Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ


Όπως όλοι γνωρίζετε η χώρα μας (εγώ την Ελλάδα δεν την θεωρώ καν χώρα), βρισκόταν επί 400 χρόνια υπό κατοχή των Τούρκων. Σήμερα πάλι βρίσκετε υπό την κατοχή του Δ.Ν.Τ. και της ευρωπαϊκής ένωσης. Φαίνετε ότι η χώρα μας δεν μπορεί να πορευτεί σαν ανεξάρτητη, και πρέπει να είναι υπό κατάληψη, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα μάλιστα που ήλθε στην Ελλάδα ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας ο stros can, και διέταξε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε, και τι μέτρα να πάρουμε. Φυσικά η κυβέρνηση σαν καλοί και πλήρεις δούλοι που είναι είπαν σε όλα ναι, και μάλιστα έβαλε χέρι στην αντιπολίτευση γιατί δεν ψήφισε το μνημόνιο. Οι πολιτικοί μας έχουν καταντήσει όλους τους έλληνες να γίνουν και αυτοί δούλοι. Για να καταλάβετε τι ξεφτιλισμένος λαός είστε, οι περισσότεροι έλληνες λένε την φράση, φίλησα κατουρημένες ποδιές για να μπω στο δημόσιο εγώ και το παιδί μου. Δηλαδή είστε ένας ξεφτιλισμένος, ευνουχισμένος, και δουλικός λαός. Οι αρχαίοι έλληνες που έδωσαν την γνώση, διέδωσαν την δημοκρατία, και άνοιξαν τα μάτια σε όλη την ανθρωπότητα, θα ήταν δούλοι ποτέ? ΟΧΙ. Δυστυχώς αλλά είστε ένας τιποτένιος λαός, χωρίς ταυτότητα, προσωπικότητα, και δύναμη, και έχετε αυτό που σας αξίζει, το μηδέν. Ο μεγάλος συγγραφέας Νίκος δήμου  έχει πει το καταπληκτικό, ο σωστός Έλληνας σήμερα είναι ο ανθέλληνας, πολύ σοφό. Και εγώ σαν σωστός Έλληνας που είμαι αισθάνομαι απόλυτα ανθέλληνας στους νεοέλληνες.
Όπως όλοι γνωρίζετε (επιτέλους) η Ελλάδα έχει πτωχεύσει εδώ και πολλά χρόνια. Σας είπε κάνεις πολιτικός γιατί πτωχεύσαμε, όχι. Σας είπε κάνεις πολιτικός πως θα βγούμε από την κρίση? Όχι. Απλά αποφασίζουν και διατάζουν πως θα ζήσετε, τι θα κάνετε, πόσα λεφτά θα σας κόψουν, σας πουλάνε φόβο και τρόμο με την πτώχευση, και εσείς σαν καλά πρόβατα που είστε τα δέχεστε όλα. Θυμάστε που σας έλεγε ο ψεύτης πρωθυπουργός μας, ότι δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις μισθών, πριν της δημοτικές εκλογές, πάλι ψέματα σας έλεγε κατάργησε μάλιστα πλήρως τις συλλογικές συμβάσεις, και ο κάθε εργοδότης μπορεί να πληρώνει τους εργαζόμενους με όσα λεφτά θέλει, και να δουλεύουν όσο θέλει. Μπράβο ρε σοσιαλιστές, αυτό θα πει δημοκρατία, και σοσιαλισμός. Οι σημερινοί εργαζόμενοι μου θυμίζουν τους μαύρους που δούλευαν στα χωράφια για ένα κομμάτι ψωμί, και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Εμένα δεν με πειράζει που θα πτωχεύσει η χώρα, φτωχός είμαι και έχω μάθει την φτώχεια. Αυτό που θα με χαροποιήσει πολύ, είναι ότι αυτά τα βρωμερά κομματόσκυλα, κοπρόσκυλα, και δούλοι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν θα έχουν να φάνε, και θα πεθαίνουν στους δρόμους, τότε θα καταλάβουν πόσο κακό έχουν κάνει στην χώρα.
Η Ιρλανδία σε λίγο καιρό έχει εκλογές, και η κυβέρνηση που πήγε την χώρα στο Δ.Ν.Τ. θα πέσει, και οι επόμενοι που θα αναλάβουν, η αντιπολίτευση δηλαδή, είναι πρώην μέλη του Ι.Ρ.Α. αυτοί φυσικά είναι πατριώτες και θα διώξουν αμέσως το Δ.Ν.Τ. για να σώσουν την χώρα τους από την καταστροφή, και θα προτιμήσουν να καταρρεύσουν οι τράπεζες, παρά να πτωχεύσει ο λαός. Στην χώρα μας δεν υπάρχει κανένας πατριώτης να μας σώσει από το Δ.Ν.Τ. όχι δεν υπάρχει, είναι όλοι πουλημένοι στους αμερικανούς, και στις τράπεζες. Και όπως έχω ξαναγράψει είναι απόλυτα δοτοί.
Το 1936 η Ελλάδα είχε ένα πολύ μεγάλο χρέος από το Βέλγιο. Ο φασίστας μεταξάς αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος, και το Βέλγιο πήγε την χώρα μας στα δικαστήρια. Ο μέταξας ισχυρίστηκε ότι η θα πληρώσει το χρέος, και ο λαός της Ελλάδας θα πεινάσει, η δεν θα το πληρώσει. Το δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα και πληρώσαμε μόνο το 30% του χρέους. Το ίδιο έκανε και η αργεντινή και πλήρωσε μόνο το 25% του χρέους της. Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν το κάνει αυτό? Γιατί είναι όλοι δοτοί, και πουλημένοι με αποκλειστικό σκοπό να καταστρέψουν την χώρα, και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Σας ενημερώνω ότι το 45% του ΑΕΠ σήμερα πρέπει να πηγαίνει για δάνεια, και τόκους, που θα βρει αυτά τα λεφτά η χώρα να τα δώσει? Απλά δεν θα τα δώσει. Δεν είναι δυνατόν οι χαμηλοσυνταξιούχοι να πληρώνουν τις τράπεζες της ευρωπαϊκής ένωσης, δεν φταίνε αυτοί για τα λεφτά που κλέψανε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας. Το χρέος το δημιούργησε το κράτος, και το υπερβολικά διογκωμένο δημόσιο, γιατί να πληρώνουν τα δάνεια οι συνταξιούχοι? Ούτε ο Χίτλερ δεν το έκανε αυτό, και όμως ο δοτός πρωθυπουργός μας το κάνει. Αυτό που με πληγώνει πολύ είναι ότι όλοι οι έλληνες αισθάνονται σαν ηττημένοι, σαν να έχουν χάσει κάποιο πόλεμο, γι’ αυτό ίσως δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι, και ακόμη είμαστε στην αρχή του μνημονίου, φανταστείτε τι θα γίνει σε λίγα χρόνια.
Η Ελλάδα με το μνημόνιο που έχει υπογράψει είναι υπό καθεστώς προτεκτοράτου, έχει υπογράψει άνευ όρων και αμετάκλητα ότι παραχωρεί την εθνική της κυριαρχία. Αυτά που έχει υπογράψει η Ελλάδα είναι παράνομα, και οποιοιδήποτε δικαστήριο θα τα κατέρριπτε. Αυτοί που μας κυβερνούν είναι προδότες και έχουν καταστρέψει πλήρως την χώρα, και μας έχουν κάνει και παραμιλάμε. Ο μοναδικός τρόπος για να σωθούμε είναι να μην αναγνωρίσουμε το χρέος μας, και μπορούμε να το κάνουμε αυτό, γιατί το έχουμε πληρώσει δέκα φορές. Μόνο έτσι θα σωθούμε, και σας προειδοποιώ ότι εάν δεν το κάνουμε σε έξι μήνες θα έχουν καταστραφεί τα πάντα. Μόνο εμείς ο λαός μπορεί να το κάνει αυτό, γιατί όλοι οι πολιτικοί μας είναι πουλημένοι, αλλά δεν βλέπω φως, γιατί είστε πλήρως αποβλακωμένοι. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μόνο όταν πτωχεύσουμε θα βγείτε στους δρόμους, τότε βέβαια θα είναι πολύ αργά, γιατί τότε δεν θα έχετε να φάτε. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους, γιατί κάθε φορά που θα παίρνουμε μια δόση από το Δ.Ν.Τ. θα μας βάζουν και νέα μέτρα, και σε λίγο καιρό δεν θα παίρνουμε καθόλου μισθό, θα δουλεύουμε δωρεάν.   

13 σχόλια:

  1. ΄Γράφεις ολο μαλακίες αγραμματοσύνες, αμορφωσιές, αμόρφωτε ταξιτζή, και νομίζεις οτι είσαι κάτι. Πήγαινε μορφώσου πρώτα και μετά μίλησε. Εκτός απο αμόρφωτος είσαι και απολίτιστος και εγωκεντρικός. Ποιός νομίζει οτι σε φτύνει ρε; Αν εσύ είσαι ψαγμένος αγράμματε τότε τι να πουν αυτοί που μελετάνε σε ολοι τους τη ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εάν δεν σου αρέσουν τα άρθρα μου κομματόσκυλο μην τα διαβάζεις, εγώ μπορεί να είμαι αγράμματος αλλά εσύ που με βρίζεις είσαι καλύτερος? ένα πτωχευμένο ελληνικό γουρούνι είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά άρθρα σου ρε άσχετε; ολο μαλακίες λές, χωρίς λογική και επιχειρήματα. Γιατί δε φέυγεις ρε απο την Ελλάδα; τι σε θέλουμε; να μας πιάνεις τον τόπο; δεν είμαι κοματόσκυλο. ουτε δημόσιος υπάλληλος. Συνταξιούχος είμαι ελευθερος, αλλά η αγραματοσύνη σου και οι αντιγραφές σου με νευριάζουνε. Και νομίζεις οτι κάτι λες. Ενω είσαι για φτύσιμο. Και οταν λες σας περιμένει, εσενα ρε αμόρφωτε δε σε περιμένει;τεμπελόσκυλο είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Για να καταλάβετε τι ξεφτιλισμένος λαός είστε, οι περισσότεροι έλληνες λένε την φράση, φίλησα κατουρημένες ποδιές για να μπω στο δημόσιο εγώ και το παιδί μου."

    Οι Έλληνες έχουν βάλει στόχο να μπουν στο δημόσιο διότι αυτό τους προσφέρει έναν καλό μισθό και πλεονεκτήματα. Και εσύ αν είχες πτυχίο από πανεπιστήμιο τα ίδια θα έκανες. Ωστώσο δεν πρέπει να κατηγορούμε τους Έλληνες για αυτό, αλλά τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρεου αυτός ήταν που δημιούργησε αυτήν τη νοοτροπία του βολέματος, καθώς έδωσε πλεονεκτήματα στο δημόσιο τα οποία λειτουργούσαν εις βάρος των ιδιωτικών υπαλλήλων.

    "Φυσικά η κυβέρνηση σαν καλοί και πλήρεις δούλοι που είναι είπαν σε όλα ναι"

    Ο πρωθυπουργός μας είναι μασόνος, εφαρμοζει αναρχικό καπιταλισμό. Δηλαδή θέλει έναν πλανήτη χωρίς σύνορα, με μια παγκοσμία κυβέρνηση. Δηλαδή θέλει τα κράτη να κυβερνώνται από τις τράπεζες και για αυτό κάνει ότι του λένε αυτές.
    Ο αναρχισμός φαίνεται στο γεγονός το ότι ελληνοποίησε τους λαθρομεταναστες (γιατί περι λαθρομεταναστων επροκειτω).
    Δείτε εδώ:

    http://img547.imageshack.us/img547/5922/papandreoulive.jpg

    και εδώ:
    http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1097249

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Στην χώρα μας δεν υπάρχει κανένας πατριώτης να μας σώσει από το Δ.Ν.Τ. όχι δεν υπάρχει, είναι όλοι πουλημένοι στους αμερικανούς, και στις τράπεζες."

    Δυστυχώς αλλά οι μόνοι πατριώτες που έχουν μείνει είναι οι συνταγματάρχες, αλλά γιατί δεν κάνουν ένα πραξικόπημα. Μήπως είναι και αυτοί διεφθαρμένοι;Η μήπως φοβούνται ότι θα τους κατηγορήσει ο κόσμος ότι χρεωκόπησαν την χώρα. Γιατί αν γίνει πραξικόπημα κατευθείαν θα πτωχεύσουμε. Επανάσταση δεν ξέρω αν μπορει να γίνει αφού ο ΓΑΠ ελέγχει αστυνομία και συνδικαλιστές... Αποστολή του Γιωργάκη είναι να διαλύσει την ΕΕ, μόλις διαλυθεί αυτόματα θα γλιτωσουμε.

    "Ανώνυμος είπε...
    Γράφεις ολο μαλακίες αγραμματοσύνες, αμορφωσιές, αμόρφωτε ταξιτζή, και νομίζεις οτι είσαι κάτι. Πήγαινε μορφώσου πρώτα και μετά μίλησε. Εκτός απο αμόρφωτος είσαι και απολίτιστος και εγωκεντρικός. Ποιός νομίζει οτι σε φτύνει ρε; Αν εσύ είσαι ψαγμένος αγράμματε τότε τι να πουν αυτοί που μελετάνε σε ολοι τους τη ζωή;"

    Είδαμε και τι έκαναν οι "μορφωμένοι" που κυβερνούσαν την Ελλάδα από το '81 και μετά. χαχαχα :)

    "Ενω είσαι για φτύσιμο."

    Αν είναι για φτύσιμο αυτός τότε οι πολιτικοί γιατί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητέ ανώνυμε ξέρω ποιος είσαι, και ξέρω ότι είσαι κομματόσκυλο, το blog μου δεν θα το φιμώσει κανείς, και εάν σε ενοχλούν αυτά που γράφω απλά μην τα διαβάζεις, κάτι μαλάκες σαν εσένα με κάνουν να σας μισώ όλους, τώρα που θα σου κόψουν την σύνταξη δούλε του κράτους, να δω τι θα τρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν διαβάσεις λίγο θα δείς οτι είσαι μηδενικό.
    Οτι δε ξέρεις τίποτα, οτι νομίζεις οτι κάτι λές, τα χιλιοειπωμένα, απο αντιγραφές.Μας αρέσει που τα λές γιατί αν υπάρχουν τετοιοι αγράμματοι, επιβιώνει η εξουσία, γιατί δε πείθουν κανένα, Ολοι γελάνε. Τους σοβαρούς, μορφωμένους, πνευματικούς δε θέλουν. Αυτοί τους κάνουν κακό. Μισείς τον εαυτό σου, άρρωστε!!Πέθανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Yπάρχουν και τα κομματόσκυλα!Κρανίο και οστά στην Ελλάδα του τίποτα.Στη χώρα του τίποτα βγάζει μόνο εφιάλτες,νεκροθάφτες και ελεεινούς προδότες.Συνέχισε Bill χωρίς να βρίζεις,λες σκληρές αλήθειες αλλά έχεις μια κακή πολύ κακή συνήθεια έχεις άσχημο λεξιλόγιο..,μπορείς να εκφράζεσαι το ίδιο με ευπρεπές λεξιλόγιο.Α και κάτι ακόμα,μη βρίζεις τους εργαζόμενους είτε είναι στον ιδιωτικό είτε είναι στο δημόσιο,δεν είναι όλοι χαλασμένοι και διεφθαρμένοι,μη κάνεις καραμέλα αυτό που βολεύει τους πραγματικούς διεφθαρμένους.Καλή σου μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέτοιοι τύποι αγράμματοι που αντιγράφουν μόνο το λεξιλόγιο τους δείχνουν. Τι αλλο μπορεί να δείξει ενας αμόρφωτος απνευμάτιστος τύπος; καμιά βρισιά για να τον διαβάσουνε. Μπορεί ενς βοσκός να είναι αγράμματος αλλα τον ακούς. Εχει γλυκύτητα, ωραίο λεξιλόγιο, βγάζει αγάπη απο μέσα του, εχει μια πνευματικότητα, πιστεύει οτι σπέιρεις θα θερίσεις, κλπ. Αυτός δεν εχει τίποτα, και νομίζει οτι κάτι είναι. Τεμπελόσκυλο είναι φαίνεται, αντιγράφει, και νομίζει οτι λέει σοφίες. Ολο λέει θα πεινάσετε, τον εαυτό του ο αμόρφωτος που τον βάζει; Θέλει να κάνει εντύπωση; Ολοι αγωνιζόμαστε. Γιατί δεν ξεκουμπίζεται απο την Ελλάδα αφού βρίζει; και εμάς δε μας αρέσει αλλά προσπαθούμε. Δε κάνουμε σα μαλάκες. Αυτός να φύγει. Για Αλβανία, καλός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γαμημενε συνταξιουχε πεθανε οπως εισε και μη ασχοληθεις με τον βασιλη και αν θελεις και εχεις αρχιδια μαραμενα στειλε e mail να σου εξηγησω και επι προσωπικου πρασινοκερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε κοματοσκυλο χωρις να γνωριζεις τον βασιλη τι μιλας εργαζεται απο παιδι ειναι στη πιατσα 30 χρονια ρε τεμπελη συνταξιουχε οι αλβανοι ειναι καλυτεροι απο σενα παρε το κουβαδακι σου και σ αλλη παραλια εσεις μας καταστρεψατε απο ποια ηλικια ρε παιρνεις συνταξη και τι εχεις πληρωσει στο κρατος κολογερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κατ΄αρχή είμαι 57 ετών. Οχι γέρος. Ημουν ελευθερος επαγγελματίας, εχω 17 διαμερίσματα απο τη δουλειά μου, παίρνω ενοίκια, κάνω πολλά ταξίδια, εχω 3 παιδιά επιστήμονες, και σύζυγο οδοντίατρο, έχω τελειώσει 2 πανεπιστήμια Ελλά δα Αμερική, μελετώ συνέχεια, πάω σε διαλέξεις, σε σεμινάρια, σε συνέδρια, όπου είμαι και ομιλητής, Πιστεύω πολύ στο Θεό, που με βοηθάει, και απλά σας λυπήθηκα γιατί σας είδα πολύ χαμηλά και είπα να σας βοηθήσω, να μη λέτε λόγια του σωρού και του βόθρου, και νομίζετε οτι είναι σοφίες, ξέρετε αυτό είναι ολέθριο. Ο Θεός μαζί σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο θεος όμως δεν λέει να υποτιμάς τον συνανθρωπο σου,με ότι και αν σου λέει και ότι και ότι και αν σου κάνει. Ούτε να βρίζεις και να λες "να εγω ειμαι καλύτερος απο αυτον, έχω 1000 πτυχία ενω αυτος έχει βγάλει μόνο το γυμνασιο".

    Μην του λες τέτοια του Βασίλη γιατί είναι και άθεος και θα πάρει με κακό μάτι τους χριστιανούς. Και όχι φίλε μου, απο αυτά που λες καταλαβα ότι δεν είσαι χριστιανος, αλλά είσαι μόνο στο όνομα. Και εγώ ευχομαι για σενα να σε συγχωρεσει ο Θεος για αυτά που λες.

    Bill, μην τον πάρεις στα σοβαρα δεν σκέφτονται έτσι οι χριστιανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή