Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΣ

Όταν γεννιέται ένα παιδί οι γονείς του το βαπτίζουν χωρίς να το ρωτήσουν φυσικά .το μαθαίνουν πώς να συμπεριφέρεται το μαθαίνουν ότι θέλουν θεωρώντας ότι αυτό είναι το σωστό και το βάζουν στα καλούπια που αυτοί θέλουν .μετά το παιδί πάει στο σχολείο και το αναλαμβάνει ο δάσκαλος να μάθει στο παιδί αυτά που θέλει το κράτος για μπει στην κοινωνία και στο σύστημα .μετά έρχεται η εκκλησία και του λέει ότι υπάρχει ένας ανώτερος θεός και πρέπει να υπακούσει σε αυτόν δηλαδή ότι αυτός είναι κατώτερος και ότι πρέπει να κάνει ότι του πει ο θεός του γιατί εάν δεν τα κάνει θα τον στείλει στην κόλαση δηλαδή θα τον τιμωρήσει ,θα τον κάψει αλλά κατά τα αλλά τον αγαπάει .μετά στο γυμνάσιο πρέπει να μάθει να υπακούει στους νόμους που του έβαλαν οι άρχοντες του (εξουσία)γιατί εάν δεν κάνει αυτό που πρέπει θα τον τιμωρήσουν .και φυσικά για γνώση τίποτα ,η θεωρία της εξελίξεις του Δαρβίνου ,για την δημιουργία του σύμπαντος και για τις θεωρίες του frοud τίποτα δηλαδή η γνώση απαγορευτεί .μετά θα πάει στον Στράτο εκεί θα τον αναλάβουν οι φασίστες καραβανάδες για να τον ταπεινώσουν να το ξεφτιλίσουν και να του μάθουν ότι υπάρχουν ανώτεροι (στρατηγοί) και οι κατώτεροι .ο Στράτος στην Ελλάδα υπάρχει μόνο για έναν λόγο ,να βάλει τα πρόβατα στο μαντρί και όταν φύγουν από τον Στράτο να υποτάσσονται στην εκάστοτε εξουσία και στους εργοδότες τους (αφεντικά τους) για να δουλεύουν όσο θέλουν αυτοί και να τους πληρώνουν όπως θέλουν ,και εάν υπάρχει οικονομική κρίση τους κόβουν τους μισθούς η τους απολύουν .μετά οι δούλοι κάνουν παιδία και βγάζουν πάνω τους όλα τα απωθημένα τους και την καταπίεση που έχουν φάει όλα αυτά τα χρόνια και κάνουν τα παιδία τους μαριονέτες και δούλους όπως είναι αυτοί .οι σημερινοί άνθρωποι μου θυμίζουν τους δούλους που δουλεύανε στα χωράφια 14 ώρες για ένα κομμάτι ψωμί χωρίς κριτική σκέψη και καμία αντίδραση . και ακόμη δεν έχετε δει τίποτα θα έλθουν πολύ χειρότερα πράγματα .ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΣ

8 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε παντού στη φύση έτσι έχουν τα πράγματα. Τουλάχιστον κάποιοι άνθρωποι έχουν κάποιες ευκαιρίες να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα καλούπια.

    Υ.Γ. Αν θέλεις κάνε μια αλλαγή στο χρώμα των γραμμάτων σου γιατί το κόκκινο κουράζει τα μάτια και δυσκολεύει το διάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είδα φίλε ότι τα άλλαξες, πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα τώρα!
    την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δυστυχώς είναι αλήθεια. Από μικρά μαθαίνουμε να ζούμε σαν ρομποτάκια, κι αυτό περνά από γενιά σε γενιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικοί ήταν «έξω»
    …ήρθαν εδώ… και δεν μπορούν να βρουν δουλειά!
    Έλα τώρα σας πειράζω!
    Σωστά όλα αυτά που λες Billy, όμως μην περιμένεις να γίνει τίποτα.
    Ούτε εδώ, ούτε «έξω»!
    Όπως σας το είπα και στους δυο σας «αν δείτε κανέναν να ξυπνάει… να με χέσετε».
    Όσο υπάρχει η θρησκεία και τώρα η τηλεόραση στα χέρια του αλλοτριωμένου συστήματος, ο κόσμος θα παίρνει όλο και βαθύτερο ύπνο… που δεν θα τον ξυπνάει κανείς…
    Όπως λες κι εσύ «…ακόμη δεν έχετε δει τίποτα θα έλθουν πολύ χειρότερα πράγματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα αυτα περιπου σωστα.δοσεις πεσσιμισμου καθημερινα παιρνουμε και δινουμε οσες θελουμε..αλλα ελεος οχι αλλη μαυριλα.αλλωστε η κοινωνια,η οποια ναι οδευει ασχημα,συνεχιζει να υφισταται και με καποιους παραγοντες οι οποιοι πανε κοντρα στο ρευμα αυτο.τουλαχιστον ελπιζω ατομικα εσυ ο ιδιος να μην εισαι παθητικος και να προσπαθεις να αντισταθμιζεις τα οσα θεωρεις λαθος στη χωρα αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκεφτήκατε ποτέ το γιατί μεγαλώνουμε τα παιδιά που κάνουμε με τόση αφοσίωσή. γιατί τα ξεχωρίζουμε ως "δικά μας" από τα άλλα παιδιά, τα παιδιά "των άλλων". μην γελιέστε. είμαστε κομπλεξικοί. θέλουμε κάτι το οποίο να αποδέχεται την απόλυτη εξουσία μας. αυτό θα αργήσουμε πολύ να το ξεπεράσουμε. όταν το ξεπεράσουμε τότε θα έρθει εκείνη η (άγια) ώρα που θα αρχίσει να μας τρώει το ότι παιδάκια πεθαίνουν στις τρίτες χώρες. μέχρι τότε θα προσπαθούμε να κάνουμε τα παιδιά μας κομιστές των δικών μας ονείρων και σωτήρες των δικών μας αμαρτιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επίσης σναπ, κάνεις μέγα λάθος -εσύ και όποιος άλλος νομίζει ότι η Ελλάδα είναι χειρότερη απο τις άλλες χώρες. όλες οι χώρες σκατά ειναι. ταξιδέψτε και ρωτήστε. κόψτε την κλάψα με την Ελλάδα. Οι γάλλοι είναι πιο βρώμικοι απο εμάς, οι Γερμανοί πιο άγουστοι απο εμάς, οι Ιταλοί ίδιοι και απαράλλαχτοι, οι αμερικανοί έχουν κάνει σύμβαση με την παχυσαρκία. Ινδία, Νεπαλ, Κίνα, Αφρική είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Προβλήματα υπάρχουν παντού. μην άφηνετε την σκέψη σας να περιορίζεται σε γεωγραφικά όρια. Think Globbaly - act Locally. Αυτό ήταν το μέγα λάθος της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα. αυτή η διόρθωση θα μας πάει στο αύριο. Μην είστε απαισιόδοξοι επειδή εμείς σαν γενιά το χάσαμε το τρένο. μεταδώστε αισιοδοξία στους επόμενος. κάντε το έργο τους πιο εύκολο.

    Κλαψα-στοπ.

    "I cant help but think... someone forsaken you and me"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το μόνο βέβαιο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Τώρα για ποιούς θα είναι καλύτερα και για ποιούς χειρότερα εξαρτάται από πολλά και καταρχήν από τον καθένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή