Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο πατέρας του όρου jaren lanier είπε ότι εικονική πραγματικότητα είναι το τρισδιάστατο περιβάλλον φτιαγμένο από υπολογιστή συμφωνώ σε αυτό αλλά αυτό που ζουν οι σημερινοί άνθρωποι δεν είναι ζωή είναι εικονική πραγματικοτητα,δυστυχώς όμως δεν το καταλαβαινουν γιατί ότι τους έμαθαν νομίζουν ότι είναι σωστό και ότι είναι διαφορετικό από αυτά που κάνουν είναι λάθος .θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι ρομπότ και πρόβατα όπως έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα μού σκοπός των ανθρώπων σήμερα είναι η ύλη και πιστεύουν εάν έχουν λεφτά να αγοράσουν περισσότερα αγαθά είναι ευτυχισμένοι τόσο μαλάκες είναι .ο άνθρωπος έχει πέντε αισθήσεις ,κατ’ ουσίας δεν μπορεί να δει και να καταλάβει τίποτα γιατί υπάρχουν επτά διαστάσεις άλλοι λένε δεκατέσσερις ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα να βγει από το σώμα του και να βρίσκεται αλλού να διαβάσει την σκέψη των άλλων και να δημιουργεί ότι θέλει .το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει τον εγκέφαλο του όσο πρέπει το σύστημα τον θέλει τυφλό και ηλίθιο και φυσικά χωρίς κριτική σκέψη του δημιουργεί δήθεν ανάγκες να αγοράσει σπίτι να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο και διάφορα ηλίθια πράγματα και αναγκάζεται να πάρει δάνεια για να καταναλώσει αλλά το χρέος είναι το τέλος του γιατί αναγκάζεται να κάνει δυο δουλείες και να μην έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο να διαβάσει να σκεφθεί και να απολαύσει την ζωή .έτσι γίνεται ρομπότ και απλά παράγει-καταναλώνει κι διονίζει το ειδος.αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάνει παιδιά αφού θα είναι τα νέα ρομπότ και μηχανές που θα εξυπηρετούν το κράτος και τους πλούσιους θα είναι δηλαδή δούλοι όπως είναι όλοι οι σημερινοί ανθρωποι.στο ταξι μου ρώτησα μια κυρία γιατί δεν κάνατε παιδιά και μου απάντησε γιατί έσωσα κατι.αυτη ήξερε την αλήθεια δεν έκανε έναν ακόμη δούλο ,όλες οι άλλες Έλληνιδες το μονό που θέλουν είναι να κάνουν παιδιά για αυτό έχουν προγραμματισθεί .για να πας με την μάζα είναι εύκολο για να βγεις είναι το δύσκολο πρέπει να έχεις πολλά παπαρια .αυτό που έγραψε ο orgouelστο 1984 είναι αυτό που ζείτε σήμερα η τηλεόραση δεν κλείνει ποτέ η αστυνομία κάνει ότι θέλει δεν υπάρχει δημοκρατία έχει απαγορευθεί η κριτική σκέψη .η παγκοσμιοποίηση έγινε για να σαρώσει τα πάντα να υπάρχει ένας αρχηγός και όλοι οι άλλοι να είναι δούλοι και δεν έχετε δει τίποτα ακόμη τα παιδιά σας θα ζήσουν πολύ χειροτέρα οποίος ελπίζει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν είναι εκτός πραγματικότητας και τυφλός και ηλίθιος

6 σχόλια:

  1. Συμφωνώ πως δεν είναι καλά τα πράγματα και πως δυστυχώς η πλειοψηφία του λαού δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τα προβλήματα και να κάνει κάτι γι'αυτά, όμως δεν είναι δυνατόν να ζούμε χωρίς ελπίδα.

    Αν πίστευα πως όλα είναι σκατά και θα συνεχίσουν να είναι σκατά ή θα αυτοκτονούσα ή θα γινόμουν 100% μέρος του συστήματος. Πάντως σίγουρα δεν θα ασχολιόμουν με το να γκρινιάξω για την κατάσταση, γιατί τι νόημα θα είχε;

    Τώρα που πιστεύω πως κάτι μπορεί να βελτιωθεί, έστω και στο πολύ μακρινό μέλλον, έχω την όρεξη να κάνω ό,τι μπορώ για να βάλω έστω κι ένα τουβλάκι προς αυτή την κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Ο άνθρωπος συντηρείται από τα ένστικτά του αντί να τα συντηρεί και κυρίως δεν έχει συνηδειτοποιήσει ότι άλλο πράγμα είναι το σώμα του και άλλο το μυαλό του. Τα συγχέει και έτσι συγχίζεται.
    Και από αυτό το σημείο πάυουν να είναι απλά τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε bill

    Θα τα λέμε φίλος, συμφωνώ σε πολλά μαζί σου


    Μία συμβουλή διαβάζοντας το προφίλ σου... μην κρεμάς ταμπέλες στον εαυτό σου δεν υπάρχει λόγος.
    Είσαι απλά ότι γουστάρεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Βασίλη.
    Συμφωνώ σε οσα λες,το σύστημα ή όπως αλλιώς λέγεται,έχει φτιάξει συγκεκριμένες καταστάσεις και τα προωθεί στα ρομποτάκια για κατανάλωση!
    Δεν έχουμε μάτια,ούτε μυαλό να δούμε πιο πέρα απο τη μύτη μας και γι αυτό ζούμε όπως ζούμε!
    Αν κατα λάθος ξεφύγει κάποιος ακι γίνει ενοχλητικός,υπάρχουν τρόποι για επαναφορά στο μαντρί,διαφορετικά.....
    Νάσαι παντα καλά,να μας τα λές χύμα,όπως είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Βill
    Nα πω και εγω το ...κλασσικο 'συμφωνω με πολλα απο αυτα που λες', αλλα, και κατι αλλο επισης που βρηκα πολυ ενδιαφερον. Το οτι εχεις την δυνατοτητα, μεσω του επαγγελματος, σου να μιλας με πολυ κοσμο και να μαθαινεις πως σκεφτονται, οσοι δεν ειναι...προβατα, βεβαια,(αν και μερικες φορες μαθαινει κανεις κατι και απο τα...προβατα!)

    Mετα εχουμε και κατι αλλο κοινο, τους Pink Floyd! Απο τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα!

    Τα λεμε
    Χαιρετισμους απο Σουηδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή ναντια και elva σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια σας υπόσχομαι ότι θα γράψω περισσότερα πράγματα και πιο καυτά και θα τους τα χώνω συνεχεία με εκτίμηση billtaxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή