Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ?


Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα όνειρο, να κάνουν παιδιά, αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Γιατί οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν παιδιά αφού οι ίδιοι υποφέρουν? Εγώ πιστεύω ότι το κάνουν για το εγώ τους, και να αφήσουν απογόνους. Θα το δεχόμουν αυτό εάν αυτό που ζούμε είναι η πραγματική ζωή, εγώ πιστεύω όμως ότι αυτό που ζούμε δεν είναι ζωή, είναι εικονική πραγματικότητα, ζωή είναι κάτι άλλο.
Κάθε μωρό που γεννιέται οι γονείς του τα μαθαίνουν, και το διδάσκουν  πράγματα που είναι αρεστά σε αυτούς, χωρίς φυσικά να το ρωτήσουν το παιδί εάν του αρέσουν, και φυσικά του αφαιρούν το δικαίωμα να επιλέξει τι θέλει να μάθει. Εάν όλη μέρα λες στο παιδί κάνε αυτό, και αυτό είναι το σωστό, το παιδί θα το κάνει έτσι και αλλιώς, δηλαδή το παιδί από πολύ μικρό γίνετε αυτό που θέλουν οι γονείς, και μάλιστα του λένε εάν κάνεις κάτι διαφορετικό, του λένε μην το κάνεις αυτό γιατί θα με στενοχωρήσεις πολύ. Και μάλιστα οι γονείς προσπαθούν να επιβάλουν και τι επάγγελμα θα κάνει το παιδί, και φυσικά προτιμούν αυτό που κάνει ο μπαμπάς.
Ένας άλλος τρόπος για να τιθασεύσουν τούς ανθρώπους είναι το σχολείο. Το σχολείο είναι το επόμενο στάδιο, για να καθοδηγήσουν τους νέους εκεί που θέλουν, γι’ αυτό και το σχολείο είναι υποχρεωτικό για όλους. Ότι λένε στο σχολείο θεωρώ ότι είναι όλα ψέματα, και δεν τους δίνουν γνώση αλλά κατήχηση, και αποβλάκωση, και φυσικά τους μαθαίνουν το ισχυρότερο ναρκωτικό που υπάρχει, την θρησκεία. Από εκεί αρχίζουν οι νέοι να αισθάνονται κατώτεροι, αφού τους λένε ότι υπάρχει ανώτερος, ο θεός  τους, και αυτοί είναι κατώτεροι. Εάν εγώ μπορούσα τα παιδιά μου δεν θα τα πήγαινα σχολείο, απλά θα έφερνα έναν καλό καθηγητή πανεπιστήμιου, να τους δώσει γνώση. Αυτό φυσικά δεν μπορώ να το κάνω, γιατί για να πιάσεις δουλεία κάπου δεν χρειάζεται γνώση, αλλά να έχεις απολυτήρια, και διπλώματα. Μα αυτός είναι ο λόγος που πάνε τα παιδιά σχολείο, να πάρουν ένα δίπλωμα, και όχι γνώση. Οι καθηγητές που διδάσκουν τα παιδιά είναι οι περισσότεροι αμόρφωτοι, και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να διδάξουν τα παιδιά.
Οι σημερινοί άνθρωποι είναι πλήρως υποταγμένοι, δούλοι, μηχανές, και ρομπότ, απλά παράγουν καταναλώνουν και διονίζουν το είδος. Όλοι ζουν μέσα σε ένα τρομερό άγχος, προσπαθούν μανιωδώς να βγάλουν περισσότερα χρήματα, και μέσω της ύλης νομίζουν ότι θα καταξιωθούν στην κοινωνία. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η κατάντια του σημερινού ανθρώπου, να δείξει στον απέναντι ότι έχει καλύτερο αυτοκίνητο από αυτόν. Οι σημερινοί άνθρωποι έχουν χάσει εντελώς το νόημα της ζωής, γι’ αυτό και υπάρχει τόση μοναξιά, και όλοι είμαστε απομονωμένοι. Κατά την προσωπική μου άποψη, άνθρωπος είναι αυτός που έχει μέσα του πραγματική αγάπη, και δίνει και παίρνει, είναι αυτός που έχει πραγματικούς φίλους, και γίνονται Θυσία γι’ αυτόν, και αυτός για τους άλλους, είναι αυτός που έχει πραγματική γνώση, και συνεχίζει να διαβάζει, και να μορφώνετε περισσότερο, είναι αυτός που δεν τον ενδιαφέρει η ύλη, και τα λεφτά, και δεν δουλεύει όλη μέρα, δηλαδή δεν είναι δούλος του χρήματος, είναι αυτός που ζει στην φύση, στην θάλασσα, και απολαμβάνει τα ζώα και την φύση. Ξέρετε πολλούς ανθρώπου που ζουν έτσι? Εγώ δεν ξέρω κανέναν εάν εσείς ξέρετε κάποιον σας παρακαλώ να μου το πείτε.
Κάποτε ο Χίτλερ σκότωνε τους ανθρώπους, οι σημερινές κυβερνήσεις απλά σκοτώνουν τα μυαλά, και απαγορεύουν την κριτική σκέψη, αυτό το θεωρώ χειρότερο. Τα συστήματα και οι κυβερνήσεις που υπάρχουν σήμερα είναι απόλυτα φασιστικές, και αυταρχικές, οι άνθρωποι δεν έχουν σχεδόν κανένα δικαίωμα, οι εργαζόμενοι έχουν ξεφτιλιστεί πλήρως, μας ετοιμάζουν τζιπάκι για όλους (φορόκαρτα-κάρτα πολίτη) , για να μας ελέγχουν πλήρως, η αντίδραση και η αμφισβήτηση είναι κάτι που δεν υπάρχει σήμερα. Παράδειγμα είναι η χώρα μας, που μας έχουν ξεφτιλίσει, μας έχουν βιάσει, μας έχουν πτωχεύσει, και δεν αντιδρά κάνεις. Και μάλιστα πολλοί πιστεύουν ότι έχουμε δημοκρατία. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο αποβλακωμένοι, και κοιμισμένοι, είναι οι σημερινοί άνθρωποι, και μην ξεχνάτε ότι ακόμη είμαστε στην αρχή, θα ζήσετε πολύ χειρότερα πράγματα. Αυτά που έγραφε ο όργουελ στο καταπληκτικό βιβλίο 1984 είναι πολύ μικρά σε σύγκριση με αυτά που θα ζήσουμε.
Για να καταλάβετε πόσο ελευθερία  έχει ο σημερινός άνθρωπος, δεν έχει το δικαίωμα ούτε να καεί όταν πεθάνει στην χώρα μας. Βέβαια για αυτή την κατάντια της χώρας μας φταίει αποκλειστικά η θρησκεία, αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες κατάρες της Ελλάδας. Επίσης ο άνθρωπος που έχει καρκίνο στο τελικό στάδιο, και έχει τρελαθεί από τους πόνους, δεν έχει δικαίωμα να κάνει ευθανασία, και πρέπει να πεθάνει από τους φρικτούς πόνους, ούτε το πότε θα πεθάνουμε δεν έχουμε δικαίωμα. Κατά τα άλλα η ζωή είναι ένα θαύμα, το μοναδικό θαύμα που βλέπω εγώ είναι η παντελής αποβλάκωση που υπάρχει γύρω μας. Αυτό που ζουν οι σημερινοί άνθρωποι δεν είναι ζωή, είναι επιβίωση, επιβίωση είναι να περιμένεις την στιγμή του θανάτου σου, δυστυχώς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.  Πριν χρόνια είχα πάρει μια ηλικιωμένη κυρία στο ταξί μου, και την ρώτησα γιατί δεν έκανε παιδιά, και μου είπε ότι δεν έκανε παιδιά γιατί τα έσωσα από αυτήν την ζωή, αυτή ήξερε την αλήθεια. Παρ’ όλα αυτά ο σημερινοί άνθρωποι συνεχίζουν να κάνουν παιδιά, και να δημιουργούν νέους δούλους, και νέα ρομπότ, αυτό είναι πολύ καλό για την κάθε φασιστική εξουσία που θα πηδάει, και θα εκμεταλλεύεται περισσοτέρους ανθρώπους.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ BILL KAI ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ Κ Κ Κ.. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή