Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΧΑΟΣ



Σήμερα η Ελλάδα είναι μια απόλυτα νεκρή χώρα, αλλά ακόμη δεν μας έχουν θάψει. Δεν δουλεύει απολύτως τίποτα, η ανεργία έχει φτάσει στο 26,8%, φυσικά η πραγματική ανεργία είναι πάνω από 30%. Πολλές εταιρίες μεταφέρουν την έδρα τους στο εξωτερικό, γιατί δεν υπάρχει καθόλου κατανάλωση στην χώρα μας, ποιος θα καταναλώσει εξ' άλλου όταν το 30% ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. Όσες εταιρείες έχουν μείνει κλείνουν και αυτές. γιατί δεν υπάρχει καθόλου τζίρος. Η φορολογία έχει φτάσει στα ύψη αλλά δεν πληρώνει κανείς φόρο γιατί δεν κυκλοφορεί καθόλου χρήμα, και η κυβέρνηση βάζει συνεχεία νέους φόρους αλλά δεν πρόκειται να εισπράξει τίποτα, από ένα πτώμα όπως είναι η ελληνική οικονομία τι να εισπράξεις.

Με αυτή την κατάσταση που υπάρχει πολλά γεράκια από την γερμάνια και άλλες χώρες περιμένουν να ξεφτιλιστούν οι τιμές, και να αγοράσουν τα πάντα τζάμπα. Και οι πουλημένοι πολιτικοί τι κάνουν για αυτό? Απολύτως τίποτα απλά κάνουν ότι τους πει η τρόικα και η Marcel, σαν καλοί δούλοι που είναι. Τέτοια υποταγή στην τρόικα δεν νομίζω ότι υπάρχει σε καμία χώρα της γης. Σας θυμίζω ότι η χούντα του Παπαδόπουλου κυνηγούσε ανελέητα τους αριστερούς, αυτή η χούντα που έχουμε σήμερα κυνηγάει όλους τους Έλληνες, λες και οι Έλληνες είναι οι εχθροί της χώρας. Όχι οι έλληνες δεν είναι εχθροί της χώρας οι πολιτικοί μας είναι δοτοί και οι πραγματικοί εχθροί του λαού. Δυστυχώς αλλά έχουν αφήσει τον λαό αγράμματο, αμόρφωτο, απολίτιστο, και χωρίς καθόλου κριτική σκέψη, και τον κάνουν όπως θέλουν χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Για να καταλάβετε πόσο μαλάκας και ηλίθιος είναι ο λαός πηγαίνουν ακόμα και ψηφίζουν, και μάλιστα τους ίδιους που τους πτωχεύσαν, και τους λένε ότι θα τους σώσουν. Σας έκοψαν τις συντάξεις, τα δώρα, τους μισθούς, και θα σας κόψουν και άλλο, σας κοροϊδεύουν και εσείς τους ανέχεστε, μπράβο σας, όταν δεν έχετε να φάτε μην διαμαρτύρεστε, γιατί θα είστε άξιοι της τύχης σας.

Μαθαίνω ότι στις 15 Ιανουαρίου που θα έλθει η τρόικα στην Αθήνα έχει δώσει εντολή στους πολιτικούς μας, να γίνουν μεγάλες περικοπές στον στρατό, και να κλείσουν πολλά στρατόπεδα, και φυσικά η κυβέρνηση θα το δεχτεί σαν καλή υπόδουλη που είναι στην τρόικα. Οι στρατιωτικοί έχουν άσχημη ψυχολογία γιατί τους έχουν κόψει τους μισθούς. Όταν έχεις ένα στρατό με χαμηλό ηθικό αυτό σημαίνει ότι έχεις πολύ χαμηλού επίπεδου άμυνα. Βέβαια τι άμυνα να έχει η Ελλάδα όταν δεν υπάρχουν λεφτά για καύσιμα για να πετάξουν τα πολεμικά αεροπλάνα. Δηλαδή εάν γίνει καμιά στραβή η κανένα επεισόδιο κατά λάθος, θα βρεθούμε προ μεγάλης εκπλήξεως. Η τρόικα ξέρει που κτυπάει, και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάρει τα λεφτά της πίσω, χωρίς να ενδιαφέρετε για την άμυνα της χώρας μας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει κάτι κακό, και δεν θα διαμελιστεί η χώρα μας, δυστυχώς αλλά έτσι κατάντησε η Ελλάδα. 

Αυτό που μου προξενεί εντύπωση είναι η στάση του σύριζα τους τελευταίους μήνες, έχει γίνει ακριβώς ένα πιστό αντίγραφο του πασόκ, και μάλιστα χειρίστου είδους. Μαθαίνω επίσης ότι την προσεχή δευτέρα θα πάει στην Γερμανία να μιλήσει με τον υπουργό των οικονομικών της Γερμανίας. Μέχρι προχθές δεν τολμούσαν να του μιλήσουν και τώρα τον καλούν να μιλήσουν, και γίνετε υπόδουλος στους Γερμανούς και αυτός. Μπράβο κύριε τσίπρα και εις ανώτερα. Επίσης μαθαίνω ότι θα επισκεφτεί και την Αμερική και θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία του πρόεδρου Obama, και θα μιλήσει με τον υπουργό οικονομικών της Αμερικής. Προσωπικά πιστεύω ότι γίνετε πόλεμος για το ποιος θα πάρει τα πετρέλαια, και το φυσικό αέριο την χώρας μας. Η νέα δημοκρατία και το πασόκ είναι με την Γερμανία, ο πρωθυπουργός πηγαίνει συνεχεία στην Γερμανία, να δούμε που θα πάει ο σύριζα, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι πολιτικοί είναι απόλυτα πουλημένοι, και πλήρως ξεφτιλισμένοι.
Εδώ και πολλές μέρες η κυβέρνηση ασχολείται με την λίστα laggard , έτσι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα προβλήματα του, και ότι κάνει δήθεν κάθαρση στο πολιτικό σύστημα. Ποιος ενδιαφέρετε για την λίστα όταν οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά να ταΐσουν τα παιδιά τους? Απολύτως κανείς απλά έτσι είναι το δόγμα του σοκ, να μην ασχολείσαι με την πλήρη φτώχεια σου αλλά να ασχολείστε με άρτων και θεάματα. Δυστυχώς αλλά η κατάσταση της χώρας μας είναι χειρότερα από τραγική, και μην ακούτε τον πρωθυπουργό της χώρας που λέει ότι πάμε καλύτερα, πάμε πολύ χειρότερα. Και μην νομίζετε ότι επειδή πήραμε την δόση σωθήκαμε, και μην ξεχνάτε ότι τα 34 δισεκατομμύρια που πήραμε θα πάνε στο χρέος, και θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός. Φυσικά η κυβέρνηση δεν μας λέει πόσο είναι το χρέος, ίσως και η ίδια να μην το γνωρίζει, έτσι και αλλιώς δεν έχει το παραμικρό σχέδιο για να βγούμε από την κρίση, απλά κάνει ότι τις πει η τρόικα. Δείτε και αυτό το βίντεο για να καταλάβετε πόσο υπόδουλοι είναι η κυβέρνηση στην τρόικα.