Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

O ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Όλο το σύστημα στηρίζεται σε δυο πράγματα στην άγνοια και τον φοβο.σας πουλάνε φόβο και τρόμο και θερίζουν κοπάδια και πρόβατα .δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ανέχεστε την κυβέρνηση της χώρας μας να αποφασίζουν τα πάντα για την ζωή σας,ποσα λεφτά θα πάρετε πόσες μέρες διακοπές θα πατε,αποφασιζουν για τον τρόπο που σκέφτεστε και σας διδάσκουν ότι θέλουν και εσείς τα δέχεστε όλα χωρίς αντιδραση.θα μου πείτε τι μπορώ να κανω?το 1985 όταν ο μπάτσος σκότωσε τον καλτετζα ήμουν 3 ημέρες στο πολυτεχνείο και τι κάναμε τιποτα,τον Δεκέμβριο με την εξέγερση για τον θάνατο του Αλέξη τι κάναμε τίποτα σκύψαμε τα κεφάλια και γυρίσαμε στην άθλια καθημερινότητα μας.δυστυχως δεν μπορούμε να τα βάλουμε με αυτό το φασιστικό σύστημα γιατί είναι πολύ δυνατό και πρέπει να ξυπνήσουμε τις μάζες να καταλάβουν τον βιασμό τους,αλλα αυτό είναι αδύνατον γιατί τους έχουν σκοτώσει το μυαλό τους και την κριτική σκέψη. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγετε από την άθλια πραγματικότητα είναι να αποκτήσετε γνώση. Ο εγκέφαλος μας δουλεύει μόνο από 2% μέχρι 6% το υπόλοιπο κοιμάται φαντασθείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε εάν δούλευε το 30% η το 50% θα μπορούσατε να κάνετε τα πάντα. Θα σας συμβούλευα να διαβάσετε ορισμένα βιβλία για να πάρετε καλύτερη γνώση . την καταγωγή των ειδών και καταγωγή του ανθρώπου του Δαρβίνου τα βιβλία του froyd του vilment radix του backoynin του George orwel και το καταπληκτικό βιβλίο ουράνια προφητεία του James Redfield για να μπείτε στο νόημα τις φιλοσοφίας και τις σκέψης .επίσης σας προτείνω να δείτε τα ντοκιμαντέρ the secret .what the bleep do we know και φυσικά τα 2 zeitgeist και το φοβερό koyaanisqatsi του Κόπολα του 1982 .μπορείτε να τα κατεβάσετε όλα από το τορεντ με ελληνικούς υποτιτλους.πολλοι με χαρακτηρίζουν αναρχικο.αναρχικος δεν είναι αυτός που σπάει βιτρίνες και αυτοκίνητα αναρχικός είναι αυτός που δεν δέχεται το κράτος και να αποφασίζουν άλλοι για την ζωή του θέλει απλά να είναι ελεύθερος .για να δείτε την αληθινή ζωή πρέπει να φύγετε από την ύλη να έχετε ελεύθερο χρόνο να μην δουλεύετε σαν δούλοι ,να έχετε πραγματικούς φίλους που γίνονται θησεία για εσάς και εσείς για αυτούς ,να δίνεται αγάπη σε όλους τους ανθρώπους και να παίρνεται αγάπη να ζείτε κοντά στην θάλασσα και στην φύση και να απολαμβάνετε τον καταπληκτικό ήλιο μας .ξέρω ότι αυτά δεν μπορείτε να τα κάνετε ποτέ γιατί δεν μπορείτε να φύγετε από το σύστημα και να ελευθερωθείτε .εύχομαι σε όλους γνώση και μόνο γνώση 

9 σχόλια:

  1. Η απλότητα μ' αρέσει στο κείμενό σου. Και φυσικά, πάνω από όλα οι επιλογές σου.. Όσα δεν τα έχω ήδη διαβάσει ή δει, θα τα δω. Πάντως παρουσιάζεις την ελληνική κοινωνία και την διαδραστικότητά της με το κράτος (αν και πολλές φορές παύει να είναι διαδραστικότητα αφού το κράτος προστάζει και ο πολίτης ακούει-δέχεται) σε λίγες μόνο σειρές "αναρχικής" γραφής.

    Ωραίος. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρχικούς βάφτισε το σύστημα τους τραμπούκους για να δυσφημίσει την έννοια της αναρχίας. Μακιαβελική προβοκάτσια αφού αλλο τίποτα δεν ξερουν και δεν μπορούν να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Αριστοτελης διδασκε πως ο εγκεφαλος υπαρχει απλα και μονο για να ριχνει την θερμοκρασια του αιματος , χωρις να εχει την παραμικρη αναμειξη στην διαδικασια της σκεψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάπου έχω κουραστεί πια, να ακούω αλλά ακόμα και να αναφέρω, όλα τα άσχημα που υπάρχουν γύρω μας και είναι και πάρα πολλά. Όχι ότι είναι ασήμαντο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είναι η αρχή για την όποια πιθανότητα πραγματικής βελτίωσης.
    Ωστόσο αυτό που μου λείπει και μου λείπει τραγικά πολύ, είναι οι συγκεκριμένες πια προτάσεις για το επόμενο σημαντικό βήμα. Την αλλαγή της κατάστασης.

    Θέλω να ξεκινήσει κάτι, όχι μόνο σε φιλοσοφικά επίπεδα, στην πράξη πια!

    Αυτό το στιλάκι του να τα λέμε από εδώ κι από εκεί, όταν σταματάει πάντα σε αυτό το στάδιο, κάπου καταντά η μεγαλύτερη παγίδα μας γιατί έτσι ουσιαστικά θεωρούμε ότι κάτι τελικά κάνουμε και στην ουσία δεν κάνουμε τίποτα ποτέ. Απλώς επαναπαυόμαστε ότι εμείς είμαστε "ανώτεροι" που τα αντιλαμβανόμαστε και τα λέμε και μάλιστα ενδεχομένως και φωναχτά όλα αυτά κι επί της ουσίας τί;!

    Είναι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει και στα ΜΜΕ.
    Βγαίνουν κάποιοι δημοσιογράφοι, αρχίζουν τις "αποκαλύψεις", τα χτυπάνε όπου έχει περισσότερο πέραση άρα και τηλεθέαση και χρήμα, και μετά από 'δω πάνε κι άλλοι! Πάμε όλοι μας για ύπνο, ικανοποιημένοι που επιτέλους "ανακαλύψαμε" τους κακούς και την κρυμμένη αλήθεια και την επόμενη μέρα απλά συνεχίζουμε ό,τι ακριβώς κάναμε και την προηγούμενη. Δηλαδή το τίποτά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αιώνιε έφηβε!
    …μ’ αρέσεις όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητε φιλε κοσμος ο ανθρωπος διαφερει απο τους προγονους του τους πιθηκους στο μυαλο και στην κριτικη σκεψη στην ελλαδα δεν υπαρχει κριτικη σκεψη εχει απαγορευθει ακου το τραγουδι του ασιμου στο blog μου και θα καταλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητε φιλε αθεε το σωμα μου το εχουν σκοτωσει το μυαλο μου δεν θα το σκοτωσουν ποτε και φυσικα η αντιδραση και η αμφισβητηση στα παντα δεν θα φυγει ποτε απο μεσα μου εγω παντως σε αγαπαω και ας μην με αγαπας με εκτιμηση billtaxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος σου είπε ότι δεν σε αγαπώ παραπονιάρη….
    Και μόνο που είσαι ροκάς φτάνει, άσε που έχεις και ωραίες ιδέες για τη ζωή!
    … μην τα ξαναπείς αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή