Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΘΗΚΕ

Όπως όλοι γνωρίζετε η χώρα μας έχει πτωχεύσει πλήρως, αυτό που με στεναχωρεί τρομερά είναι ότι η χώρα μας έχει γίνει περίγελος σε όλη την γη. Όποιος Έλληνας πάει σε μια άλλη χώρα, και πει ότι είναι Έλληνας όλοι γελάνε μαζί του, και μας θεωρούν κλέφτες, απατεώνες, πτωχευμένους, πονηρούς , και τεμπέληδες. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια, για την χώρα μας και τους έλληνες, και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός και ηλίθιος. Για να καταλάβετε σε τι σημείο βρίσκετε η χώρα μας, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας τσάβες έβαλε φυλακή έναν υπουργό γιατί έκλεψε χρήματα, και μάλιστα είπε ότι εμείς δεν θα γίνουμε Ελλάδα, φανταστείτε που έχει φτάσει αυτό το μπουρδέλο που λέγετε Ελλάδα. Στην Αγγλία έβαλαν διαφήμιση στο μετρό για να ποντάρουν υπέρ της πτώχευσης της Ελλάδας, δυστυχώς αλλά η χώρα μας είναι για γέλια, και για τα μπάζα, εκεί μας έχουν φτάσει οι πολιτικοί να γελάσει όλη η γη μαζί μας. Βέβαια οι πολιτικοί μας δεν τολμάνε να κυκλοφορήσουν μόνοι τους έξω, και μεταμφιέζονται η τους φυλάνε πολλοί αστυνομικοί, και αυτό είναι κάτι μια τιμωρία για αυτούς. Η απειλή κοινωνικής έκρηξης είναι πολύ ορατή για αυτούς. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι η ένταση της αστυνομικής βίας, που είναι ανεξέλικτη, μάλιστα επιτεθήκαν χωρίς λόγο στο blog δικαίωμα που έκανε διαδήλωση στο σύνταγμα στις 15 Δεκεμβρίου, και τους σπάσανε στο ξύλο. Επίσης επικρατεί ένα κλίμα επιτήρησης των πολιτών, και κοινωνικού έλεγχου. Το κράτος επιβάλετε με απολυτή βία, και καταστολή, να φανταστείτε ότι συλλαμβάνουν διαδηλωτές πριν καν αρχίσουν οι πορείες. Προτείνω για μια ακόμη φορά να μην πάρει κάνεις φόρο-κάρτα και την κάρτα του πολίτη. Για τους αστυνομικούς έχω να πω μόνο δυο πράγματα, αστυνομία και ναζί το ίδιο μαγαζί, και μπάτσοι είστε δούλοι μέχρι το μεδούλι. Ελπίζω και εύχομαι η οργή και το μίσος του ελληνικού λάου να ξεσπάσει πάνω τους. Για τους πολιτικούς και συνδικαλιστές αυτό το θεωρώ δεδομένο, το τέλος τους πλησιάζει, και πιστεύω ότι θα είναι πολύ άσχημο. Οι 1,5 εκατομμύρια άνεργοι που θα υπάρχουν μέχρι το τέλος του 2011 ποιος θα τους σταματήσει? Κάνεις! Αυτοί θα γίνουν ο εφιάλτης του κάθε καταραμένου βολεμένου, και φασίστα πολιτικού.
Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα που έχει 300 μέρες τον χρόνο ήλιο, και φοβερό κλίμα. Ποια χώρα έχει Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο, Πάρο , Νάξο, Κρήτη, Κέρκυρα, και τόσα πανέμορφα νησιά, και τόσα ωραία μέρη, καμία! Θα μπορούσαμε να έχουμε πολλά εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, και να είμαστε όλοι πλούσιοι, και όμως είμαστε πάμφτωχοι, και πτωχυμένοι, και ποιος φταίει γι’ αυτό? οι πολιτικοί μας που φάγανε τα λεφτά, και διόρισαν χιλιάδες καταραμένους δημοσίους υπάλληλους, που είναι κοπρόσκυλα, και κομματόσκυλα, και παίρνουν όλοι μίζες ρουφώντας το αίμα του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να διώξουμε αυτούς τους δοτούς πολιτικούς, μην τους ανέχεστε άλλο, αρκετό κακό μας έχουν κάνει μέχρι τώρα. Για να καταλάβετε για πόσο φτύσιμο μας έχουν οι πολιτικοί, ο πάγκαλος είπε ότι οι εργαζόμενοι στον ελεύθερο τύπο, και όσοι διαβάζουν την εφημερίδα είναι ζώα. Και κάνεις δεν αντέδρασε η δεν είπε τίποτα, δηλαδή είναι σαν να δέχεστε ότι είμαστε ζώα. Μα φυσικά και είμαστε ζώα αφού ανεχόμαστε να μας κυβερνούν αυτοί οι πολιτικοί, και ότι και να πουν, και ότι και να κάνουν τα ανεχόμαστε. Εάν είχε πει αυτά τα πράγματα σε άλλη χώρα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα τον είχαν βάλει φυλακή, και εδώ δεν τρέχει τίποτα, δυστυχώς αλλά αυτό είμαστε το μηδέν.
Κατά την προσωπική μου γνώμη ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα από την πτώχευση, είναι να κάνει διαγραφή χρέους 40 με 50%, δηλαδή να μειωθεί το χρέος 160 δισεκατομμύρια ευρώ, και μετά να κάνει αναδιαπραγμάτευση το υπόλοιπο χρέος με χαμηλό επιτόκιο, γιατί τα επιτόκια που πληρώνουμε είναι πολύ ψηλά. Έτσι η οικονομία μας μπορούσε να πάρει πάλι μπροστά, και φυσικά χρειάζεται να παταχτεί η παραοικονομία, που σύμφωνα με τους οικονομολόγους είναι περίπου 80 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, να παταχτεί η διαφθορά και η γραφειοκρατία. Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να τα κάνει αυτά γιατί είναι δοτή και πουλημένη, και υποτάσσετε στις εντολές του Δ.Ν.Τ. και κάνει ότι τους πει χωρίς να πει ούτε ένα όχι. Εάν άλλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας, είναι ότι η fiche θα μας υποβαθμίσει πάλι σε λίγες μέρες. Τα spreads της Ελλάδας έχουν φτάσει στις 1000 μονάδες, και εάν βγαίναμε στις αγορές να δανειστούμε, θα δανειζόμαστε με επιτόκιο 13%, και μετά την υποβάθμιση θα πάνε ακόμη πιο ψηλά, δηλαδή η πτώχευση η αναδιαπραγμάτευση είναι δεδομένη. Ο πρωθυπουργός θα τα βάλει με τα κλειστά επαγγέλματα, και με τις ΔΕΚΟ, και είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα. Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μου, σκέπτεται να κάνει εκλογές στις 3 Απριλίου, γιατί βλέπει ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, τα spreads δεν πέφτουν, και θα γένει πόλεμος με τα κλειστά επαγγέλματα, και τις ΔΕΚΟ. Να μου πείτε ποιος θα βγει κυβέρνηση? Όποιος και να βγει το ίδιο είναι, όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Μάλλον θα προσπαθήσουν να κάνουν συγκυβέρνηση για να μας πηδάνε όλοι μαζί. Εάν δεν αντιδράσουμε, και δεν εξεγερθούμε, δεν πρόκειται να γένει τίποτα, θα μας πηδάνε μια ζωή, και το 2011 θα είναι πολύ δύσκολο, και θα σας προκαλέσει σοκ.

1 σχόλιο:

  1. "Για τους αστυνομικούς έχω να πω μόνο δυο πράγματα, αστυνομία και ναζί το ίδιο μαγαζί, και μπάτσοι είστε δούλοι μέχρι το μεδούλι. Ελπίζω και εύχομαι η οργή και το μίσος του ελληνικού λάου να ξεσπάσει πάνω τους."

    χωρις αστυνομία όμως τι θα κάναμε; Υπάρχει αρκετη εγκληματικότητα...Βέβαια η χρήση της αστυνομίας κατα των διαδηλωτών για να κάνω ότι θέλω, ναι, ονομάζεται δικτατορία.
    Για δείτε εδώ μια φώτο που πήρα στο κέντρο της θεσ/νίκης :D
    http://img214.imageshack.us/i/22037437.jpg/
    Για το επόμενο άρθρο σου bill χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή