Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


 Η ελληνική οικονομία βρίσκετε 5 χρόνια σε ύφεση, και μάλιστα λέγετε ότι φέτος θα φτάσει στο 7%, αυτό δεν έχει γίνει σε καμία χώρα της γης, ούτε σε καιρό πολέμου. Εγώ πιστεύω ότι η ύφεση θα περάσει το 8%, ειδικά με τα νέα βάρβαρα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας θα γίνει τουλάχιστον τραγική. Η επίσημη ανεργία θα ξεπεράσει το 25% μέχρι το τέλος του χρόνου, και η κατανάλωση θα μειωθεί απελπιστικά. Έτσι ο φαύλος κύκλος της ύφεσης θα γίνει πολύ χειρότερος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνονται αυτά τα μέτρα αφού η οικονομία μας θα μπει σε μεγαλύτερη ύφεση.

Η νέα κυβέρνηση που ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είχε πει πριν τις εκλογές, και μάλιστα λέει ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα. Φυσικά και λέει ψέματα, γιατί δεν πρόκειται να πιαστούν οι στόχοι που έχει βάλει η τρόικα, και θα έλθουν πάλι σκληρότερα μέτρα για τους έλληνες. Για να ξεπεράσει η ελληνική οικονομία αυτή την τρομερή ύφεση θα περάσουν τουλάχιστον 10 χρόνια, και έτσι όπως πάει η οικονομία μας που δεν δουλεύει απολύτως τίποτα ίσως να ξεπεράσει και τα δέκα χρόνια. Όλοι μέλανε για ανάπτυξη, πως είναι δυνατόν να έλθει ανάπτυξη όταν κόβουν τα πάντα από μισθούς και συντάξεις, και βάζουν συνεχεία φόρους?

Σας θυμίζω ότι η αργεντινή πτώχευσε όταν διαλύθηκε η μεσαία τάξη, και η ανεργία είχε φτάσει στο 30%, το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα, και μάλιστα η χρεοκοπία μας θα είναι άτακτη, και πολύ οδυνηρή. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με το ένα εκατομμύριο ξένους που υπάρχουν στην χώρα μας, εγώ απλά πιστεύω ότι θα γίνει αιματοχυσία. Σας είχα προειδοποίηση να μην ψηφίσετε αυτούς τους φασίστες γιατί θα μας πηδήξουν χωρίς σάλιο, δεν με ακούσατε,  τώρα θα πληρώσετε την μαλακία που κάνατε. Και μάλιστα οι συνταξιούχοι ψήφισαν αυτούς τους πουλημένους πολιτικούς για να μην χάσουν την σύνταξη τους. Τους ενημερώνω ότι και την σύνταξη τους θα χάσουν, και το σπίτι τους θα τους πάρουν. Η τρόικα έχει πει ότι από το 2015 η σύνταξη θα είναι σε όλους 300 ευρώ, και θα μπει μηνιαίως φόρος ιδιοκατοίκησης σε όσους έχουν δικό τους σπίτι, και μάλιστα από τις αρχές του 2013 όσοι δεν πληρώνουν  τις δόσεις των δανείων τους θα γίνετε αμέσως κατάσχεση, γιατί η διάταξη να μην κατάσχονται τα σπίτια της πρώτης κατοικίας σταματά. Ήδη είναι έτοιμες οι τράπεζες να πάρουν 100 χιλιάδες σπίτια που δεν πληρώνουν τα δάνεια τους, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.

Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει ένας Έλληνας πολιτικός να στείλει στον διάολο την τρόικα, δεν υπάρχει ένας που να έχει αρχίδια, και να είναι πατριώτης, και να σώσει την Ελλάδα? Όχι δεν υπάρχει είναι όλοι πουλημένοι, ξεφτιλισμένοι, και τσιράκια της τρόικας. Και μάλιστα από ότι τους λένε οι τροικανοί αυτοί κάνουν περισσότερα. Δεν μπορεί αυτοί να είναι έλληνες όταν βλέπουν την χώρα μας να καταστρέφετε, και αυτοί να την στέλνουν πιο κοντά στον θάνατο.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει η χώρα μας είναι ότι ο Έλληνας έχει διαβρωθεί πολύ, έχει γίνει παρτάκιας συμφεροντολόγος, και δυστυχώς χάθηκε πλήρως το φιλότιμο, και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο το τομάρι του. Ειδικά από τότε που επικράτησε ο εθνικισμός στην Ελλάδα δυστυχώς αλλά χάθηκε ο ελληνισμός. Η Ελλάδα έδωσε τα φώτα σε όλο τον κόσμο, δημιούργησε την δημοκρατία, την κριτική σκέψη, και τόσα άλλα πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι έλληνες έγιναν τόσο πολύ ρατσιστές, εδώ δεν έχουμε να φάμε ο εθνικισμός σας μάρανε. Φαίνετε ότι ξεχάσατε τι τραβάγανε οι έλληνες την δεκαετία του 1960 που πήγαιναν μετανάστες στην γερμάνια, και εσείς κάνετε ακριβώς το ίδιο, μπράβο σας μαλάκες.

Καμία χούντα δεν έχει λάβει τόσο σκληρά μέτρα αφαίμαξης του λαού και δήμευσης των ακινήτων μέσω των υπέρμετρων φόρων Ο Ελληνικός Λαός, όσοι μπορούν ακόμη ζουν από τις καταθέσεις τους οι οποίες σιγά σιγά ελαττώνονται από φόρους και μειώσεις μισθών και συντάξεων. Έτσι έρχεται η σειρά των ακινήτων που πολλά από αυτά θα βγουν στο σφυρί ή θα πουληθούν τζάμπα σχεδόν, έτσι οι περισσότεροι Έλληνες θα χάσουν με έμμεσο τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους που θα την φάει το αδηφάγο διεφθαρμένο ληστρικό κράτος. Άλλοι άνθρωποι που χάσανε τη δουλειά τους κυριολεκτικά πεινάνε.
Το μόνο που τελικά απομένει είναι η άρνηση πληρωμής των φόρων και αν λάβουν αναγκαστικά μέτρα, πλέον η εξέγερση. Ουδέποτε η χώρα δεν έχει ξεφτιλιστεί και απαξιωθεί τόσο και ο λαός οδηγείται τελικά στην πλήρη καταστροφή.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ισότητα, η κλεπτοκρατία εξακολουθεί να κυβερνά. Ουδέποτε η χώρα δεν έχει ξεφτιλιστεί και απαξιωθεί τόσο και ο λαός οδηγείται τελικά στην πλήρη καταστροφή.
Σας αφιερώνω το τραγούδι των καταπληκτικών dead Kennedys, που το θεωρώ το καλύτερο punk συγκρότημα που υπήρξε ποτέ στο τραγούδι τους riot δείτε αυτό το βίντεο και αποφασίστε επιτέλους να πάρουμε την χώρα μας, και την ζωή μας στα χεριά μας, όσο κάθεστε στους καναπέδες σας και δεν κάνετε τίποτα το μόνο σίγουρο θα είναι τα απόλυτα γαμήσια που θα τρώμε και η πλήρης κατάρρευση της χώρας μας, η απόφαση είναι δική σας.



2 σχόλια:

  1. Διαβασε λιγο Μαρξ ρε Bill να νιωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη φίλε αλλά εγώ δεν είμαι οπαδός σε τίποτα, και σε κανέναν, σου θυμίζω αυτό που είχε πει ο νίτσε, ψάχνεις για οπαδούς, ψάξε για μηδενικά, και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή