμπολα, τόσο πουλημένος είναι στον εθνικό προμηθευτή. Τζαμπατζήδες είναι οι 300 πουλημένοι της βουλής, που δεν έχουν πληρώσει ποτέ διόδια, και ούτε τον καφέ που πίνουν στην βουλή δεν πληρώνουν, τον βάζουν στα έξοδα της βουλής. Και μάλιστα έκανε αύξηση 40% σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ρωτάς ρε μαλάκα εάν έχει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει τα εισιτήρια που έχεις κόψει τους μισθούς, και της συντάξεις, και έχεις κάνει την ζωή μας εφιάλτη, εσύ έχεις μπει ποτέ σε λεωφορείο? Φυσικά όχι γιατί κυκλοφορείς με λιμουζίνα, και έχεις αστυνομικούς να σε Φυλάνε. Φτού σου ξευτίλα.
Ένας άλλος υπουργός που μου την έχει δώσει είναι ο ηλίθιος, και δοτός Παπακωνσταντίνου, που επιβάλει στης εταιρείες να μειώσουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό είναι τελείως παράνομο, γιατί δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλει μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα. Τι τον ενδιαφέρει αυτόν τι λεφτά θα δώσουν οι επιχειρήσεις στους υπάλληλους τους? Τον διέταξε η τρόικα να μειώσει τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, και σαν καλός δούλος, και πουλημένος που είναι στους δανειστές μας κάνει ότι τον διατάξουν. Γιατί ρε ηλίθιε είσαι υπουργός αφού εσύ δεν αποφασίζεις τίποτα? Αλλά κάνεις ότι σου λέει η τρόικα, Δηλαδή  πληρώνεσαι τσάμπα. Τους μισθούς των βουλευτών δεν τις έκοψες, και δεν τον ενδιαφέρει που ο λαός πεινάει. Μπράβο δούλε που είσαι πολύ καλό πιόνι της τρόικας. Βέβαια δεν φταίει αυτός αλλά ο ελληνικός λαός, που ότι και να του κάνουν δεν διαμαρτύρεται καθόλου. Ρε εσείς πόσο ακόμη θα ανέχεστε να μας πηδάνε, να μας ξεφτιλίζουν την ζωή μας, και να δέχεστε όλα, δυστυχώς αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ο παγκόσμιος φήμης Έλληνας καθηγητής Μαρκεζίνης σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη δήλωσε ότι με 150%  του ΑΕΠ χρέος δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ, και ότι οι πολιτικοί δεν μας λένε την αλήθεια, και χαρακτήρισε την ελληνική κοινωνία φραπεδάδικη και καταναλωτική. Αυτά τα γράφω εδώ και πολλά χρόνια αλλά κάνεις δεν με ακούει. Προσωπικά πιστεύω ότι ένας τρόπος για να σωθεί η χώρα πρέπει να την αναλάβουν τεχνοκράτες, και ένας από αυτούς να είναι ο Μαρκεζίνης. Οι τεχνοκράτες δεν υπολογίζουν το πολίτικο κόστος, και δεν είναι πουλημένοι, και δοτοί όπως είναι οι πολιτικοί. Δυστυχώς αλλά οι πουλημένοι πολιτικοί μας λένε μόνο ψέματα, από τα λεφτά υπάρχουν, μέχρι ότι η τρόικα θα φύγει μέχρι το 2013, φυσικά μας έλεγαν ψέματα λεφτά δεν υπήρχαν, και η τρόικα θα μείνει για άλλα 10 χρόνια ακόμη. Η ελληνική οικονομία έχει περιέλθει σε μεγάλη ύφεση, και δεν παράγει εισόδημα, και έτσι δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, και αυτό οφείλετε στα δημοσιονομικά μέτρα που έχει βάλει αυτή η φασιστική κυβέρνηση, και η οικονομία έχει πέσει σε ένα φαύλο κύκλο που δεν πρόκειται να βγει ποτέ. Γι’ αυτό και θεωρώ την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους παραπάνω από δεδομένη, το προτείνουν όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι, και ας λέει ο ηλίθιος και πουλημένος πρωθυπουργός μας ότι δεν θα γίνει ποτέ. Ποιος τον πιστεύει άλλωστε μετά από τόσα ψέματα που μας έχει πει. Και μάλιστα η Γερμανία δεν δέχεται να κάνουμε επαναγορά του χρέους μας. Το χρέος μας σήμερα είναι 360 δισεκατομμύρια ευρώ, με την επαναγορά θα γλυτώναμε 10 δισεκατομμύρια, δεν νομίζω ότι το όφελος θα ήταν πολύ μεγάλο.
 Αυτό που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός είναι ότι το κοινωνικό κράτος θα σταματήσει να υπάρχει. Η υγεία θα γίνει πλήρως ιδιωτική, τα βιβλία των μαθητών πρέπει να τα αγοράζουν οι γονείς, οι συντάξεις θα κοπούν και θα υπάρχει μόνο ένα επίδομα, τα φάρμακα πρέπει να τα πληρώνουμε μόνοι μας, γιατί τα ταμεία έχουν καταρρεύσει πλήρως, θα κλείσουν 1000 σχολεία όπως είπε η κυβέρνηση, ακόμη και για κατούρημα να πηγαίνουμε πρέπει να πληρώνουμε. Πρέπει να καταλάβετε ότι το κράτος έχει πτωχεύσει, και καταρρεύσει πλήρως, και δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Όταν κάποιο κράτος έχει υπερχρεωθεί τότε η κοινοβουλευτική δημοκρατία φτάνει στο τέλος της, και έχει χάσει την εθνική κυριαρχία. Αυτό έχει συμβεί στην χώρα μας, η δημοκρατία έχει πεθάνει (εγώ πιστεύω ότι δεν είχαμε ποτέ δημοκρατία), γι’ αυτό και η χώρα είναι υπό πλήρη κατοχή. Θα κλείσω σήμερα το άρθρο μου με αυτό που είχε πει ο πρωτοπόρος του αναρχισμού μπακούνιν. Κάθε κράτος είναι το όργανο με το οποίο μια προνομιούχα μειονότητα έχει αποκτήσει εξουσία πάνω στην τεραστία πλειονότητα.