Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η ΒΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΒΙΑ

Όπως όλοι γνωρίζετε η βία γεννάει βία, έτσι λοιπόν ήλθε ο καιρός οι πολιτικοί μας να πάρουν αυτό που τους αξίζει, και αυτό είναι η βία. Στην τελευταία διαδήλωση που έγινε επιτέλους είδα παλμό, δύναμη, και ξύλο, ελπίζω να δω και περισσότερο στο μέλλον. Ο λαός είναι επιτέλους οργισμένος και θυμωμένος, ας ελπίσουμε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Όσο αφορά το ξύλο που έφαγε ο βουλευτής Χατζηδάκης, το βρίσκω πολύ σωστό. Μην ξεχνάτε ότι ο Χατζηδάκης ήταν παιδί του κομματικού σωλήνα της Ν.Δ. και δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του όπως και οι περισσότεροι πολιτικοί. Δεν έχουν δικαίωμα να αγανακτούν αυτοί που έκοψαν τους μισθούς των εργαζομένων, και τις συντάξεις των συνταξιούχων, έκλεψαν και λεηλάτησαν την χώρα. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα αυτά τα βρομόσκυλα να αγανακτούν και να διαμαρτύρονται, όποιον πολίτικο θα τον βρίσκουν στον δρόμο θα τρώει ξύλο. Και στο πρόσωπο του Χατζηδάκη χτύπησαν το πολιτικό σύστημα, και μπράβο τους όποιοι το έκαναν αυτό. Μαθαίνω ότι η εφημερίδα faniasonal time έγραψε ότι από τον Ιανουάριο θα γίνει μεγάλη κοινωνική εξέγερση στην Ελλάδα,  μακάρι να γίνει αυτό και να απαλλαγούμε από αυτήν την χούντα επιτέλους. Οι πολιτικοί οι ίδιοι πρέπει να στήσουν δικαστήρια, και να βάλουν τους κλέφτες φυλακή. Δεν μπορεί να πηγαίνει φυλακή κάποιος που χρωστάει λίγα λεφτά στο Ο.Α.Ε.Ε και οι πολιτικοί μας που έκλεψαν απίστευτα λεφτά να μην πάει κάνεις φυλακή, αν και θα προτιμούσα να κατασχεθεί όλη τους η περιουσία. Αυτό σημαίνει πλήρης έλλειψης δημοκρατίας, γι’ αυτό λοιπόν θα εισπράξουν αυτό που τους αξίζει ξύλο, και τυφλή βία.
Σκοπός αυτής της φασιστικής κυβέρνησης είναι ο βασικός μισθός των Ελλήνων να είναι 450 ευρώ, και η βασική σύνταξη 350, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και θέλουν να μας κάνουν Βουλγαρία, και αυτό θα γίνει σε ένα με δυο χρόνια, να το θυμάστε αυτό. Η κυρία Παπαρήγα είπε στην βουλή κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ότι η Ελλάδα θα κηρύξει πτώχευση, και κάνεις από την κυβέρνηση δεν απάντησε, κάνεις δεν είπε ότι δεν θα γίνει, σας λέει κάτι αυτό? Έμενα μου λέει πολλά, όπως έχω ξαναγράψει μέχρι τέλος Ιουνίου του 2011 η κυβέρνηση θα κάνει αναδιαπραγμάτευση χρέους η πτώχευση (το ίδιο είναι), και θα ζήσουμε τραγικές καταστάσεις.
Μου προξενεί εντύπωση ότι οι έλληνες τα έχουν βάλει με τους Γερμανούς, εγώ πιστεύω ότι οι Γερμανοί δεν φταίνε για τα χάλια μας, αλλά εμείς οι ίδιοι, και οι πολιτικοί μας. Πιστεύω μάλιστα ότι οι Γερμανοί θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι εάν μπορούσαν να μας διώξουν από την ευρωπαϊκή ένωση. Πολλοί λένε ότι μας δανείζουν ακριβά με το 5,2%. Εάν δανειζόμαστε από τις αγορές θα δανειζόμαστε με 11%, η γερμάνια δανείζετε με 3%, για βάλτε όμως και το ρίσκο που παίρνει η γερμάνια εάν η Ελλάδα δεν μπορέσει να πληρώσει τα χρήματα που δανείζετε. Μην ξεχνάτε επίσης ότι εάν δεν είχαμε πάρει λεφτά από το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ο.Κ. θα είχαμε πτωχεύσει. Η η χώρα μας ακόμη και σήμερα ξοδεύει περισσότερα από όσα παράγει, καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.
Ο οικονομολόγος ρουμπινί που ήλθε στην Ελλάδα πριν μια εβδομάδα έλαβε σαν αμοιβή 100 χιλιάδες ευρώ, και μάλιστα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό μας. Για το τι είπαν δεν έμαθα, αλλά μάλλον μίλησαν για την αναδιαπραγμάτευση του χρέους της χώρας μας, και πως θα γίνει αυτή. Πάντως όταν θα γίνει αναδιαπραγμάτευση θα είναι υπέρ των δανειστών μας, και όχι υπέρ της χώρας μας, αυτό το θεωρώ σίγουρο. Μαθαίνω επίσης ότι όλοι οι βουλευτές του πασόκ είναι έξω φρενών με τον Παπακωνσταντίνου, και θεωρούν ότι τα έχει κάνει χάλια. Ο Γιωργάκης σκέπτεται να τον αντικαταστήσει, και να βάλει στην θέση του την Βάσω Παπανδρέου, που θα είναι πιο σκληρή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Εάν βάλει την Βάσω τότε σίγουρα σωθήκαμε, θα τα κάνει χειρότερα από τον Παπακωνσταντίνου.
Αυτό που με τσαντίζει τρομερά είναι οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Οι οδηγοί των λεωφορείων παίρνουν 3000 με 3500 ευρώ τον μισθό τον μήνα, και θα τους κόψει 600 ευρώ περίπου, και διαμαρτύρονται, τι να πουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που παίρνουν 500 με 700 ευρώ. Αυτά τα βρομερά κομματόσκυλα δεν καταλαβαίνουν ότι η Ελλάδα έχει πτωχεύσει? Φαίνεται πως όχι και κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, και δεν ενδιαφέρονται για το κοινό συμφέρον. Την επόμενη εβδομάδα έχουν κάθε μέρα στάση εργασίας, και την τετάρτη έχουν 24ωρη απεργία. Πως θα κατέβει στο κέντρο να ψωνίσει ο κόσμος για τις γιορτές? Πως θα δουλέψουν τα μαγαζιά? Αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Ξέρετε όμως τι θα τους θα κάνει η κυβέρνηση με τις μετατάξεις, θα βάλει πολλούς από αυτούς να μαζεύουν σκουπίδια, και όσοι αρνηθούν θα απολυθούν χωρίς αποζημίωση. Το πολίτικο σύστημα έχει δυο φόβους 1ον να μην ξεβολευτούν οι βολεμένοι και βγουν στους δρόμους, και 2ον να μην ξεσηκωθούν οι νέοι και βγουν και αυτοί στους δρόμους. Εύχομαι να γίνουν και τα δυο, και να πάει στον διάολο αυτή η καταραμένη χούντα που μας κυβερνάει. Θα σας πω και τι σημαίνει το πασόκ του Γιωργάκη, πατέρα αναπάυσου συνεχίζω ολοκληρωτική καταστροφή. Δυστυχώς αλλά αυτό ακριβώς είναι το πασόκ του δοτού πρωθυπουργού μας. Όπως όλοι γνωρίζετε οι πολιτικοί έχουν οδηγήσει την χώρα σε πλήρη υποτέλεια, και μάλιστα τολμούν να λένε ότι θα μας σώσουν. Από τι θα μας σώσουν αυτοί που πούλησαν την εθνική μας κυριαρχία, και έκοψαν το χαμόγελο από όλους τους έλληνες, έκαναν την ψυχή μας μαύρη, και το μέλλον μας σκοτεινό. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να αντιδράσουμε όλοι, και να γίνουμε ελεύθερη, και ανεξάρτητη χώρα.

1 σχόλιο:

  1. "Όσο αφορά το ξύλο που έφαγε ο βουλευτής Χατζηδάκης, το βρίσκω πολύ σωστό. Μην ξεχνάτε ότι ο Χατζηδάκης ήταν παιδί του κομματικού σωλήνα της Ν.Δ. και δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του όπως και οι περισσότεροι πολιτικοί."

    Γιατι ρε Βασιλη έκλεψε ποτέ ο συγκεκριμένος; Δεν οδηγησαν και οι 300 την χώρα σε αυτό το σημειο, π.χ. τι φταει το ΚΚΕ ή το συριζα; Στους κλέφτες και στους ανθελληνες πρεπει να τα κάνουν αυτά (όπως ο Παπανδρεου και ο Ραγκουσης). Οι υπόλοιποι απλά πρέπει να φυλακιστουν.

    "Μην ξεχνάτε επίσης ότι εάν δεν είχαμε πάρει λεφτά από το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ο.Κ. θα είχαμε πτωχεύσει."
    ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ! Δείτε αυτό το αποκαλυπτικο βιντεάκι:

    http://www.youtube.com/watch?v=p46GOCv8y-I

    Ούτε ένα ευρω δεν πήγε σε ευρω και συντάξεις... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όπως έλεγε και ο Γιωργάκης... Αρκει να τα εκτυπώσεις!

    "Ο Γιωργάκης σκέπτεται να τον αντικαταστήσει, και να βάλει στην θέση του την Βάσω Παπανδρέου, που θα είναι πιο σκληρή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα."

    Αλλη μεγάλη φήμη. ΔΕΝ υπαρχουν διαπραγματευσεις η Χουντα του Παπαδοπουλου αποφάσιζε και διέταζε αυτή η χούντα μόνο διατάζει, με ότι έχουν υπογραψει στο μνημόνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή