Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΘΡΑΝΙΟ-ΚΑΝΑΠΕΣ-ΤΑΦΟΣ


Αυτές οι τρεις λέξεις που είναι η επικεφαλίδα του άρθρου μου, είναι όλη η αλήθεια για τους σημερινούς νεοέλληνες. Κανείς δεν προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα στην χώρα μας, παρ’ ότι η κατάσταση της χώρα μας είναι τραγική, όλοι περιμένουν να τα αλλάξουν οι άλλοι. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, και δεν μπορώ να κατάλαβω πως θα αλλάξει η κατάσταση στην χώρα μας. Εγώ δεν νομίζω ότι θα αλλάξει αλλά θα είμαστε πάντα υπό κατοχή. Ο φασίστας πρωθυπουργός που έχουμε δεν πρόκειται να φύγει εύκολα, αλλά όσο βλέπει ότι μας πηδάει και δεν αντιδρούμε καθόλου θα κάνει ακόμη χειρότερα. Είμαι σίγουρος ότι θα λέει μαλάκες είναι ας τους πηδήξω και άλλο, και είμαι σίγουρος ότι θα γελάει με εμάς.
Μαθαίνω ότι στις 5 Φεβρουαρίου θα γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο, και θέλουν να κάνουν κατάληψη στην βουλή. Σιγά μην τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν κατάληψη. Οι μπάτσοι θα μας διαλύσουν αμέσως, έχουν πάρει εντολές από την χούντα του Παπανδρέου, να βαράει, και να διαλύει ότι κινείτε, και όποιος σκέπτεται η πράττει διαφορετικά, κατά τα άλλα είναι σοσιαλιστής, ληστής ναι σοσιαλιστής ποτέ. Εγώ πάντως θα πάω στην κατάληψη της βουλής στης 5 Φεβρουαρίου, και θέλω να δω πόσο κόσμο, και τι αποτελέσματα θα έχει αυτή η συγκέντρωση. Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα κάθεστε στον καναπέ σας βλέποντας τηλεόραση, και θα περιμένετε τον θάνατο σας. Και μετά είχε άδικο ο πάγκαλος που σας έλεγε ζώα. Μπράβο σας σε λίγο καιρό που δεν θα έχετε να φάτε να δω τι θα κάνετε.
 Ο βουλευτής του λαός αιβαλιώτης ρώτησε την τράπεζα της Ελλάδος πόσους τόνους χρυσού έχει η τράπεζα της Ελλάδος σήμερα, και του απάντησαν ότι έχει 147,5 τόνους, και ότι οι περισσότεροι ράβδοι χρυσού είναι στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης της είχε δώσει το 1999 σαν ενέχυρο για να πάρει δάνεια, αυτή η φήμη κυκλοφορεί ευρέος. Εάν είχαμε τον χρυσό στην χώρα μας, με τις τιμές που πωλείτε σήμερα, θα ξεπληρώναμε ένα μεγάλο μέρος του χρέους, αλλά βλέπετε αυτοί οι πολιτικοί που μας κυβερνούν τα τελευταία 35 χρόνια τα έχουν ξεπουλήσει όλα. Σε λίγο θα ξεπουλήσουν τους εαυτούς μας, ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε, από αυτούς τα περιμένω όλα, και δεν με εκπλήσσει τίποτα.
 Είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου, ότι η Ιρλανδία θα έχει εκλογές, και αυτό θα γίνει το πολύ σε ένα μήνα. Αναμένεται στην κυβέρνηση να συμμετάσχουν και μέλη του πρώην ΙΡΑ. Να δείτε τι θα κάνουν αυτοί στο Δ.Ν.Τ. και πόσο γρήγορα θα το διώξουν, και μάλιστα τάπωσαν 50 δισεκατομμύρια ευρώ (τόσα τους έλειπαν) φυσικά χωρίς να πάρουν την άδεια της ευρωπαϊκής ένωσης. Εμείς γιατί δεν το κάνουμε αυτό? Γιατί όλοι οι πολιτικοί μας είναι πουλημένοι, και προδότες και δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα αλλά θέλουν να την αφανίσουν, και εάν τους αφήσουμε θα τα καταφέρουν.
 Στο Μαρόκο η κυβέρνηση αύξησε την τιμή στην ζάχαρη, και στο ψωμί και έγινε χαμός από διαδηλώσεις, και φυσικά η κυβέρνηση πήρε πίσω της αυξήσεις. Στην Τυνησία έγινε χαμός από διαδηλώσεις, και ο σοσιαλιστής φασίστας πρωθυπουργός (τον Παπανδρέου μου θυμίζει) έφυγε σε λίγες μέρες, και το ξύλο συνεχίζετε ακόμη, δεν θέλουν ούτε την προσωρινή κυβέρνηση. Στην Αίγυπτο βγήκαν όλοι στους δρόμους και ζητάνε δημοκρατία, και να φύγει ο πρόεδρος, φυσικά και αυτοί θα τα καταφέρουν γιατί ο λαός έχει τρομερή δύναμη, απλά οι άνθρωποι δεν το ξέρουν. Εμείς εδώ τι κάνουμε? Τα δεχόμαστε όλα αδιαμαρτύρητα. Να είναι καλά ο καναπές, και ο φραπές. Μαθαίνω ότι η Ελλάδα σκέπτεται να κάνει επαναγορά χρέους, όχι σε όλο το πόσον αλλά στο 30% περίπου, βέβαια αυτό σημαίνει ότι το επιτόκιο θα είναι μεγαλύτερο, και τα μέτρα θα είναι πιο σκληρά για τον ελληνικό λαό. Βέβαια αυτή η επαναγορά θα είναι ένα είδος επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους, δεν ξέρω εάν θα γίνει αλλά έτσι ψιθυρίζεται, μέχρι τον Μάρτιο θα ξέρουμε. Φυσικά το Δ.Ν.Τ. δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την Ελλάδα, και θα είμαστε για πολλά χρόνια υπό κατοχή.
Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση, ότι οι έλληνες ζουν όπως ζούσαν πριν την μεγάλη κρίση που χτύπησε την χώρα μας. Φαίνετε ότι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκετε η χώρα μας, η δεν θέλουν να πιστέψουν ότι η χώρα μας είναι πλήρως πτωχυμένη. Αυτή την ζωή που κάνατε τόσα χρόνια να την ξεχάσετε, το επίπεδο μας θα πέσει τουλάχιστον τρία επίπεδα κάτω από αυτό που είμαστε. Σας ενημερώνω ότι τα επικουρικά ταμεία μέσα στο 2011 θα σταματήσουν να δίνουν συντάξεις, και όλοι οι έλληνες από το 2015 δεν θα παίρνουν σύνταξη αλλά ένα επίδομα των 300 ευρώ, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί το κράτος. Και φυσικά ο βασικός μισθός που είναι σήμερα 490 ευρώ θα πάει ακόμη πιο κάτω. Και θα είναι 400 ευρώ το πολύ, δηλαδή θα γίνουμε χειρότεροι και από την Βουλγαρία. Ξέρω ότι αυτά φαίνονται σαν σενάρια φαντασίας, δυστυχώς αλλά αυτό θα ζήσουμε, την πλήρη φτώχεια. Εάν κάποιος μπορεί να μου αποδείξει ότι δεν θα γίνουν αυτά, περιμένω να μου πει με τι λεφτά θα πληρώνει το κράτος μισθούς, και συντάξεις.
Για να καταλάβετε πόσο σοσιαλιστής είναι ο πρωθυπουργός μας διαβάστε την κοινωνική πολιτική του πασόκ. Μείωσε τους μισθούς, και της συντάξεις περίπου 25%, και αναμένετε περεταίρω μείωση, έκανε 40% αύξηση σε όλα τα μέσα μεταφοράς, έβαλε 13% αύξηση στην ΔΕΗ, έβαλε 5 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία, πήγε 1,70 ευρώ την βενζίνη, και είναι η πιο ακριβή της Ευρώπης, θα κλείσει πολλά σχολεία, θα εξισώσει τον φόρο πετρελαίου κίνησης με αυτό της θέρμανσης, και φυσικά αναμένετε συνέχεια. Μας κυβερνάει ένας άχρηστος, και πουλημένος πολιτικός, που θα πουλήσει τα πάντα, και τους πάντες, και φυσικά εσείς σαν καλοί νεοέλληνες που είστε, καθίστε στον καναπέ για να σας πηδάει καλύτερα.

2 σχόλια:

  1. Φίλε μπιλ, οι διαδηλώσεις στην Τυνησία και την Αίγυπτο δεν είναι αποτέλεσμα ενός χρόνου αλλά ζυμώσεις δεκαετίας. Μην υποτιμάς λοιπόν τους Έλληνες, απλά μας κοροϊδεύουν και μας αφήνουν ακόμα ελπίδες γιαυτό δεν αντιδρούμε. Το μέλλον θα δείξει.


    http://ideopigi.blogspot.com/2011/01/mark-levine-el-hossam-hamalawy-blogger.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν μέρει έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς ότι και στην χώρα μας, μας κυβερνούν 40 χρόνια τρεις οικογένειες, οπότε είναι το ίδιο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή