Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Για να σωθεί η χώρα υπάρχουν τρεις λύσεις 1) ο πρωθυπουργός μας να πάει επιτέλους σπίτι του, 2) να κάνει εκλογές, 3) να διώξει όλη την κυβέρνηση, και να αναλάβουν την χώρα τεχνοκράτες, και οικονομολόγοι, που δεν τους ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, και δεν ασχολούνται με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα άλλος τρόπος δεν υπάρχει, όσο αυτοί οι ηλίθιοι σκέπτονται το πολιτικό κόστος δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Έχω γράψει κατ’ επανάληψη ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι η κατάρα της χώρας, και πρέπει να απολυθούν πολλοί από αυτούς, και επιτέλους ήλθε η ώρα, μαθαίνω ότι θα καταργηθούν πολλοί οργανισμοί του δημοσίου, και θα απολυθούν πολλοί τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι. Μαθαίνω επίσης από πρώτο χέρι ότι δεν θα πουληθεί το 17% της ΔΕΗ αλλά το 51% , δηλαδή θα ιδιωτικοποιηθεί ολόκληρη. Εγώ φυσικά αυτό το θεωρώ πολύ θετικό, γιατί θα απαλλαγούμε από τα βρομερά κομματόσκυλα τύπου Φωτόπουλου. Αυτά τα γράφει στο μνημόνιο νούμερο δυο που θα υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση.
Πρέπει κάποτε να καταλάβετε ότι όσο παίρνουμε δάνεια για να πληρωθούν τα τεμπελόσκυλα οι δημόσιοι υπάλληλοι, η Ελλάδα δεν πρόκειται να σωθεί με τίποτα. Γι’ αυτό και ο δοτός μας πρωθυπουργός είπε ότι μόνο όσοι πιστεύουν στο μνημόνιο θα μείνουν στην κυβέρνηση. Μαθαίνω επίσης ότι στο δεύτερο μνημόνιο που θα μπούμε θα είναι πολύ πιο σκληρό από το πρώτο γιατί οι άνθρωποι της τρόικας έχουν αγριέψει πολύ, και μάλιστα απειλούν ότι δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου, και μάλιστα ο Παπακωνσταντίνου ζήτησε την προηγούμενη παρασκευή στην σύσκεψη του Λουξεμβούργου νέα δάνεια, γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε, τα ομόλογα που λήγουν το 2012 και το2013.  Τα δάνεια αυτά θα είναι της τάξεως 32 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2012 και 28 δισεκατομμύρια για το 2013, και μάλιστα για να τα δώσει η ευρωπαϊκή ένωση ζήτησε υποθήκες του ελληνικού δημοσίου, σε λίγο αυτή η ανάπηρη κυβέρνηση θα ξεπουλήσει τα πάντα, ακόμη και το ταξί μου, και τα παιδιά μου. Δυστυχώς αλλά εκεί έφτασε η χώρα μας, και ακόμη δεν έχουμε δει τα μέτρα του νέου μνημονίου, αυτοί οι ηλίθιοι θα βάλουν την χώρα στον γύψο για τα επόμενα 20 χρόνια, και μάλιστα χωρίς να μας ρωτήσουν. Εάν βέβαια υποθηκευόσουν την χώρα για τα επόμενα 20 χρόνια, και βάλουν την υπογραφή τους, είναι υπόλογοι για ότι υπογράψουν, γι’ αυτό είπε ο Λοβέρδος να υπογράψουν όλοι, γιατί φοβούνται τα επακόλουθα της πράξεως που κάνουν, και φυσικά φοβούνται μήπως πάνε φυλακή για εθνική προδοσία, εάν και εγώ θεωρώ ότι είναι εντελώς ανίκανοι, βλάκες, και εθνικοί προδότες.
Θα αναφερθώ σήμερα για την πορεία που έγινε χθες, και οι μπάτσοι έριξαν απίστευτο ξύλο χωρίς λόγο, και αιτία σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα ένας νέος άνθρωπος 30 ετών είναι σε κώμα, από το ξύλο που έφαγε, και οι γιατροί θεωρούν ότι είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Δεν με εκπλήσσει καθόλου η συμπεριφορά της αστυνομίας, και όλοι γνωρίζουμε ότι ο ρόλος της είναι να τρομοκρατούν, και να φοβίζουν τον κόσμο, για να μην κατεβαίνει στις πορείες, και να κάνει αυτή η φασιστική κυβέρνηση ότι θέλει εις βάρος του λαού. Και μάλιστα βγήκε αυτός ο ηλίθιος και δοτός πρωθυπουργός, και είπε ότι έχει την συγκατάθεση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για ότι κάνει. Φυσικά και έχει την συγκατάθεση, και την πλειοψηφία των τραπεζών, και του ΔΝΤ μαζί του, γιατί οι τράπεζες, και το ΔΝΤ θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους, αλλά την πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν την έχει, αλλά απευθύνετε σε μαλάκες, και γι’ αυτό λέει ότι θέλει χωρίς να έχει πρόβλημα. Όσο αφορά τα τσιράκια του κράτους την αστυνομία , το μόνο που έχω να πω είναι ότι αστυνομία και ναζί το ίδιο μαγαζί, και μπάτσοι είστε δούλοι μέχρι το μεδούλι. Η ελληνική αστυνομία μου θυμίζει τους ναζιστές που σκοτώνουν, και κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να υπολογίζουν κανέναν, φυσικά αυτή η χουντική κυβέρνηση έχει δώσει τέτοιες εντολές, γιατί φοβάται την αντίδραση του ελληνικού λαού, και μας θέλουν φοβισμένους, και κοιμισμένους. Ο ελληνικός λαός όμως δεν θα το ανεχτεί αυτό, και πρέπει να αντιδράσουμε όλοι για να φύγει το μνημόνιο, και αυτή η φασιστική κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν.
Η Ελλάδα αυτή την στιγμή βρίσκετε στο σημείο μηδέν, κυβέρνηση δεν υπάρχει καθόλου εδώ και τρεις μήνες, δεν κάνει απολύτως τίποτα, και δεν δουλεύει τίποτα, και απλά περιμένουμε την απόλυτη κατάρρευση της χώρας. Οι υπουργοί τσακώνονται μεταξύ τους, οι περισσότεροι είναι εναντίον του μνημονίου, και δεν πιστεύουν σε αυτό, και δεν καταλαβαίνω γιατί το ψήφισαν αφού δεν το πιστεύουν. Αποκρατικοποιήσεις δεν γίνονται, η αγορά έχει τελματώσει πλήρως, η ανεργία έφτασε στο 15,9% τον Φεβρουάριο, και οι άνεργοι είναι πάνω από ένα εκατομμύριο, η ψυχολογία των ελλήνων είναι κάτω από το μηδέν, και όλοι περιμένουμε απλά την πτώχευση. Που θα πάει αυτή η κατάσταση δεν μπορώ να καταλάβω. Η standard and pours υποβάθμισε πάλι την Ελλάδα κατά μια βαθμίδα, και η fitch ανακοίνωσε ότι θα υποβαθμίσει ακόμη μια βαθμίδα την Ελλάδα, έτσι τα ομόλογα μας  έφτασαν στο σημείο της απόλυτης χρεωκοπίας, δηλαδή σωτηρία δεν υπάρχει. Ο λαός είναι ευνουχισμένος, αποχαυνωμένος, και πλήρως φοβισμένος. Μας απειλούσαν μνημόνιο η χρεωκοπία, αλλά τώρα με το μνημόνιο τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι ήταν πριν ένα χρόνο, κατά τα άλλα το μνημόνιο θα μας έσωζε. Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι η απόλυτη φτώχεια και εξαθλιώσει του ελληνικού λαού. Βλέπω ότι η ψυχολογία των Ελλήνων έχει πέσει πάρα πολύ για ακούστε αυτό τραγούδι των rage against the machine στο wake up και ξυπνήστε λίγο γιατί κοιμάστε πάρα πολύ.





1 σχόλιο: