Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ


Φαύλος κομματισμός σημαίνει ακριβώς άκρατος κομματισμός, και φασισμός. Αυτό έχουμε στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια, δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια για την χώρα μας. Μάλιστα τα 9 εκατομμύρια έλληνες υποφέρουν για να περνά καλά το 1 εκατομμύριο, και αυτοί είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Και αυτά τα καταραμένα κομματόσκυλα που δεν παράγουν τίποτα, και απλά πληρώνονται. Ελπίζω να ήρθε η ώρα τους επιτέλους, και ελπίζω να απολυθούν πολλοί από αυτούς όπως μας υποσχέθηκε η κυβέρνηση, και σαν πλήρως άχρηστοι που είναι δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα, και θα πεθαίνουν στον δρόμο, αυτό είναι κάτι που το εύχομαι πάρα πολύ. Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι ότι ο ίδιος ο λαός δεν θέλει να γίνουν αλλαγές στην χώρα μας, έχουν μάθει αυτό τον τρόπο ζωής, και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε. Οι έλληνες έχουν μάθει το βόλεμα, τον φραπέ, το αραλίκι, το να μην δουλεύεις και άρπαζε, μαύρο χρήμα, και πολλά άλλα τέτοια. Και μάλιστα όλοι λένε ότι είναι υπέρ των αλλαγών, αρκεί να μην θιχτούν οι ίδιοι, πως θα γίνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτό που μου προξενεί εντύπωση είναι ότι όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι από αυτοκίνητα, και μάλιστα πολύ ακριβά. Εάν κάποιος ξένος κυκλοφορήσει στην Αθήνα, θα νομίζει ότι η χώρα είναι πολύ πλούσια, και όμως είμαστε πλήρως πτωχυμένοι. Αυτό σημαίνει ότι οι έλληνες δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται στην χώρα μας, και σπαταλάμε χρήματα, και ζουν όπως πριν από την πτώχευση μας, όταν το καταλάβουν θα είναι πολύ αργά, δεν θα έχουμε καν φαγητό. Να μου πείτε ότι οι περισσότεροι υπουργοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση της χώρα μας, θα την καταλάβει ο Έλληνας?

Η κατάσταση της χώρας μου θυμίζει την κατάσταση που ζήσαμε πέρυσι την ίδια εποχή που μας τρομοκρατούσαν ότι δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε μισθούς, και συντάξεις, και ο μοναδικός τρόπος να σωθούμε ήταν το Δ.Ν.Τ. Και τι έγινε με το Δ.Ν.Τ? τίποτα βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση και χειρότερα. Πριν λίγες μέρες ο δοτός και ηλίθιος υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου δήλωσε στην τηλεόραση του σκαι, ότι έχουμε λεφτά μέχρι 18 Ιουλίου, και εάν δεν μας δώσει τα χρήματα το Δ.Ν.Τ. και η Ευρώπη θα πτωχεύσουμε. Αυτό είναι πολύ μεγάλο ψέμα, ποτέ δεν θα έκαναν αυτό, γιατί εάν πτωχεύσει η Ελλάδα θα καταρρεύσει αμέσως η Πορτογαλία, και η Ιρλανδία. Με αυτήν την μαλακία που είπε αυτός ο ηλίθιος υπουργός, έτρεξαν όλοι οι έλληνες να πάρουν τα λεφτά τους από της τράπεζες, και έτσι οι τράπεζες έχουν μεγάλο πρόβλημα με τις καταθέσεις. Μπράβο στον μαλάκα. Βέβαια αυτός ο φασίστας υπουργός τα λέει για να φοβίσει τον ελληνικό λαό, και να πάρει νέα μέτρα εις βάρος του λαού. Τα μάθατε τα νέα μέτρα? Αύξηση του ΦΠΑ, μείωση του αφορολογήτου, κόψιμο των συντάξεων μέσω του ΕΚΑΣ, και πολλά άλλα που δεν θέλω να τα αναφέρω τώρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι η περεταίρω πτώχευση των φτωχών, και των συνταξιούχων.

Όσο αφορά τις αποκρατικοποιήσεις που ανήγγειλε η κυβέρνηση, στην κατάσταση που είναι η χώρα μας θεωρώ ότι είναι σωστές. Μην ξεχνάτε ότι το χρέος έχει φτάσει στα 355 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ανέβηκε σε 4 μήνες κατά 15 δισεκατομμύρια ευρώ, και όλο ανεβαίνει, να δω πότε θα πέσει. Εάν πουληθεί δημόσια περιουσία, και αναλάβουν ιδιώτες, αυτό θα είναι θετικό για την οικονομία μας, γιατί δεν θα πληρώνει το κράτος τα κομματόσκυλα δημοσίους υπάλληλους, και θα απολυθούν πολλοί από αυτούς. Έτσι θα γλυτώσει το κράτος πολλά χρήματα από την μισθοδοσία τους, και επίσης θα εισπράξει χρήματα από το ΦΠΑ, και από τους φόρους που θα πληρώνουν οι εταιρείες αυτές, και φυσικά θα εισπράξει μεγάλα ποσά από της πωλήσεις των εταιρειών αυτών. Ξέρω ότι πολλοί θα πουν ότι δεν είναι σωστό να πωλείτε δημόσια περιουσία, τους λέω λοιπόν, ότι στην κατάσταση που είναι η χώρα μας δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, και ότι πρέπει να σωθεί η χώρα μας, και μην ξεχνάτε ότι είμαστε σε καιρό πολέμου, και βρισκόμαστε σε τραγική κατάσταση, και δυστυχώς αυτή η ανάπηρη κυβέρνηση επί ένα χρόνο δεν έκανε τίποτα, και τώρα πρέπει να τρέξει με χίλια.

Βλέπω αυτό που γίνετε στην Ισπανία και ζηλεύω πολύ, η Ισπανία δεν είναι στο Δ.Ν.Τ. παρ’ όλα αυτά όλες οι πλατείες είναι γεμάτες από κόσμο, και δεν φεύγουν με τίποτα, και απαιτούν μια καλύτερη ζωή, καλύτερη δημοκρατία, χωρίς να ασχολούνται καθόλου με τα κόμματα. Μάλιστα έχουν αναρτήσει ένα πανό που λέει ξυπνήστε έλληνες. Σιγά μην ξυπνήσουν οι έλληνες είστε όλοι για φραπόγαλα, καναπέ, και τεμπελιά, γι’ αυτό είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Ρε βόδια νεοέλληνες πότε θα ξυπνήσετε, και θα διώξετε αυτή την χούντα που μας κυβερνάει? Δυστυχώς δεν θα ξυπνήσετε ποτέ, θα είστε πάντα ο λαός του τίποτα, και το μόνο σίγουρο είναι η φτώχεια.

Προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η δήλωση που έκανε σήμερα η επίτροπος της ευρωπαϊκής ένωσης Μαρία Δαμανάκη, που είπε ότι η ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του μνημονίου η θα γυρίσουμε στην δραχμή. Επίσης ο oli ren δήλωσε σήμερα ότι προετοιμάζουμε την επιμήκυνση του ελληνικού χρέους, δηλαδή αναδιαπραγμάτευση. Εδώ και πολύ καιρό το γράφω αυτό, και δεν το πιστεύατε, τώρα ήρθε η ώρα.

Σήμερα οι αγορές είναι πάνω από τους ανθρώπους, και όπως έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου, ήσουν καλό ρομποτάκι σήμερα? οι σημερινοί άνθρωπου είναι απλά ένα νούμερο. Όταν οι άνθρωποι πάνε πάνω από της αγορές, τότε θα συζητάμε για πραγματικούς ανθρώπους. Σας ξεφτίλισαν κάθε δικαίωμα στην ανθρώπινη εργασία, στο δικαίωμα της αξιοπρεπούς ζωής, στο δικαίωμα της υγείας, στο δικαίωμα της γνώσης, σας ξεφτίλισαν τα πάντα, και εσείς τι κάνετε? Τίποτα, απλά περιμένετε τον πλήρη ευνουχισμό σας, και την στιγμή του θανάτου σας. Ποτέ οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο γαμημένοι όσο είναι σήμερα. Τα γράφω αυτά εδώ και πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς δεν με ακούει κανείς, έχετε καταλάβει τι έρχεται στο μέλλον? Δυστυχώς όχι. Αυτό που θα ζήσουμε θα είναι εφιάλτης, και θα τρώμε ο ένας τον άλλον, τότε θα καταλάβετε αλλά δυστυχώς θα είναι πολύ αργά.

1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
    Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
    Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ




    ΑπάντησηΔιαγραφή