Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ



Μου έστειλαν αυτό σε μάιλ, και είναι η πραγματικότητα τι μας περιμένει στο μέλλον, και τι μας ετοιμάζουν.
ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό. [Image]Σοκαριστικές και επιβεβαιωμένες είναι πλέον οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control). Επίσης έχει ξεκινήσει σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα. Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους «EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη. (βλέπε σχετικό άρθρο EUROGENDFOR: Ο στρατός επιβολής της Ευρωπαϊκής χούντας)
Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ... το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους. Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής «EUROGENDFOR». Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους. Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους. Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης; Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της; Μην περιμένετε πλέον απαντήσεις στα ερωτήματα : 1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό; 2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας; 3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ !!! EUROGENDFOR: Ο στρατός επιβολής της Ευρωπαϊκής χούντας [Image]
Δοκιμή επιβολής ισχύος σε εξεγέρσεις πολιτών σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες στην Ελλάδα. Δείτε Σχετικό Βιντεο (εντός) Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα! Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη. Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου ... ... θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους.
Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες. Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός. Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=1C5OKfGwXj8&vq=medium

Εδώ και ενάμισο χρόνο, σχεδόν όλοι οι δυτικοί θεσμοί προειδοποιούν για την πιθανότητα εκτεταμένων ταραχών/εξεγέρσεων λόγω της κρίσης. Έκθεση του US Army War College (Δεκέμβριος 2008) προειδοποιούσε ότι η κρίση μπορεί να οδηγήσει σε "εκτεταμένη αναταραχή και ανάγκη χρήσης του στρατού για την επιβολή της τάξης".
Το Αμερικανικό Πεντάγωνο άρχισε εκπαίδευση 30.000 στρατιωτών της Northcom στην καταστολή ταραχών. Ο ναύαρχος Μάικλ Μιούλεν, αρχηγός του Μεικτού Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, χαρακτήρισε την οικονομική κρίση μεγαλύτερη απειλή από τους πολέμους στη Μέση Ανατολή, ενώ ο επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Ντένις Μπλερ υπογράμμισε τους κινδύνους για τη διεθνή σταθερότητα.
Σε μια εποχή που, ακόμη και η ριζοσπαστική αριστερά έχει μισολησμονήσει τον Μαρξ, τον θυμήθηκε το. βρετανικό Υπουργείο Άμυνας. Υπογράμμισε σε μελέτη του ότι η μαζική φτωχοποίηση των μεσαίων τάξεων μπορεί να τις καταστήσει "επαναστατική τάξη, που θα παίξει τον ρόλο που ο Μαρξ περίμενε για το προλεταριάτο"! Το Υπουργείο προβλέπει άνοδο τρομοκρατίας, εγκληματικότητας, θρησκευτικών, αναρχικών, μηδενιστικών, λαϊκιστικών και μαρξιστικών κινημάτων.
Η κρίση χρέους, αρχικά ίδιον φτωχών χωρών, πέρασε στις ΗΠΑ με τα επισφαλή στεγαστικά δάνεια, οδηγώντας στην κατάρρευση το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα το 2008. Οι μεγάλες τράπεζες υποχρέωσαν τα κράτη να πληρώσουν τις ζημιές τους διασώζοντας όχι μόνο τις οικονομίες των μικροκαταθετών, αλλά και εγγυώμενα αστρονομικά κέρδη από τις ρεμούλες των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, την μαζική δηλαδή παραγωγή-εμπορία επισφαλών προϊόντων, που ανακάτεψαν με υγιή, γεμίζοντας τοξικά την αγορά. Τα κράτη έσωσαν τις τράπεζες, χωρίς να πάρουν μερίδιο των μετοχικών κεφαλαίων τους και μετακυλίοντας το κόστος σε νέο δανεισμό, που τροφοδότησε τη διεύρυνση του χρέους.
Όχι μόνο οι μέτοχοι δεν τιμωρήθηκαν, αλλά ανταμείφθηκαν (μόνο στη Γαλλία, κέρδισαν 20 δις ευρώ, ποσό ίσο προς το έλλειμμα της κοινωνικής ασφάλισης!).
Ήδη από τότε, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, κέντρο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, υπογράμμιζε ότι το πρόγραμμα σωτηρίας των τραπεζών δημιουργούσε πολύ μεγαλύτερους κινδύνους από αυτούς που αντιμετώπιζε.
Τώρα οι μεγάλες διεθνείς τράπεζες λειτουργούν ως σύγχρονα οικονομικά βαμπίρ, επιτίθενται στα κράτη που τις έσωσαν και σε ιδιώτες, κερδοσκοπώντας με το στήσιμο, κερδοσκοπώντας και με το σκάσιμο της φούσκας δημόσιου και ιδιωτικού χρέους. Πρώτη και καλύτερη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που δανείζει τις τράπεζες με 1% για να δανείζουν αυτές τα κράτη με 6%! Πλήρως απορυθμισμένο, "απελευθερωμένο", το χρηματιστικό κεφάλαιο αντί να ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη και την τεχνολογική καινοτομία, γίνεται το βασικό της εμπόδιο!
Στο παρελθόν, στο ρυθμισμένο, κεϋνσιανό, προστατευμένο περιβάλλον, το πρόβλημα μπορούσε να λυθεί με πληθωρισμό, υποτιμήσεις, διοχέτευση των πόρων στην πραγματική οικονομία. Με την διαρκή όμως φιλελευθεροποίηση, κράτη και διεθνείς οργανισμοί αδυνατούν να ελέγξουν στοιχειωδώς τα διεθνή κεφάλαια. Και το παγκόσμιο χρέος διογκώθηκε σε σημείο που είναι αμφίβολο ότι θα πληρωθεί ποτέ, είτε γιατί οι κοινωνικές αντιδράσεις εμποδίζουν τα μέτρα που αποσκοπούν στην πληρωμή του, είτε γιατί τα ίδια τα μέτρα, εφαρμοζόμενα, καταστρέφουν αυτούς που πρέπει να πληρώσουν, όπως συνέβη στην περίπτωση της Αργεντινής, που τελικά ανάγκασε τους πιστωτές της να συμφωνήσουν στην πληρωμή μόνο του 45% του χρέους της.
Δεν είναι κάποια κομμουνιστική εφημερίδα, είναι η Τέλεγκραφ που υποστηρίζει ότι το ύψος του παγκόσμιου χρέους καθιστά δυσχερή την πληρωμή του:
"Η μοναδική διέξοδος για το παγκόσμιο χρέος ίσως να αποδειχθεί η άρνηση πληρωμής του".
Σε μελέτη του για το Ινστιτούτο Μελετών για την Παγκοσμιοποίηση του Καναδά, ο Καθηγητής Μάικλ Χιούντσον, επικεφαλής σύμβουλος του λετονικού Reform Task Force, με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Oι επικείμενοι ευρωπαϊκοί πόλεμοι των χρεών", υπογραμμίζει ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι μόνο μία από σειρά "βομβών χρέους" που θα εκραγούν, με πρώτα στη σειρά τα ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια των μετασοβιετικών κρατών και της Ισλανδίας. Τα χρέη αυτά είναι κυρίως προς σουηδικές και αυστριακές τράπεζες, ενώ και ελληνικές είναι εκτεθειμένες. ¨Όπως υποστηρίζει στη μελέτη ο καθηγητής, "τα χρέη αυτά είναι υψηλά σε σημείο που δεν μπορούν να αποπληρωθούν, γιατί οι περισσότερες από τις χώρες αυτές έχουν αυξανόμενα εμπορικά ελλείμματα και βυθίζονται στην ύφεση.Οι Σουηδοί, Αυστριακοί, Γερμανοί και Βρετανοί τραπεζίτες ανακαλύπτουν ότι το πρόβλημα μπορεί να αφορά τους ίδιους περισσότερο από τους οφειλέτες.". Ο κ. Χιούντσον προβλέπει σειρά υποτιμήσεων των νομισμάτων αυτών των κρατών, που θα ζητήσουν ενδεχομένως να πληρώσουν τελικά σε υποτιμημένο νόμισμα τα δάνεια που έλαβαν σε ευρώ. Λόγω του ρόλου του συντάκτη στη Λετονία, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι πρόκειται ενδεχομένως για συγκαλυμμένη απειλή στους πιστωτές να μαλακώσουν.
Καθώς το πρόβλημα του χρέους οξύνεται, όλο και περισσότεροι διεθνείς παρατηρητές μελετούν εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης, όπως αίφνης μια από τις διεθνώς εγκυρότερες γαλλικές επιθεωρήσεις, η Μοντ Ντιπλοματίκ, που αφιέρωσε προ διμήνου το κύριο θέμα της σε ανάλυση σεναρίων στάσης πληρωμών ή "ελεγχόμενης πτώχευσης" κρατών και του τρόπου με τον οποίο θα έπρεπε να κινηθούν οι κυβερνήσεις τους για να κάνουν ασφαλέστερη τη χρήση αυτού του "ύστατου μέσου". Τα σενάρια αυτά γίνονται πιθανότερα, με δεδομένη την απροθυμία μεταρρύθμισης του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και τη γερμανική πίεση υπέρ αυστηροποίησης των κανόνων της ευρωζώνης!
Η στάση πληρωμών δεν είναι πρωτοφανής μέθοδος διεθνώς. Η πρώτη πράξη των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ανακήρυξαν την ανεξαρτησία τους, ήταν η διαγραφή του χρέους προς την Αγγλία. Ο Λίνκολν διέγραψε το χρέος στους πλούσιους Νότιους με τον εμφύλιο και, εμμέσως, τόκανε ο Ρούζβελτ το 1933 υποτιμώντας το δολάριο 75% έναντι του χρυσού. Φυσικά δεν είναι καθόλου απλό μέτρο, ούτε εύκολα εφαρμόσιμο. Είναι πιο έξυπνο να το αφήσει κανένας ως επικρεμάμενη απειλή προς τους πιστωτές, αλλά η απειλή πρέπει να είναι αξιόπιστη για να είναι αποτελεσματική.
Γεγονός είναι ότι, αν η ΕΕ και τα κέντρα του διεθνούς οικονομικού συστήματος δεν πάρουν σύντομα αποτελεσματικά μέτρα, είτε θα κινδυνεύσει το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης με βίαιο σπάσιμο, είτε θα απειληθεί η ευρωπαϊκή δημοκρατία και ο πολιτισμός.

3 σχόλια:

  1. Σόρι αλλά δεν άντεξα να το διαβάσω το μέιλ. Ίσως ο στόχος αυτών τον μηνυμάτων τελικά να είναι άτομα σαν και εσένα μπιλ που τους αρέσει η συνομοσιολογία και χωρίς να το καταλάβετε κάνετε μεγαλύτερο κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ δεν λέω ότι είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι ψέμα. και μην ξεχνάς ότι τα νέα μέτρα θα είναι πολύ σκληρά, και θα σου προκαλέσουν σοκ, και από αυτή την χούντα τα περιμένω όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά αλλά σε βάθος χρόνου όλα θα πραγματοποιηθούν.
    Δες στον τετραφάρμακο bill μια νέα εκδοχή στην υπόθεση του Στρως Καν. Απορώ που τόσα μέσα, τόσοι ειδήμονες, κανένας δεν σκέφτεται ότι τον δουλεύουν!
    Με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω και για τα καλά σου λόγια που διάβασα κάπου εκεί στη zougla!
    Έχεις δίκιο πάντως! Εμείς δεν είμαστε Έλληνες, αλλά ρωμιοί, γι αυτό τόσο ρεζιλίκι και ανοργανωσιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή