Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ

Ένα κράτος για να είναι ανεξάρτητο πρέπει να έχει δυνατή οικονομία, δυστυχώς η χώρα μας δεν έχει δυνατή οικονομία, οπότε δεν είμαστε ανεξάρτητοι αλλά υπό πλήρη κατοχή. Αυτό που μου προξενεί εντύπωση στους Έλληνες, είναι ότι δεν έχουν καταλάβει καθόλου για το τι έρχεται. Ο σημερινός νεοέλληνας δεν έχει λεφτά να καταναλώσει, και προσπαθεί να δανειστεί για να καταναλώσει, η τρώει τα τελευταία λεφτά που έχει στην άκρη, και δεν σκέπτεται καθόλου το μέλλον, και τι θα κάνει αύριο. Η Ευρώπη που είχε κρίση το 2007, όλοι οι άνθρωποι μείωσαν την κατανάλωση και έκαναν κράτη στα έξοδα τους. Όταν πέρασαν την κρίση κατανάλωναν πάλι αυτά που μπορούσαν, γιατί στην Ευρώπη σκέπτονται και το μέλλον.
Πριν λίγους μήνες η φασιστική αυτή κυβέρνηση μας έλεγε συνέχεια ότι δεν θα κάνει αναδιάρθρωση του χρέους, τώρα έχουν αρχίσει και το συζητάνε σιγά σιγά, και λένε ότι δεν είναι κακό η αναδιάρθρωση του χρέους. Αναδιάρθρωση του χρέους δεν σημαίνει ότι τα δάνεια θα διαγραφούν, η θα μειωθούν, απλά θα πάνε πιο πίσω, πέντε η επτά χρόνια ανάλογα τι θα συμφωνήσουν με τους πιστωτές μας. Φυσικά αυτό σημαίνει παράταση του μνημονίου, περισσότερα και χειρότερα μέτρα, δηλαδή περισσότερη φτώχεια και πείνα, περισσότερες περικοπές μισθών και συντάξεων, και περισσότεροι φόροι, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για πολύ δύσκολες καταστάσεις. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν αγοράσει 50 δισεκατομμύρια ελληνικά ομόλογα. Να δω πως θα αντέξουν όταν θα γίνει αναδιαπραγμάτευση του χρέους, εγώ νομίζω ότι απλά δεν θα αντέξουν, και τότε θα καταρρεύσουν τα πάντα. Αυτό που δεν σας έχουν πει ποτέ είναι ότι εάν δεν πληρωθούν τα 110 δισεκατομμύρια ευρώ, που έχουμε πάρει από το Δ.Ν.Τ. και την ευρωπαϊκή ένωση (αυτό το θεωρώ σίγουρο) το επιτόκιο που πρέπει να πληρώσουμε που ήταν 5%, θα πληρώσουμε συν 2%, δηλαδή 7%. Καταλαβαίνετε τι τόκους θα πληρώσουμε, και κατά τα άλλα μας βοηθάνε οι Ευρωπαίοι. Τα επιτόκια αυτά είναι εντελώς τοκογλυφικά, γιατί τα δάνεια τα παίρνουν με 1% επιτόκιο, και μας τα δίνουν με πολύ μεγαλύτερο.
Πριν ένα χρόνο τον Οκτώβριο του 2009 που έγιναν οι εθνικές εκλογές, είχα γράψει στο άρθρο μου οι χρήσιμοι ηλίθιοι, ότι είναι ηλίθιος και μαλάκας όποιος ψηφίζει κόμμα. Κατά την γνώμη μου όποιος ψηφίζει κόμμα είναι σε εγκεφαλικό κόμμα, είναι σαν να δέχεται τον βιασμό του. Είχαν βγει τότε πολλοί δήθεν προοδευτικοί, και με κατηγορούσαν ότι μηδενίζω τα πάντα, και τέτοιες μαλακίες, δυστυχώς αλλά είχα βγει αληθινός, τα μόνα πράγματα που είδα ήταν μνημόνιο, φτώχεια, και εξαθλίωση. Το ίδιο λέω και τώρα να μην ψηφίσει κανείς, είναι δυνατόν να ψηφίζετε αυτούς που σας χρεοκόπησαν, σας ξεφτίλισαν, σας έχουν τον τελευταίο λαό της γης, είναι δυνατόν αυτοί που σας πτωχεύσαν να σας σώσουν? Όχι βέβαια. Ο κάθε Έλληνας να αναλάβει της ευθύνες του και να μην ψηφίσει,  για να καταλάβουν αυτοί οι φασίστες, και να πάρουν το μήνυμα, ότι δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν άλλο. Η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει είναι οι εκλογές, βγαίνουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι, υπάρχει οικογενειοκρατία, είναι όλοι κλέφτες, και δεν σέβονται τους φόρους σας και τα λεφτά μας. Όλοι οι δήμοι έχουν τεράστια χρέη, διορίζουν τους δικούς τους, και γενικά κάνουν τρομερή σπατάλη. Γι’ αυτό λοιπόν να μην ψηφίσει ΚΑΝΕΙΣ.
Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι στις 12 Δεκεμβρίου θα γίνουν εθνικές εκλογές. Ο Jeffery Papandreou δεν έκανε πλάκα, έλεγε την αλήθεια για πρώτη φορά. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει είναι ότι πρέπει να τα βάλει με τις ΔΕΚΟ, να κόψει τελείως τις επικουρικές συντάξεις, να κόψει πολλά λεφτά από τα νοσοκομεία, και να κλείσει μερικά από αυτά, και να απολύσει πολλούς δημοσίους υπάλληλους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον πρωθυπουργό, είναι ότι τρεις βουλευτές του πασόκ δεν θα ψηφίσουν με τίποτα αυτά τα μέτρα, γι’ αυτό θεωρώ δεδομένες τις εκλογές. Φυσικά από αυτές τις εκλογές δεν πρόκειται κανείς να πάρει αυτοδυναμία, και έτσι θα πάμε για οικουμενική κυβέρνηση, και μάλιστα θα σας προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη τα ονόματα που θα συμμετάσχουν σε αυτή. Ονόματα δεν ξέρω να σας πω, έχω ορισμένα να σας πω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί βουλευτές, και υπουργοί θα φύγουν από την Ελλάδα, και θα μετακομίσουν στο εξωτερικό, ελπίζω να καταλαβαίνετε το γιατί.
Στην χώρα μας όπως γνωρίζετε δεν υπάρχει ανάπτυξη, για να υπάρξει ανάπτυξη χρειάζεται χρήμα, και χρήμα δεν υπάρχει. Για να σωθεί η Ελλάδα υπάρχουν δυο τρόποι η δανειζόμαστε, η τυπώνουμε χρήμα. Δυστυχώς αλλά η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τα δυο. Γι’ αυτό θεωρώ ότι βαδίζουμε προς τον απόλυτο πάτο, και μάλιστα αυτός ο πάτος δεν έχει τέλος, και όσοι είναι αισιόδοξοι είναι τυφλοί και ηλίθιοι. Προβλέπω ότι από 15 Ιανουαρίου μέχρι τέλος Μαΐου, η κυβέρνηση θα κάνει αναδιάρθρωση του χρέους, η πλήρη χρεωκοπία. Ότι και από τα δυο να κάνει θεωρώ ότι θα υπάρξει πλήρη κατάρρευση. Δυστυχώς αλλά αυτοί που μας κυβερνούν δεν κάνουν ούτε για να βόσκουν πρόβατα. Είπε ο ηλίθιος πρωθυπουργός ότι θα κάνει εθνικές εκλογές εάν χάσει στις δημοτικές, και τα spread εκτινάχτηκαν στα ύψη. Και μαλάκας να είσαι δεν το κάνεις αυτό, και εσείς περιμένετε να σας σώσει. Η χώρα είναι πάλι  πρώτη υποψήφια για χρεωκοπία, σας είχαν πει ότι το Δ.Ν.Τ. ήταν μονόδρομος και μοναδική σωτηρία της χώρας. Εγώ το μόνο που βλέπω είναι φόροι, μειώσεις συντάξεων και μισθών, φτώχεια και πείνα, και πλήρη χρεωκοπία, γι’ αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε για τραγικές καταστάσεις.

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα Bill!
    Όπως τα λες και ακόμα χειρότερα!
    Ήρθε το τέλος μας κι εμείς μεσ' τη τρελή χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Billy.
    Συμφωνω απολυτα και μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο,η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγωδία.Δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα σε αυτά που πλησιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Παπανδρέου αποτελεί για τη χώρα την χειρότερη επιλογή,μέσα σε ένα χρόνο με δηλώσεις δικές του και υπουργών του κατάφερε να φέρει την Ελλάδα σε πλήρες αδιέξοδο.Μέχρι πριν ένα χρόνο τίποτα δεν έδειχνε αυτό που περνάμε,νομίζω ότι μας οδηγεί στη πλήρη καταστροφή.Είναι τυφλό όργανο και ανδρείκελο των ξένων κερδοσκόπων,δεν αντιστέκεται καθόλου,αντίθετα παίρνει βραβεία και συγχαρητήρια για τη καταστροφή της χώρας μας και του ελληνικού λαού!Επιστρατεύει χίλια δυό επιχειρήματα πως δήθεν υπερασπίζεται τη χώρα αλλά λειτουργεί ως εντολοδόχος τους.Όλα αυτά γίνονται για να ευτελιστούν οι αξίες στην χώρα και να αρπάξουν τσάμπα τις πλουτοπαραγωγικές δομές και τον φυσικό πλούτο μας.Ντρέπομαι που δνε υπάρχει πατριωτική ηγεσία και πολιτικός κόσμος στο ύψος τους.ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαίρομαι που έστω και αργά καταλαβαίνεται τι γίνετε στην χώρα μας, αυτό που θα ζήσετε θα σας προκαλέσει σοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή