Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ

Πάντα πίστευα ότι οι έλληνες είναι μαλάκες, αλλά και τόσο πολύ δεν το πίστευα. Είναι δυνατόν το 35% των Ελλήνων να ψηφίσει αυτή την χούντα, αυτούς που τους έχουν κατακλέψει, αυτούς που σας λένε συνέχεια ψέματα, σας έχουν πτωχεύσει και σας έχουν ξεφτιλίσει. Και όμως ναι αυτούς ψήφισαν, και μετά μου λέτε γιατί σας βρίζω και σας λέω βόδια. Μπράβο είστε άξιοι της τύχης σας, και ότι τραβήξετε στο μέλλον, δηλαδή τα νέα μέτρα που έρχονται (και θα είναι πολύ βάρβαρα),είναι σαν να τα έχετε δεχθεί, και τα έχετε υπογράψει, ότι μέτρα και να πάρουν εσείς πρέπει να τα δεχθείτε αφού τους ψηφίσατε. Ανοίξτε και άλλο τα πόδια σας για να σας πηδάνε καλύτερα. Πάντα πίστευα ότι είστε δειλοί και δούλοι. Επειδή εσείς ψηφίζετε εγώ δεν ψηφίζω. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μερικοί δήθεν και κουλτουριάρηδες που νομίζουν ότι είναι κάτι, λένε ότι κάναμε πολλά χρόνια, για να έχουμε το δικαίωμα να ψηφίζουμε, και το 50% δεν ψήφισε η έριξε άκυρο. Τους απαντώ σε αυτούς τους ηλίθιους ότι όποιος δήμαρχος και να βγει θα ανεβάσει τους φόρους, θα αφήσει πολύ βρώμικες τις πόλεις, θα χρεώσει με απίστευτα λεφτά τους δήμους, και φυσικά θα κλέβει όπως κάνουν όλοι, και θα διορίζει τα δικά του κομματόσκυλα. Αυτούς να πάω να ψηφίσω ρε μαλάκες? Όποιον και να ψηφίσω το ίδιο είναι, ένα βρωμερό κομματόσκυλο θα είναι. Μάλιστα στην Αθήνα βγήκε πρώτος ο σγουρός, σας θυμίζω ότι ο σγουρός ήταν αυτός που έδωσε ντόπες σε όλους τους αρσιβαρίστες, και έκανε την Ελλάδα ρόμπα σε όλη την γη, και εσείς τον βγάλατε πρώτο, μπράβο μαλάκες αυτόν να ψηφίσετε στον δεύτερο γύρο, θα φτιάξει την Αθήνα πολύ όμορφη. Για να καταλάβετε πως σκέπτονται οι νεοκάφροι νεοέλληνες, είναι θυμωμένοι που δεν μπορούν να διορίσουν τους εαυτούς τους, και τα παιδιά τους στο δημόσιο, και δεν μπορούν να παίρνουν εύκολα μίζες, και δεν θα μπορούν να κλέβουν. Δυστυχώς αλλά αυτό είναι το χάλι της ελληνικής κοινωνίας, και όλοι είστε το ίδιο κοιτάτε μόνο τους εαυτούς σας και την πάρτη σας, και είστε όλοι ατομικιστές, και κάνεις δεν αγαπάει πραγματικά την Ελλάδα. Αυτή είναι η αλήθεια είτε σας αρέσει είτε όχι. Ο Νίτσε είχε πει το τρομερό, ψάχνεις για οπαδούς ψάξε για μηδενικά. Δυστυχώς όλοι οι έλληνες είναι οπαδοί, είτε των κόμματων, είτε του ποδοσφαίρου, είτε άλλων πραγμάτων. Δυστυχώς αλλά έτσι τιθασεύονται οι μάζες, και κατευθύνονται εκεί που θέλει το σύστημα. Στα 53 χρόνια που ζω ποτέ δεν αποβλακώθηκαν οι έλληνες τόσο πολύ όσο σήμερα. Ο Έλληνας ήταν ατίθασος, ελεύθερος, και ανεξάρτητος λαός, δυστυχώς σήμερα είναι πλήρως αποβλακωμένος, και ηλίθιος. Και το κακό είναι ότι δεν αντιδρά καθόλου, να μου πείτε πως θα αντιδράσει αφού είναι πλήρως ευνουχισμένος εγκεφαλικά και σωματικά
Το ελληνικό κράτος εισπράττει κάθε χρόνο 56 δισεκατομμύρια ευρώ, και τα έξοδα είναι 65 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή μπαίνουμε μέσα κάθε μήνα 850 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το πράγμα που θα πάει? Και μάλιστα θα δανειστούμε και 110 δισεκατομμύρια από το Δ.Ν.Τ. και την ευρωπαϊκή ένωση, οπότε το χρέος θα πάει στο τέλος του 2013 στα 450 δισεκατομμύρια, πως θα τα εξοφλήσουμε όλα αυτά? Απλά δεν θα μπορούμε να τα εξοφλήσουμε, και θα μας δανείζει συνέχεια το Δ.Ν.Τ. και θα υποθηκεύσουμε τις επόμενες γενεές για πολλά χρόνια. Για αυτό θεωρώ ότι η χωρά μας είναι απόλυτα τελειωμένη, και μην ακούτε τι σας λένε.
Μαθαίνω ότι την δευτέρα θα γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, ευτυχώς όχι από τα κομματόσκυλα και πουλημένους της ΓΣΕΕ, αλλά από διάφορα κινήματα και σωματεία, επίσης μαθαίνω ότι τα πράγματα είναι λίγο άγρια. Μακάρι να γίνει κάτι μπας και ταρακουνηθούν αυτοί οι φασίστες που μας κυβερνούν, γι’ αυτό λοιπόν την δευτέρα όλοι στην συγκέντρωση. Και μην ξεχνάτε ότι έρχεται την επομένη τέταρτη η συγκέντρωση του πολυτεχνείου, ελπίζω να πάρει μπροστά η μηχανή, και να ανάψουν λίγο τα αίματα γιατί αρκετά κοιμόμαστε.
    Μαθαίνω ότι την επόμενη τρίτη θα συζητηθεί η ένταξη της Ιρλανδίας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα στήριξης. Η Ιρλανδία έχει τεράστιο έλλειμμα που είναι 33%, εμείς έχουμε 9,3 για το 2010. Πιθανόν είναι η ένταξη της Ιρλανδίας στην βοήθεια να επηρεάσει και τα ελληνικά ομόλογα, και φυσικά μετά έπεται και η Πορτογαλία, που και αυτή είναι σε τραγική κατάσταση, εάν βέβαια καταρρεύσει μια χώρα από αυτές, θα καταρρεύσουν όλες οι χώρες που  έχουν δημοσιονομικά προβλήματα, γι’ αυτό οι βόρειοι μας λένε pigs, και δεν μας θέλουν και κατά την γνώμη μου έχουν απόλυτο δίκιο.
Αυτό που με τρομάζει και ανησυχεί είναι ότι οι έλληνες έχουν τρομερή άγνοια για το τι έρχεται στο μέλλον. Το Δ.Ν.Τ. του Εβραίου στρος καν έχει υποθήκευση όλη την χώρα στους τοκογλύφους και της τράπεζες, και όπως έχετε καταλάβει η χώρα βαδίζει προς πλήρη κατάρρευση. Εάν η Ελλάδα ρίξει κανόνι και στάση πληρωμών όλοι αυτοί οι Εβραίοι θα χάσουν τα λεφτά τους, να μου πείτε και να μην κηρύξουμε στάση πληρωμών πάλι θα πεινάσουμε. Ποιο από τα δυο είναι καλύτερο? Εγώ δεν είμαι οικονομολόγος για να σας πω ποιο είναι καλύτερο, μπορώ όμως να σας πω την γνώμη μου. Φυσικά και προτιμώ την πλήρη πτώχευση για να χάσουν τα λεφτά τους τα λαμόγια και οι διεθνείς τοκογλύφοι. Έτσι και αλλιώς είμαστε πλήρως πτωχευμένοι τι άλλο θα μπορούσε να μας συμβεί? Τουλάχιστον εάν φύγουν τα κοράκια του Δ.Ν.Τ. από πάνω μας, θα έχουμε εθνική κυριαρχία, ανεξαρτησία, και αξιοπρέπεια. Κλείνοντας αυτό το άρθρο, αφιερώνω ένα τραγούδι του Τζίμη Πανούση σε όλους τους χοντρομαλάκες που ψήφισαν τους γαμιάδες τους. Φτού σας βόδια.              


3 σχόλια:

  1. Ρε Βασίλη συμφωνώ μαζί σου,αν δεν έγραφες σκληρές λέξεις και έξω απ΄τα δόντια λεξιλόγιο θα μπορούσα να σε αναπαράγω και στο δικό μου μπλόγκ.Ούτε εγώ πήγα να ψηφίσω και το έκανα σκόπιμα και συνειδητά,δεν επιδοκιμάζω ούτε βραβεύω τους δημίους μου.Υπάρχουν όμως πολλοί που έχουν τρομοκρατηθεί από τις απειλές και εκβιασμούς του ακατανόμαστου,δεν τους συμπαθούν αλλά το δίλημμα δημιούργησε φοβισμένους.Το ξέρω υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας στη χώρα μας,συνεργάζονται με άψογο τρόπο οι πολιτικοί μας με τους κερδοσκόπους που σίγουρα εκβιάζουν με πολλούς τρόπους,εθνικά θέματα κλπ..Αλλά πώς αντιμετωπίζουμε αυτή τη θύελλα,πώς αντιμετωπίζουμε αυτή τη χολέρα που θέλει να το παίζει κυβέρνηση που νοιάζεται για μας και την Ελλάδα?Ειλικρινά δε ξέρω,πολύ φοβάμαι ότι με τη πτώση των σάπιων πολιτικών μας θα συμπαρασύρουν και τη χώρα μας σε απώλειες πολλών ταχυτήτων!Ξέρεις έχουμε πολύ μαλάκες και ζώα έλληνες σε αυτό το τόπο,οι πολιτικοί τους χρησιμοποιούν ανάλογα τις διαθέσεις τους,και τα ζώα πρόθυμα τρέχουν να τους υπηρετήσουν.Τα ζώα το έχω γράψει κι αλλού,θέλουν τσομπανόσκυλα να τα προσέχουν μη λοξοδρομήσουν(κομματάρχες),θέλουν να τα ταίζουν ψέματα οι βοσκοί(αρχηγοί κόμματος),θέλουν και μια στάνη να μη ξεφεύγουν(κόμμα).Πολλά ζώα αυτό το χωράφι που λέγεται Ελλάδα έχει βρε παιδί μου,γέμισε ο τόπος,όπου ζώα και στάνη,κανένας με κριτική σκέψη,κανένας δεν θέλει να είναι άνθρωπος.ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ φίλε εάν θέλεις μπορείς να βγάλεις τις βρισιές, και να ανεβάσεις άρθρα μου στο blog σου. όσο γιατί βρίζω, έχω πολλά απωθημένα μέσα μου, και τρομερό θυμό και μίσος για τους πάντες και τα πάντα, δηλαδή είμαι υγιής, ελπίζω να κατάλαβες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "θα καταρρεύσουν όλες οι χώρες που έχουν δημοσιονομικά προβλήματα, γι’ αυτό οι βόρειοι μας λένε pigs, και δεν μας θέλουν και κατά την γνώμη μου έχουν απόλυτο δίκιο. "

    Ναι αλλά οι Γερμανοί γιατί μας έβαλαν στο ευρώ; Δεν είχαν δει ότι η χώρα ήταν διεφθαρμένη και ότι το έλλειμα ήταν στο 6%; Ε λοιπόν όχι μόνο το είδαν και παραδεχτηκαν ότι από το '81 άρχισαν οι λάθος πολιτικές στην Ελλάδα, αλλά μας έβαλαν σε αυτό για να κερδίζουν από τις εξαγωγές τους εδώ(bmw,mercedes)και ταυτόχρονα επληταν τις δικιές μας εξαγωγες λόγω του ισχυρού νομισματος. Εγώ προσωπικά δεν τα λυπάμαι αυτά τα κοπροσκυλα και τους συμφεροντολογους καθόλου που θα τους καταστρέψουμε το νόμισμα, γιατι αυτοί μας έβαλαν παρανομα στην ευρωζωνη άρα είναι άξιοι της τύχης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή