Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Από την πρώτη ημέρα που μπήκε η χώρα μας στο Δ.Ν.Τ. έγραφα ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει πλήρως, και δυστυχώς είχα δίκιο. Θυμάστε που έλεγε ο φασίστας πρωθυπουργός Παπανδρέου ότι δεν θα μπούμε στο Δ.Ν.Τ? μας έλεγε ψέματα, και φυσικά έφερε το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα. Θυμάστε που μας έλεγε ότι δεν θα κάνουμε αναδιάρθρωση του χρέους μας, και όποιος μίλαγε για αναδιάρθρωση ήταν εχθρός της χώρας? Μας έλεγε ψέματα και φυσικά κάναμε αναδιάρθρωση του χρέους μας. Θυμάστε που μας έλεγε ότι δεν θα πτωχεύσει η χώρα? Και πάλι μας έλεγε ψέματα γιατί η χώρα έχει πτωχεύσει πλήρως. Έγραφα στο προηγούμενο άρθρο μου (η πτώχευση και η επιστροφή στην δραχμή) για  την άτακτη πτώχευση της χώρας την όποια θεωρώ δεδομένη, δυστυχώς αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει πλήρως, δεν δουλεύει απολύτως τίποτα, και η οικονομία μας έχει καταρρεύσει πλήρως.
Αυτόν τον ηλίθιο πρωθυπουργό Παπαδήμο που τον έφεραν για να μας σώσει δήθεν, δεν κάνει απολύτως τίποτα, απλά υπακούει σε ότι λέει η τρόικα, σαν καλός δούλος των τραπεζών που είναι, ότι πουν οι τραπεζίτες κάνει, και απλά είναι ένας πρωθυπουργός μαριονέτα. Και μάλιστα τα μέσα μαζικής τύφλωσης τον είχαν για θεό, και ότι θα μας σώσει. Αυτός ήταν απλά ένας υπάλληλος τράπεζας, απλά τον έβαλε ο Παπανδρέου πρωθυπουργό για να σώσει το τομάρι του, αλλά αυτός είναι πιο ανίκανος από τον Παπανδρέου. Για να σωθεί η χώρα πρέπει να υπάρξουν πολιτικοί μα αρχίδια, και να πουν στην τρόικα να πάει στον διάολο και να την διώξουν. Έχει ρε μαλάκες κανείς αρχίδια να το κάνει αυτό? Όχι βέβαια ότι λέει η τρόικα λένε yes man σαν καλά πρόβατα που είναι. Είναι δυνατόν ένας απλός τεχνοκράτης όπως είναι ο pool tomsen  να κάνει ότι θέλει στην χώρα μας? Και όμως είναι κάνει ότι θέλει, και όπως θέλει. Αυτός θα μας πάρει και τα σώβρακα, θέλει να μειώσει και άλλο της συντάξεις, τους μισθούς, και να βάλει νέους φόρους, σε λίγο θα μας ζητήσει να μας πηδάει και τις γυναίκες μας. Αυτή είναι η δημοκρατία που έχει σήμερα η χώρα μας? Πως ανέχονται οι πολιτικοί μας να αποφασίζουν άλλοι για το μέλλον της χώρα μας? Εάν είχατε λίγο ντροπή πουλημένα τομάρια πολιτικοί θα είχατε παραιτηθεί, και θα είχατε πάει σπίτι σας, αλλά το μόνο που σας ενδιάφερε είναι ο μεγάλος μισθός, και η καρέκλα σας, και τίποτα άλλο. Σας λέω όμως ότι ο λαός θα σας ανταμείψει με αυτό που αξίζετε την ΦΥΛΑΚΗ. Και μην νομίζετε ότι θα γλυτώσετε, στην αργεντινή γίνονται τώρα δίκες για τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος του λαού, και πολλοί θα πάνε φυλακή. Και μην νομίζετε ότι θα γλυτώσετε ακόμη και η δικαιοσύνη να μην σας τιμωρήσει, γιατί είναι και αυτή κατευθυνόμενη από το σάπιο πολιτικό σύστημα θα έχετε να κάνετε με τον ελληνικό λαό, και θα στηθούν ειδικά δικαστήρια, και ότι και να κάνετε είστε τελειωμένοι. Ειδικά εάν υπογράψετε την νέα δανειακή σύμβαση που ζητά η τρόικα σας συμβουλεύω να φύγετε από την χώρα, γιατί η τιμωρία του ελληνικού λαού θα είναι πολύ μεγάλη, και θα πάτε όλοι για εθνική προδοσία. Πως είναι δυνατόν να υπογράψετε αυτή την σύμβαση που εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό τον βυθίζει στην φτώχεια και την μιζέρια, και υποδουλώνει την χώρα μας για πολλά χρόνια? Εάν τολμήσετε κάντε το, δεν ξέρω που θα κρυφτείτε μετά.
Πως είναι δυνατόν να μας λέτε ότι θα μας σώσετε με το P.S.I. διαγράφοντας 100 δισεκατομμύρια ευρώ από το χρέος, και θα πάρουμε δάνειο 130 δισεκατομμύρια, για μαλάκες μας έχετε? Αφού το χρέος θα αυξηθεί κατά 30 δισεκατομμύρια ευρώ αντί να μειωθεί. Δεν θέλουμε να πάρουμε άλλα δάνεια αφού δεν πρόκειται να τα πληρώσουμε ποτέ, όσο παίρνουμε δάνεια τόσο βυθιζόμαστε στην ύφεση και τα ασφαλιστικά ταμεία θα χάσουν πολλά λεφτά, και θα χρεοκοπήσουν πλήρως, και δεν θα έχουν λεφτά να πληρώσουν συντάξεις. Όπως έχω ξαναγράψει  σε προηγούμενα άρθρα μου ο μισθός θα είναι 300 ευρώ, και η σύνταξη 150, δηλαδή χειρότερα και από την Βουλγαρία.
Όπου έχει πάει το Δ.Ν.Τ. κάνει τα ίδια πράγματα, εξαθλιώνει τον λαό, μειώνει μισθούς και συντάξεις, και εφαρμόζει το δόγμα του σοκ. Δηλαδή σου λέει για να σωθείτε από την πτώχευση πρέπει να κάνετε 10 πράγματα. Οι πουλημένοι πολιτικοί που εφαρμόζουν το πρόγραμμα σας λένε ότι μας ζήτησαν 10 και σώσαμε τα δυο, και όλα όμορφα και ωραία. Το επόμενο τρίμηνο που έρχονται σας κόβουν ακόμα τον μισθό αλλά έχετε δουλειά τουλάχιστον, δηλαδή έχετε απλά να φάτε, οπότε σαν καλοί μαλάκες που είστε μένετε ευχαριστημένοι. Ένα άλλο πράγμα που κάνουν είναι ότι ξεφτιλίζουν τις τιμές σε όλη την περιουσία που έχει κάθε κράτος, και μετά έρχονται τα κοράκια, και την αγοράζουν τσάμπα. Αγοράζουν την ενεργεία, το νερό, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα πάντα, και όλα αυτά δήθεν για να μας σώσουν από την πτώχευση. Αυτό γίνετε και στην χώρα μας. Και μάλιστα πιστεύω ότι θα μας πάρουν και τα πετρέλαια της ΑΟΖ που έχει η χώρα μας.
Στην κατάσταση που είναι η χώρα μας είναι καλύτερα να βγούμε από το ευρώ και να γυρίσουμε στην δραχμή, και να φύγουμε από την ευρωπαϊκή ένωση. Για ένα με δυο χρόνια θα ζήσουμε πολύ δύσκολα, και με φτώχεια, αλλά η οικονομία μας θα πάρει μπρος, και θα έχουμε ανάπτυξη. Φυσικά πρέπει να κάνουμε αυτό που έκανε η αργεντινή, να αρνηθούμε να πληρώσουμε το 70% του χρέους, έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να το πληρώσουμε. Αυτό που θεωρώ δεδομένο είναι ότι και να κάνουμε η φτώχεια, η ανεργία, και η πλήρης εξαθλίωση του ελληνικού λαού είναι δεδομένη, είτε μείνουμε στο ευρώ είτε φύγουμε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για τραγικές καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου