Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΘΡΑΝΙΟ-ΚΑΝΑΠΕΣ-ΤΑΦΟΣ


Αυτές οι τρεις λέξεις που είναι η επικεφαλίδα του άρθρου μου, είναι όλη η αλήθεια για τους σημερινούς νεοέλληνες. Κανείς δεν προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα στην χώρα μας, παρ’ ότι η κατάσταση της χώρα μας είναι τραγική, όλοι περιμένουν να τα αλλάξουν οι άλλοι. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, και δεν μπορώ να κατάλαβω πως θα αλλάξει η κατάσταση στην χώρα μας. Εγώ δεν νομίζω ότι θα αλλάξει αλλά θα είμαστε πάντα υπό κατοχή. Ο φασίστας πρωθυπουργός που έχουμε δεν πρόκειται να φύγει εύκολα, αλλά όσο βλέπει ότι μας πηδάει και δεν αντιδρούμε καθόλου θα κάνει ακόμη χειρότερα. Είμαι σίγουρος ότι θα λέει μαλάκες είναι ας τους πηδήξω και άλλο, και είμαι σίγουρος ότι θα γελάει με εμάς.
Μαθαίνω ότι στις 5 Φεβρουαρίου θα γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο, και θέλουν να κάνουν κατάληψη στην βουλή. Σιγά μην τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν κατάληψη. Οι μπάτσοι θα μας διαλύσουν αμέσως, έχουν πάρει εντολές από την χούντα του Παπανδρέου, να βαράει, και να διαλύει ότι κινείτε, και όποιος σκέπτεται η πράττει διαφορετικά, κατά τα άλλα είναι σοσιαλιστής, ληστής ναι σοσιαλιστής ποτέ. Εγώ πάντως θα πάω στην κατάληψη της βουλής στης 5 Φεβρουαρίου, και θέλω να δω πόσο κόσμο, και τι αποτελέσματα θα έχει αυτή η συγκέντρωση. Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα κάθεστε στον καναπέ σας βλέποντας τηλεόραση, και θα περιμένετε τον θάνατο σας. Και μετά είχε άδικο ο πάγκαλος που σας έλεγε ζώα. Μπράβο σας σε λίγο καιρό που δεν θα έχετε να φάτε να δω τι θα κάνετε.
 Ο βουλευτής του λαός αιβαλιώτης ρώτησε την τράπεζα της Ελλάδος πόσους τόνους χρυσού έχει η τράπεζα της Ελλάδος σήμερα, και του απάντησαν ότι έχει 147,5 τόνους, και ότι οι περισσότεροι ράβδοι χρυσού είναι στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης της είχε δώσει το 1999 σαν ενέχυρο για να πάρει δάνεια, αυτή η φήμη κυκλοφορεί ευρέος. Εάν είχαμε τον χρυσό στην χώρα μας, με τις τιμές που πωλείτε σήμερα, θα ξεπληρώναμε ένα μεγάλο μέρος του χρέους, αλλά βλέπετε αυτοί οι πολιτικοί που μας κυβερνούν τα τελευταία 35 χρόνια τα έχουν ξεπουλήσει όλα. Σε λίγο θα ξεπουλήσουν τους εαυτούς μας, ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε, από αυτούς τα περιμένω όλα, και δεν με εκπλήσσει τίποτα.
 Είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου, ότι η Ιρλανδία θα έχει εκλογές, και αυτό θα γίνει το πολύ σε ένα μήνα. Αναμένεται στην κυβέρνηση να συμμετάσχουν και μέλη του πρώην ΙΡΑ. Να δείτε τι θα κάνουν αυτοί στο Δ.Ν.Τ. και πόσο γρήγορα θα το διώξουν, και μάλιστα τάπωσαν 50 δισεκατομμύρια ευρώ (τόσα τους έλειπαν) φυσικά χωρίς να πάρουν την άδεια της ευρωπαϊκής ένωσης. Εμείς γιατί δεν το κάνουμε αυτό? Γιατί όλοι οι πολιτικοί μας είναι πουλημένοι, και προδότες και δεν θέλουν να σώσουν την Ελλάδα αλλά θέλουν να την αφανίσουν, και εάν τους αφήσουμε θα τα καταφέρουν.
 Στο Μαρόκο η κυβέρνηση αύξησε την τιμή στην ζάχαρη, και στο ψωμί και έγινε χαμός από διαδηλώσεις, και φυσικά η κυβέρνηση πήρε πίσω της αυξήσεις. Στην Τυνησία έγινε χαμός από διαδηλώσεις, και ο σοσιαλιστής φασίστας πρωθυπουργός (τον Παπανδρέου μου θυμίζει) έφυγε σε λίγες μέρες, και το ξύλο συνεχίζετε ακόμη, δεν θέλουν ούτε την προσωρινή κυβέρνηση. Στην Αίγυπτο βγήκαν όλοι στους δρόμους και ζητάνε δημοκρατία, και να φύγει ο πρόεδρος, φυσικά και αυτοί θα τα καταφέρουν γιατί ο λαός έχει τρομερή δύναμη, απλά οι άνθρωποι δεν το ξέρουν. Εμείς εδώ τι κάνουμε? Τα δεχόμαστε όλα αδιαμαρτύρητα. Να είναι καλά ο καναπές, και ο φραπές. Μαθαίνω ότι η Ελλάδα σκέπτεται να κάνει επαναγορά χρέους, όχι σε όλο το πόσον αλλά στο 30% περίπου, βέβαια αυτό σημαίνει ότι το επιτόκιο θα είναι μεγαλύτερο, και τα μέτρα θα είναι πιο σκληρά για τον ελληνικό λαό. Βέβαια αυτή η επαναγορά θα είναι ένα είδος επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους, δεν ξέρω εάν θα γίνει αλλά έτσι ψιθυρίζεται, μέχρι τον Μάρτιο θα ξέρουμε. Φυσικά το Δ.Ν.Τ. δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την Ελλάδα, και θα είμαστε για πολλά χρόνια υπό κατοχή.
Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση, ότι οι έλληνες ζουν όπως ζούσαν πριν την μεγάλη κρίση που χτύπησε την χώρα μας. Φαίνετε ότι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκετε η χώρα μας, η δεν θέλουν να πιστέψουν ότι η χώρα μας είναι πλήρως πτωχυμένη. Αυτή την ζωή που κάνατε τόσα χρόνια να την ξεχάσετε, το επίπεδο μας θα πέσει τουλάχιστον τρία επίπεδα κάτω από αυτό που είμαστε. Σας ενημερώνω ότι τα επικουρικά ταμεία μέσα στο 2011 θα σταματήσουν να δίνουν συντάξεις, και όλοι οι έλληνες από το 2015 δεν θα παίρνουν σύνταξη αλλά ένα επίδομα των 300 ευρώ, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί το κράτος. Και φυσικά ο βασικός μισθός που είναι σήμερα 490 ευρώ θα πάει ακόμη πιο κάτω. Και θα είναι 400 ευρώ το πολύ, δηλαδή θα γίνουμε χειρότεροι και από την Βουλγαρία. Ξέρω ότι αυτά φαίνονται σαν σενάρια φαντασίας, δυστυχώς αλλά αυτό θα ζήσουμε, την πλήρη φτώχεια. Εάν κάποιος μπορεί να μου αποδείξει ότι δεν θα γίνουν αυτά, περιμένω να μου πει με τι λεφτά θα πληρώνει το κράτος μισθούς, και συντάξεις.
Για να καταλάβετε πόσο σοσιαλιστής είναι ο πρωθυπουργός μας διαβάστε την κοινωνική πολιτική του πασόκ. Μείωσε τους μισθούς, και της συντάξεις περίπου 25%, και αναμένετε περεταίρω μείωση, έκανε 40% αύξηση σε όλα τα μέσα μεταφοράς, έβαλε 13% αύξηση στην ΔΕΗ, έβαλε 5 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία, πήγε 1,70 ευρώ την βενζίνη, και είναι η πιο ακριβή της Ευρώπης, θα κλείσει πολλά σχολεία, θα εξισώσει τον φόρο πετρελαίου κίνησης με αυτό της θέρμανσης, και φυσικά αναμένετε συνέχεια. Μας κυβερνάει ένας άχρηστος, και πουλημένος πολιτικός, που θα πουλήσει τα πάντα, και τους πάντες, και φυσικά εσείς σαν καλοί νεοέλληνες που είστε, καθίστε στον καναπέ για να σας πηδάει καλύτερα.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Κατά την προσωπική μου γνώμη δημοκρατία είναι σεβασμός, πολιτισμός, συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, ισονομία, δικαιοσύνη. Αυτά τα πράγματα δεν τα έχω δει ποτέ σε αυτήν την χώρα, και φυσικά δεν πρόκειται να τα δω ποτέ. Στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία δεν έχω δει ούτε ένα δημοψήφισμα, για να αποφασίσει ο λαός για την τύχη του, απλά αυτοί οι φασίστες, και πουλημένοι πολιτικοί, αποφασίζουν και διατάζουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Μάλιστα αυτοί έφαγαν τα λεφτά, και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, και τώρα λένε πληρώστε μαλάκες. Βέβαια δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί για τα χάλια μας, αλλά και οι δημοσιογράφοι, οι τραπεζίτες, οι εκδότες, οι ανώτεροι δημόσιοι λειτουργοί, η δικαιοσύνη, οι καθηγητές, και πολλοί άλλοι που ανεχτήκαν για 30 χρόνια αυτό το σάπιο, και τρισάθλιο σύστημα, που έφερε την χώρα σε αυτήν την κατάσταση. Βέβαια οι πολίτες είναι αυτοί που έχουν την ηθική υποχρέωση να αντισταθούν στην απειλή υποδούλωσης του, αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, και δεν θα συμβεί στο μέλλον, γιατί είμαστε καλομαθημένοι, και άνθρωποι του καναπέ. Ακόμη και οι αλβανοί ξεσηκώθηκαν και γίνετε χαμός από ξύλο και είναι όλοι στους δρόμους, επειδή οι πολιτικοί έφαγαν λεφτά, και υπάρχει πολύ διαφθορά. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα αλλά δεν διαμαρτύρεται κάνεις. Μπράβο σας.   
Η χώρα μας από τον Μάιο του 2010 ζει την πλήρη κατοχή της τρόικας. Δυστυχώς αλλά αυτοί οι πουλημένοι πολιτικοί μας πούλησαν στα νύχια των τοκογλύφων, και έχουν αποφασίσει να ξεπουλήσουν ολόκληρη την Ελλάδα. Οι καταστάσεις που ζούμε είναι χειρότερες και από την κατοχή των γερμανών, δυστυχώς αλλά αυτή είναι η κατάντια της χώρας μας. Αυτό που με εκνευρίζει τρομερά είναι ότι καλούν ορισμένες τάξεις εργαζομένων για να συζητήσουν, και να βρουν μια λύση. Π.Χ. τους φαρμακοποιούς αφού τους κάλεσαν συμφώνησαν σε πολλά πράγματα. Και μετά που έδωσαν στην δημοσιότητα το νομοσχέδιο δεν τήρησαν τίποτα από αυτά που συμφωνήθηκαν. Απλά έκαναν το νομοσχέδιο όπως τους είπε το Δ.Ν.Τ. τότε γιατί συζητάνε με τους εργαζόμενους αφού κάνουν ότι τους πει το Δ.Ν.Τ? σαν καλοί δούλοι, και πουλημένοι που είναι. Υποτίθεται ότι αυτή η κυβέρνηση κυβερνάει, δυστυχώς αλλά δεν κυβερνάει, απλά κάνει ότι πει το Δ.Ν.Τ. και φυσικά πηδάει τον ελληνικό λαό.
 Η γερμανική εφημερίδα die zeit έγραψε πριν δυο μέρες ότι η γερμάνια ετοιμάζει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, και το έγραψαν και άλλες εφημερίδες, και μάλιστα ακόμη και αμερικανικές εφημερίδες. Φυσικά η ελληνική κυβέρνηση το διέψευσε αυτό, εγώ όμως πιστεύω ότι είναι αλήθεια, δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να εμπιστεύεται αυτούς τους ψεύτες και κλέφτες του ελληνικού λαού. Θα ήταν καλύτερα για εμάς να κάνουμε μόνοι μας την αναδιαρθρώση του χρέους μας, και όχι η Γερμανία. Ποιος ξέρει τι τόκους θα μας βάλει ακόμη, για τα τεράστια χρέη που έχουμε, και φυσικά θα έχουμε για πολλά χρόνια ακόμη το Δ.Ν.Τ. πάνω από το κεφάλι μας, και θα είμαστε υπό πλήρη κατοχή. Εδώ και πόλους μήνες γράφω ότι θα κάνουμε αναδιάρθρωση του χρέους μας, τώρα ήλθε η ώρα να γίνει και αυτό. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι το γερμανικό ινστιτούτο IWH είπε ότι εάν η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της να υποθηκεύει τα νησιά της, καταλαβαίνετε για τι ξευτίλα μας έχουν, και τι έχουμε να δούμε ακόμη.
Σας ενημερώνω ότι μέχρι το τέλος του 2013 η κυβέρνηση πρέπει να εξοικονομήσει περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει νέα μέτρα λιτότητας, και περισσότερες περικοπές μισθών, και συντάξεων. Δεν ξέρω εάν ο ελληνικός λαός αντέχει και άλλα μέτρα, και άλλες περικοπές μισθών, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν αποφασίζει η ελληνική κυβέρνηση αλλά το Δ.Ν.Τ. και εάν δεν γίνουν αυτά που λέει δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις του δανείου, δηλαδή μπροστά γκρεμός, και πίσω ρέμα, ότι και να γίνει πάλι ο λαός θα την πληρώσει. Φυσικά με αυτή την νοοτροπία που έχει ο Έλληνας να τα περιμένει όλα από το κράτος, και έχει μάθει να μην παράγει, αλλά να καταναλώνει περισσότερα από ότι παράγει δεν οδηγούμεθα πουθενά. Θα είμαστε πάντα υποανάπτυκτοι, και τριτοκοσμικοί, και θα εξαρτόμαστε πάντα από τους δανειστές μας, δηλαδή μέλλον για την χώρα δεν υπάρχει. Με την νοοτροπία του μπαμπά, μπες στο δημόσιο παιδί μου, να μην δουλεύεις και να πληρώνεσαι, και κλέβε αρκεί να μην σε πιάσουν, η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά.
Έχει γεμίσει όλη η Αθήνα με αφίσες που γράφουν αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι. Αυτοί οι πουλημένοι και τσιράκια των πολιτικών, που τα παίρνουν όλοι, και λένε και γράφουν ότι τους λένε οι πολιτικοί, είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για το χάλι της χώρα μας, και κάνουν το άσπρο μαύρο. Τέτοια υποστήριξη δεν είχε καμία άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα. Βέβαια ο λαός τους έχει καταλάβει, και ξέρει πόσο πουλημένοι είναι και θα φάνε και αυτοί ξύλο όπως και οι πολιτικοί. Για να καταλάβετε πόσο έχουν σκοτώσει την δημοκρατία μας οι πολιτικοί τα τελευταία τριάντα χρόνια, το μεγάλο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που έφαγαν απίστευτα λεφτά, και ανταλλάχτηκαν πολλά οικόπεδα, ακόμη και λίμνες, η ελληνική δικαιοσύνη έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, και είπε ότι δεν φταίει κάνεις. Εγώ εάν δεν πληρώσω το Φ.Π.Α. σαν ταξιτζής, που είναι περίπου 500 ευρώ το τρίμηνο, θα πάω φυλακή δυστυχώς σε αυτή την φασιστική χούντα ζούμε, και τέτοια γαμημένη δημοκρατία έχουμε. Εάν κάποιος χρωστάει στην εφορία 1000 ευρώ πάει φυλακή, εάν χρωστάει ένα εκατομμύριο ευρώ δεν του κάνουν τίποτα, αλλά γίνετε και υπουργός, αυτή είναι η χώρα μας. Φυσικά και με το σκάνδαλο της Siemens δεν θα γίνει τίποτα, γιατί αυτά τα ονόματα που έδωσαν στην δημοσιότητα, δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα, γιατί έχουν παραγράφει τα αδικήματα, ότι και εάν έχουν κάνει. Για εμένα υπεύθυνοι για τα δυο σκάνδαλα είναι οι αρχηγοί, και οι ταμίες των κομμάτων. Φυσικά δεν κάλεσαν κανένα ταμία στην εξεταστική επιτροπή, σιγά να μην καλούσαν κιόλας αφού όλα τα κουκουλώνουν. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση της χώρας μας, και το μόνο σίγουρο είναι ότι οδηγούμαστε σε μια νέα, και αδυσώπητη δικτατορία. 

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΥΠΑΚΟΉ ΚΑΙ ΒΙΑ

Οι καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο χρόνο στην χώρα μας, είναι πολύ χειρότερες και από την χούντα του Παπαδοπούλου. Αυτή η φασιστική κυβέρνηση πούλησε την χώρα μας στους τοκογλύφους, κάνει ότι θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν και δεν σέβεται τίποτα, όλοι βλέπουμε ότι μέλλον για την χώρα μας δεν υπάρχει, και η πτώχευση, και η πείνα είναι δεδομένη. Πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε, και να διώξουμε αυτήν την χούντα πριν είναι αργά, και ένας τρόπος είναι η ανυπάκουη, και η βία. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο πλέον για να βγει η χώρα από αυτή την τραγική κατάσταση.
Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι το κίνημα δεν πληρώνω διόδια, είναι πολύ οργανωμένο, πολύ αντιδραστικό, είναι πολύ διαβασμένοι, και ξέρουν ότι τα διόδια που πληρώνουμε είναι παράνομα, μπράβο τους. Και όλοι αυτοί συντονίστηκαν μέσω διαδικτύου, και το θετικό είναι ότι όλο μεγαλώνει, και όλο και περισσότεροι δεν πληρώνουν διόδια. Μην πληρώνεται διόδια το κράτος μας θέλει να τα παίρνει από παντού, και δεν προσφέρει τίποτα. Το κράτος μας έχει δώσει τα διόδια στον εθνικό μας προμηθευτή τον Μπόμπολα, και φυσικά θα παίρνουν μίζες γι’ αυτό. Για να καταλάβετε πόσο εύκολο είναι να πέσει αμέσως αυτή η φασιστική κυβέρνηση, πρέπει να κάνουμε ένα απλό πράγμα. Να μην πληρώσει κάνεις φπα, να μην πληρώσει κάνεις φόρο, να μην πληρώσει κανείς την ΔΕΗ, το τηλέφωνο, και ότι εισπράττει το κράτος, δηλαδή να κάνουμε αυτό που γίνετε με τα διόδια. Το πολύ σε έναν μήνα το κράτος θα έχει καταρρεύσει πλήρως, και η κυβέρνηση θα φύγει θέλει δεν θέλει. Πρέπει όμως να οργανωθούμε καλά, να είμαστε όλοι ενωμένοι, και να μην κάνουμε πίσω. Έτσι θα πάρουμε την κατάσταση στα χεριά μας, και κάθε κυβέρνηση που θα βγαίνει θα σκέπτεται πολύ να πάρει άσχημα μέτρα, και εις βάρος του λαού. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, για να γίνει αυτό, ο λαός είναι απόλυτα αγανακτισμένος, και αρκεί μια σπίθα για να πάρει μπροστά.
Ο ελληνικός λαός πάντα ήταν φτωχός, θυμάμαι όταν ήμουν παιδί μας έλεγαν ψωροκώσταινα. Ήρθαν μετά τα λεφτά από την δεκαετία του 1990, με δανεικά βέβαια, μετά μπήκαμε στην ευρωπαϊκή ένωση, και η χώρα μας πήρε πολλά δάνεια με μικρό επιτόκιο, και οι έλληνες έγιναν ξαφνικά γιάπηδες, και νεόπλουτοι, παρήγαγαν πολύ λίγα, και κατανάλωναν πολλά, με δανεικά βέβαια. Κάθε μαμμόθρεφτος νέος που έμπαινε στο πανεπιστήμιο, του έπαιρνε ο μπαμπάς καινούργιο αυτοκίνητο, και δυο κινητά. Έτσι φτάσαμε στο σημείο κάθε οικογένεια να έχει τρία και τέσσερα αυτοκίνητα, που φυσικά τα αγόρασαν με δάνεια, και τώρα δεν έχουν λεφτά να τα κινήσουν, και προσπαθούν να τα πουλήσουν, αλλά ποιος θα τα πάρει αφού κάνεις δεν έχει λεφτά να τα αγοράσει. Μάλιστα είχαν καλομάθει, και εκεί που πήγαιναν Χριστούγεννα στο χωριό τους. Πήγαιναν στο Λονδίνο, και την Βιέννη, για να πουν στους γείτονες ότι πήγαν στο εξωτερικό. Τώρα όμως ήλθε η ώρα να πληρώσουμε τα δανεικά που περνάμε τόσα χρόνια. Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι ότι οι τράπεζες που μας έδιναν τα λεφτά, ήταν καλές όταν μας δάνειζαν, τώρα όμως που πρέπει να τα δώσουμε πίσω (κάνεις δεν δίνει δανεικά και αγύριστα) είναι κακές, και φταίει η κακή ευρωπαϊκή ένωση. Αμ δεν φταίει η ευρωπαϊκή ένωση, φταίει η νοοτροπία σας που έχετε μάθει στο μαύρο, και εύκολο χρήμα, και στα δανεικά. Πτωχεύστε τώρα για να καταλάβετε πόσο μαλάκες είστε.
Τόσα χρόνια οι πολιτικοί δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ένα σωστό κράτος, τώρα που ήλθε το Δ.Ν.Τ. ελπίζω να μας κάνουν κράτος και σωστή χώρα. Δεν λέω ότι το Δ.Ν.Τ. είναι καλό απλά θα φτιάξει πολλά πράγματα που δεν έκαναν οι πολιτικοί μας λόγο πολιτικού κόστους. Δυστυχώς  έπρεπε να έλθει το Δ.Ν.Τ. για να απελευθερωθούν τα κλειστά επαγγέλματα, τα τεμπελόσκυλα και κομματόσκυλα οι δημόσιοι υπάλληλοι να μπουν σε μια τάξη, και να μειωθούν οι μεγάλοι μισθοί που έπαιρναν, χωρίς να δουλεύουν καθόλου, να μειωθούν οι δαπάνες του δημόσιου, και πολλά άλλα που θα γίνουν ακόμη. Καταλαβαίνεται λοιπόν τι πολιτικούς έχουμε. Βέβαια όπου πήγε το Δ.Ν.Τ. έγινε η απόλυτη καταστροφή της κάθε χώρας, οι μισθοί και οι συντάξεις μειωθήκαν, και η ανεργία πήγε στα ύψη, τα εργασιακά δικαιώματα ξεφτιλίστηκαν, και υπήρξε πραγματική εξαθλίωση, αυτό θα ζήσουμε και εμείς, γιατί αυτό μας αξίζει.
Έχει φαγωθεί αυτή η ανάπηρη κυβέρνηση με τα ευρωπαϊκά ομολόγα, και προσπαθεί να πείσει την ευρωπαϊκή ένωση, να βγάλει ομόλογα. Μα με τα ομόλογα της Ευρώπης απλά πάμε πίσω το πρόβλημα που έχουμε, και με το να δανειζόμαστε συνέχεια δεν κάνουμε τίποτα απλά μεγαλώνουμε το χρέος, και το πρόβλημα. Μόνο εάν μειωθούν δραστικά οι δαπάνες, απολυθούν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που είναι τεμπέληδες, και υπάρξει ανάπτυξη θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά, και να αναπτύξουμε την οικονομία. Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά, απλά προσπαθεί να πάρει νέα δάνεια, για να ξεπληρώσει τα παλιά, που θα πάει αυτή η κατάσταση? Δυστυχώς αλλά πάει στο πουθενά.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας είναι η ανεργία. Σύμφωνα με προβλέψεις οι άνεργοι στο τέλος του 2011 θα είναι ένα εκατομμύριο, ίσως και περισσότεροι, δηλαδή περίπου στο 20% των εργαζομένων. Η ανεργία πλήττει ιδιαίτερα τους νέους, και κάθε οικογένεια έχει έναν με δυο ανέργους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με οικονομικά, και κοινωνικά δράματα, ακόμη και η μεσαία τάξη που είχε κάποιο επίπεδο, πηγαίνει και αυτή προς την πλήρη φτώχεια, και την εξαθλίωση. Βέβαια αυτή η κατάσταση θα εκραγεί σε κοινωνική έκρηξη, αυτό το θεωρώ δεδομένο, ελπίζω να είναι πολύ έντονη, και πολύ σκληρή.  Όπως είχα γράψει στο προηγούμενο άρθρο μου ο οίκος Fitch μας υποβάθμισε πάλι, και τα ομόλογα μας έγιναν εντελώς σκουπίδια. Βέβαια σκουπίδι είναι και η ζωή μας, και το μέλλον μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γι΄ αυτό λοιπόν εάν γεννήθηκες μαύρος γεννήθηκες νεκρός, εάν γεννήθηκες φτωχός, γεννήθηκες νεκρός, εάν γεννήθηκες Έλληνας, γεννήθηκες ζωντανός νεκρός, αυτή είναι η αλήθεια όσο και εάν σας πειράζει. 

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΘΗΚΕ

Όπως όλοι γνωρίζετε η χώρα μας έχει πτωχεύσει πλήρως, αυτό που με στεναχωρεί τρομερά είναι ότι η χώρα μας έχει γίνει περίγελος σε όλη την γη. Όποιος Έλληνας πάει σε μια άλλη χώρα, και πει ότι είναι Έλληνας όλοι γελάνε μαζί του, και μας θεωρούν κλέφτες, απατεώνες, πτωχευμένους, πονηρούς , και τεμπέληδες. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια, για την χώρα μας και τους έλληνες, και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός και ηλίθιος. Για να καταλάβετε σε τι σημείο βρίσκετε η χώρα μας, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας τσάβες έβαλε φυλακή έναν υπουργό γιατί έκλεψε χρήματα, και μάλιστα είπε ότι εμείς δεν θα γίνουμε Ελλάδα, φανταστείτε που έχει φτάσει αυτό το μπουρδέλο που λέγετε Ελλάδα. Στην Αγγλία έβαλαν διαφήμιση στο μετρό για να ποντάρουν υπέρ της πτώχευσης της Ελλάδας, δυστυχώς αλλά η χώρα μας είναι για γέλια, και για τα μπάζα, εκεί μας έχουν φτάσει οι πολιτικοί να γελάσει όλη η γη μαζί μας. Βέβαια οι πολιτικοί μας δεν τολμάνε να κυκλοφορήσουν μόνοι τους έξω, και μεταμφιέζονται η τους φυλάνε πολλοί αστυνομικοί, και αυτό είναι κάτι μια τιμωρία για αυτούς. Η απειλή κοινωνικής έκρηξης είναι πολύ ορατή για αυτούς. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι η ένταση της αστυνομικής βίας, που είναι ανεξέλικτη, μάλιστα επιτεθήκαν χωρίς λόγο στο blog δικαίωμα που έκανε διαδήλωση στο σύνταγμα στις 15 Δεκεμβρίου, και τους σπάσανε στο ξύλο. Επίσης επικρατεί ένα κλίμα επιτήρησης των πολιτών, και κοινωνικού έλεγχου. Το κράτος επιβάλετε με απολυτή βία, και καταστολή, να φανταστείτε ότι συλλαμβάνουν διαδηλωτές πριν καν αρχίσουν οι πορείες. Προτείνω για μια ακόμη φορά να μην πάρει κάνεις φόρο-κάρτα και την κάρτα του πολίτη. Για τους αστυνομικούς έχω να πω μόνο δυο πράγματα, αστυνομία και ναζί το ίδιο μαγαζί, και μπάτσοι είστε δούλοι μέχρι το μεδούλι. Ελπίζω και εύχομαι η οργή και το μίσος του ελληνικού λάου να ξεσπάσει πάνω τους. Για τους πολιτικούς και συνδικαλιστές αυτό το θεωρώ δεδομένο, το τέλος τους πλησιάζει, και πιστεύω ότι θα είναι πολύ άσχημο. Οι 1,5 εκατομμύρια άνεργοι που θα υπάρχουν μέχρι το τέλος του 2011 ποιος θα τους σταματήσει? Κάνεις! Αυτοί θα γίνουν ο εφιάλτης του κάθε καταραμένου βολεμένου, και φασίστα πολιτικού.
Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα που έχει 300 μέρες τον χρόνο ήλιο, και φοβερό κλίμα. Ποια χώρα έχει Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο, Πάρο , Νάξο, Κρήτη, Κέρκυρα, και τόσα πανέμορφα νησιά, και τόσα ωραία μέρη, καμία! Θα μπορούσαμε να έχουμε πολλά εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, και να είμαστε όλοι πλούσιοι, και όμως είμαστε πάμφτωχοι, και πτωχυμένοι, και ποιος φταίει γι’ αυτό? οι πολιτικοί μας που φάγανε τα λεφτά, και διόρισαν χιλιάδες καταραμένους δημοσίους υπάλληλους, που είναι κοπρόσκυλα, και κομματόσκυλα, και παίρνουν όλοι μίζες ρουφώντας το αίμα του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να διώξουμε αυτούς τους δοτούς πολιτικούς, μην τους ανέχεστε άλλο, αρκετό κακό μας έχουν κάνει μέχρι τώρα. Για να καταλάβετε για πόσο φτύσιμο μας έχουν οι πολιτικοί, ο πάγκαλος είπε ότι οι εργαζόμενοι στον ελεύθερο τύπο, και όσοι διαβάζουν την εφημερίδα είναι ζώα. Και κάνεις δεν αντέδρασε η δεν είπε τίποτα, δηλαδή είναι σαν να δέχεστε ότι είμαστε ζώα. Μα φυσικά και είμαστε ζώα αφού ανεχόμαστε να μας κυβερνούν αυτοί οι πολιτικοί, και ότι και να πουν, και ότι και να κάνουν τα ανεχόμαστε. Εάν είχε πει αυτά τα πράγματα σε άλλη χώρα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα τον είχαν βάλει φυλακή, και εδώ δεν τρέχει τίποτα, δυστυχώς αλλά αυτό είμαστε το μηδέν.
Κατά την προσωπική μου γνώμη ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα από την πτώχευση, είναι να κάνει διαγραφή χρέους 40 με 50%, δηλαδή να μειωθεί το χρέος 160 δισεκατομμύρια ευρώ, και μετά να κάνει αναδιαπραγμάτευση το υπόλοιπο χρέος με χαμηλό επιτόκιο, γιατί τα επιτόκια που πληρώνουμε είναι πολύ ψηλά. Έτσι η οικονομία μας μπορούσε να πάρει πάλι μπροστά, και φυσικά χρειάζεται να παταχτεί η παραοικονομία, που σύμφωνα με τους οικονομολόγους είναι περίπου 80 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, να παταχτεί η διαφθορά και η γραφειοκρατία. Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να τα κάνει αυτά γιατί είναι δοτή και πουλημένη, και υποτάσσετε στις εντολές του Δ.Ν.Τ. και κάνει ότι τους πει χωρίς να πει ούτε ένα όχι. Εάν άλλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας, είναι ότι η fiche θα μας υποβαθμίσει πάλι σε λίγες μέρες. Τα spreads της Ελλάδας έχουν φτάσει στις 1000 μονάδες, και εάν βγαίναμε στις αγορές να δανειστούμε, θα δανειζόμαστε με επιτόκιο 13%, και μετά την υποβάθμιση θα πάνε ακόμη πιο ψηλά, δηλαδή η πτώχευση η αναδιαπραγμάτευση είναι δεδομένη. Ο πρωθυπουργός θα τα βάλει με τα κλειστά επαγγέλματα, και με τις ΔΕΚΟ, και είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα. Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μου, σκέπτεται να κάνει εκλογές στις 3 Απριλίου, γιατί βλέπει ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, τα spreads δεν πέφτουν, και θα γένει πόλεμος με τα κλειστά επαγγέλματα, και τις ΔΕΚΟ. Να μου πείτε ποιος θα βγει κυβέρνηση? Όποιος και να βγει το ίδιο είναι, όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Μάλλον θα προσπαθήσουν να κάνουν συγκυβέρνηση για να μας πηδάνε όλοι μαζί. Εάν δεν αντιδράσουμε, και δεν εξεγερθούμε, δεν πρόκειται να γένει τίποτα, θα μας πηδάνε μια ζωή, και το 2011 θα είναι πολύ δύσκολο, και θα σας προκαλέσει σοκ.