Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Είναι δυστυχία το να είσαι έλληνας γιατί για να επιβιώσεις σε αυτή την χώρα πρέπει να είσαι κωματοσκυλο αρπακτικό κλεφτής ρουφιάνος τσάτσος και δούλος του συστηματος.εαν έχεις σεβασμό πολιτισμό και δεν είσαι κλεφτής σε λένε μαλακά και ηλιθιο.η Ελλάδα δεν είχε ποτέ δημοκρατία γιατί δημοκρατία είναι να έχεις σεβασμό πολιτισμό ισονομία δικαιοσύνη πράγματα που δεν τα έχω δει ποτέ στην χώρα μας και ούτε θα τα δω ποτε.οι νέοι μας βγάζουν πανεπιστήμιο και μαστέρ και παίρνουν 700 εύρο μισθό δηλαδή κάτω από τα όρια τις φτωχιας.το 99% των ελλήνων είναι πιστοί χριστιανοί πιστός σημαίνει σκύλος και ηλίθιος ακόμη προσκυνάνε μούμιες και εικόνες για να καταλάβετε που βρισκονται.η υγειά και η παιδεία είναι ανυπαρκτες,στα σχολεία τους μαθαίνω να πέφτουν στα τέσσερα και τους απαγορεύουν την κριτική σκεψη,για την θεωρία της εξελίξεις του Δαρβίνου και για την δημιουργία του σύμπαντος δεν τους λένε τίποτα δηλαδή η γνώση απαγορευεται.εχουμε 1500000 καταραμένους δημόσιους υπάλληλους που δεν δουλεύουν και πληρωνονται,μας στοιχίζουν οι μισθοί τους 40 δισεκατομμύρια εύρο τον χρόνο κι το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν μίζες και φακελακια.το κακό είναι ότι δεν υπάρχει μελλον,το κράτος χρωστάει 300δισεκατομμυρια τα ταμεία και οι δέκο αλλά 300 και οι έλληνες χρωστάνε αλλά 300 στις τράπεζες δηλαδή έχουμε χρεώσει άλλες 30 γενιές και οι νεοέλληνες δανείζονται για να πάρουν jeep,δεν ενδιαφέρεται κανείς για το μέλλον αλλά κοιτάνε μόνο το σήμερα .οποίος ελπίζει για την Ελλάδα είναι τυφλός και ηλίθιος

7 σχόλια:

  1. Σε πολλά έχεις δίκιο. Όμως ποιος φταίει γι αυτό;
    Εμείς! Αυτούς ψηφίζουμε, έτσι μας διοικούν.
    Κι αυτοί ξέρουν ότι είμαστε βλάκες για να βγάζουμε τους ίδιους και τους ίδιους.
    Αύριο ψηφίζουμε!
    Οι μισοί θα απέχουν, νομίζοντας ότι κάτι κάνουν και οι άλλοι θα ψηφίσουν τους ίδιους!
    Αυτοί που θα βγουν θα τρίβουν τα χέρια τους, που βγάλαμε πάλι τους ίδιους!
    Ποιοι θα φταιν; Όχι μόνο αυτοί που τους ψήφισαν αλλά κι εκείνοι που απείχαν, αφήνοντας το ποσοστό, εκείνων που ψήφισαν, ίδιο!
    Το κατάλαβες, φίλε μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητε φιλε αθεε οποιος ψηφιζει κομα ειναι σε εγκεφαλικο κομα ειναι σαν να ψηφιζει τους βιαστες του η ελλαδα ηταν παντα τριτοκοσμικη και θα παραμηνει για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bill, αν δεν το θεωρείς κακό, απάντησέ μου σε κάποια απλά ερωτήματά μου.
    1). Τί ηλικία έχεις;
    2). Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας έχεις μείνει, για πόσο και πότε;
    3). Είσαι Έλληνας; Και από γονείς Έλληνες; Αλλιώς με τί ακριβώς εθνικότητες σχετίζεσαι και πώς;

    Το ξέρω ότι αφορούν προσωπικά σου δεδομένα αυτά που ρωτώ να απαντήσεις αλλά δεν θεωρώ ότι είναι και ιδιαίτερα ενοχλητικό να τα αναφέρεις. Δηλαδή δε νομίζω ότι θα είχε ποτέ κανείς πρόβλημα να αναφερθεί σε αυτά του τα στοιχεία.

    Και το τονίζω ότι δε σε ρωτώ με ειρωνικό χαρακτήρα. Απορία έχω.
    Μπορεί να μου πεις με τη σειρά σου, "Τί με ενδιαφέρουν όλα αυτά;".
    Ανάλογα τις απαντήσεις σου, θα είμαι σε θέση να ερμηνεύσω κάπως κοντύτερα, τις απόψεις που έχεις εκφράσει από εδώ γενικότερα. Γιατί ξέρεις, όλα παίζουν ρόλο ως προς το πώς μπορεί να δικαιολογούνται κάποιες απόψεις.

    Πιστεύω ότι κανονικά, δε θα πρέπει να σε ενοχλήσει το να αποκαλύψεις τόσο απλές πληροφορίες για εσένα. Και πάλι αν θες βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητε φιλε κοσμε ειμαι 52 ετων γεννηθηκα και ζω στην αθηνα ειμαι ελληνας, φυσικα ειμαι υπερηφανος που ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.θα ηθελα να μου πεις απο αυτα που γραφω που κανω λαθος.ξερεις καποτε πρεπει να δειτε και την αληθεια γιατι αυτο που ζεις ειναι εικονικη πραγματικοτητα(αυτο θα ειναι το επομενο αρθρο μου) ξερω οτι διαφωνεις με αυτα που γραφω αλλα πρεπει να μαθετε την αληθεια και να σεβεσται την διαφορετικοτητα με εκτιμηση billtaxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ' αρχήν, προσωπικά σέβομαι απόλυτα, κάθε διαφορετικότητα, όσο αυτή βέβαια δεν επεμβαίνει βίαια, στα ζωτικά συμφέροντα όποιου άλλου! Μην το ξεχάσεις αυτό που λέω εδώ. Ολόκληρο όμως.

    Οι ερωτήσεις μου σχετικά, αποσκοπούσαν στο να καταλάβω σε ποια ηλικιακή φάση είσαι που όσο να 'ναι, μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στις κρίσεις ενός ανθρώπου, καθώς και το τί βιώματα εθνικότητας κουβαλάς στο ιστορικό σου.
    θεωρώ ότι με κάλυψες σε αυτά μου τα ερωτήματα, με την απάντησή σου.

    Στα περισσότερα που γράφεις και στο 'χω ξαναπεί ανοιχτά αυτό, υπάρχουν δυστυχώς μεγάλες και σοβαρές αλήθειες!
    Όμως σου έχω ξαναπεί επίσης, ότι ο τρόπος που καταλήγεις να τα παρουσιάζεις, είναι υπερβολικά απόλυτος και ακραίος. Ιδιαίτερα δε οι "λύσεις" που προτείνεις δημόσια.

    Ναι, πράγματι όλοι πρέπει να μπορούμε και άμεσα, να βλέπουμε την πραγματικότητα κατάματα! Δεν το συζητώ! Όσο αυτό δεν γίνεται, τόσο καταλήγουμε σε μεγαλύτερα τέλματα.
    Όμως επίσης θα πρέπει, ό,τι και να δούμε από αυτήν την πραγματικότητα, όσο κακό και σκληρό κι αν είναι, να έχουμε και τη στοιχειώδη ικανότητα, να μην απογοητευόμαστε και να συντηρούμε πάντα ικανό απόθεμα εσωτερικών δυνάμεων, για ορθή αντίσταση στα στραβά καθώς και συμμετοχή σε πιο κοινές - συλλογικές προσπάθειες αντιμετώπισης τους.

    Να σου τονίσω πω σε κανένα στάδιο της γνωστής ιστορίας δεν υπήρξε η απόλυτα καλή κατάσταση για τους πολλούς. Ο περισσότερος κόσμος δε, της εκάστοτε εποχής, μη γνωρίζοντας το τί θα ακολουθήσει στο μέλλον του, θεωρούσε ότι είναι στη χειρότερη φάση που θα μπορούσε να ήταν.

    Έτσι και τώρα!
    Δεν γίνεται να γνωρίζει κανείς μας το μέλλον. Ποτέ δεν γινόταν! Και με την ίδια ακριβώς λογική, ο κόσμος της εποχής μας, εσύ, ο φίλος σου, ενδεχομένως κι εγώ, πάρα πολλοί τέλος πάντων, θεωρούμε ότι έχουμε φτάσει πάτο. Μπορεί κάποια στιγμή να ισχύει κι αυτό! Όμως και πάλι δε θα μπορεί κανείς μας να το γνωρίζει γιατί πολύ απλά δε θα μπορεί να γνωρίζει το μετά του.

    Τα πάντα είναι καλό να τα κρίνουμε καθοριστικότερα, μόνο αφού περάσουν, μόνο αφού έχουμε γνώση μεγαλύτερου μέρους της εικόνας τους και αφού δεν μας επηρεάζουν άμεσα, όσο δηλαδή τα ζούμε τα ίδια.

    Επαγρύπνηση, αντίληψη, διατήρηση των ουσιαστικών αξιών μας και αισιοδοξία είναι τα κυριότερα συστατικά για αυτόν τον καθημερινό αγώνα που κανονικά καλούμαστε να δίνουμε.
    Αν σε κάτι από τα παραπάνω πάσχουμε σε σημαντικό βαθμό, τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα! Θα χάσουμε τις ισορροπίες μας και θα βλέπουμε λύσεις εκεί που πραγματικά δεν θα υπάρχουν.

    Διάβασε προσεχτικά, το τονίζω, ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ, τα όσα σου λέω και είμαι σίγουρος ότι θα με καταλάβεις γιατί δείχνεις άνθρωπος που έχεις περάσει από προβληματισμούς και κατά συνέπεια σε απασχολούν βαθύτατα διάφορα από αυτά που κατά τ' άλλα απορρίπτεις τόσο... φωναχτά!

    Φιλικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΥΣΤΥΧΏΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστηχώς και μάλλον συμφωνώ με τον μολέμου....
    Δυστηχώς και μάλλον συμφωνώ στη ντροπή...
    Δυστηχώς και μάλλον (και μη το πάρεις στραβά έτσι είναι) είναι πολύ χειρότερα που ντρέπεται ένας νέος γι αυτά τα πράματα-Εμείς είμαστε το μέλλον και είναι κακό να ντρέπεται ένας νέος....
    Διαφωνώ μαζί σου περί δαρβίνου για τον λόγο οτι δε είναι βλακεία να πιστεύουμε οτι είμαστε απο έναν ουρακοτάγκο...(Είναι πολύ καλύτερος απο τους ανθρώπους και πολύ αγνότερος)!!!!
    Όσο για τη θρησκεία δεν είναι κακό να πιστεύει κάποιος είτε στην ορθοδοξία , είτε στον χοντρό τον Βούδα, είτε στον Αλλάχ , είτε στον Κουμφούκιο...Αρκεί μέσα απο αυτό να γίνεται καλύτερος άνθρωπος.....

    Αυτά τα ολίγα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή