Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια γίνετε μια γενοκτονία εις βάρος των ελλήνων. Αυτά που ζούμε είναι τραγικές καταστάσεις, και δυστυχώς το δράμα των ελλήνων δεν έχει τελειωμό. Και για όλα αυτά φταίει ο ελληνικός λαός, Έλληνα ντροπή σου που δεν σεβάστηκες τις χιλιάδες αυτοκτονίες, ούτε τους 1,5 εκατομμύρια ανέργους, ούτε τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία καθημερινά, πάνω από όλα δεν σεβάστηκες την επιθυμία των πολιτών να ζουν με αξιοπρέπεια. Από εδώ και πέρα εύχομαι καλή τύχη στην Ελλάδα γιατί έρχονται τα χειρότερα.
 Τι άλλο πρέπει να αντιμετωπίσεις για να βάλεις μυαλό? Δυστυχώς αλλά δεν θα βάλεις ποτέ μυαλό γιατί είσαι μαλάκας, και πίστεψες αυτούς τους φασίστες που σου είπαν ψέματα, και σε γαμήσανε ασύστολα. Σου πούλησαν φόβο και τρόμο, και εσύ σαν καλό πρόβατο που είσαι τσίμπησες, κάτσε τώρα καλά για να σε γαμήσουν.
Βλάκα Έλληνα σε πούλησαν, σε ξεφτίλισαν, σε ταπείνωσαν, από νοικοκύρη σε κατάντησαν διακονιάρη και εσύ τους ψήφισες. Μπράβο πίθηκε Έλληνα. Η ελληνική κοινωνία είναι μια κοινωνία των ηλιθίων, κλανιάριδων, και πουλημένων, είστε μικροαστοί, τρομαγμένοι, και αγκαλιά με τα λίγα ευρώ σας, και ψηφίσατε για να μην χάσουν ήδη αυτά που τους έχουν πάρει. Μια κοινωνία που μεγάλωσε μέσα στην μπούρδα, και ακόμη γελάει και ταυτίζεται με τις κολωταινίες  του Κωνσταντάρα, του Βουτσά, και της Βουγιουκλάκη, με το ιδανικό να πιάσει την καλή όπως οι πρωταγωνιστές εκείνων των ταινιών. Αυτή είναι η ελληνική κοινωνία που έμαθε ότι πετηχημένος είναι ο φτωχός πλην τίμιος που γίνετε πλούσιος με μοναδικό προσόν το ότι πήδηξε την κόρη του αφεντικού του. Αυτή η κοινωνία ψήφισε 12% Βενιζέλο γιατί πίστεψε πραγματικά κάνει χάρη που μας κυβερνάει. Ψήφισε κατά 30% σαμαρά γιατί πίστεψε όποιος φοράει πουκάμισο και γραβάτα δεν μπορεί παρά να έχει καλό σκοπό. Ψήφισε 7% χρυσή αυγή γιατί πιστεύει ότι τα παιδιά του θα τα βιάσουν μετανάστες, μα δεν κατάλαβε πόσες φορές γαμήσανε αυτόν και τα παιδιά του αυτοί που πάλι ψήφισε.
Δυστυχώς αλλά η ελληνική κοινωνία επιβράβευσε τον πάγκαλο, και τελικά έκανα λάθος που θύμωσα. Μαζί τα φάγαμε έλεγε ο πάγκαλος, αλλά τελικά είχε δίκιο. Ο ελληνικός λαός δεν θέλει ούτε ιδέες, ούτε δίκαιο , ούτε τίποτα, μόνο την βολή του και την μάσα του θέλει, στην ανάγκη ακόμη και πατώντας στα κουφάρια των διπλανών του. Όσο αφορά τους συνταξιούχους που ψήφισαν όλους αυτούς του φασίστες, και θα τους κόψουν πάλι τις συντάξεις για να πάνε τα λεφτά στην τρόικα, και τους δυνάστες μας τι έχουν να πουν? Το μόνο που τους προτείνω είναι να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
Αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ για την χώρα μας είναι ότι όλοι μας χλευάζουν και μας κοροϊδεύουν. Η Ελλάδα που ήταν η κοιτίδα του πολιτισμού, και δημιούργησε την δημοκρατία έφτασε στον πάτο και όλη η γη γελάει για τα χάλια μας, και την μιζέρια μας. Καλύτερα να είμαστε φτωχοί, και να έχουμε αξιοπρέπεια, παρά αυτό το πράγμα που ζούμε, και δυστυχώς δεν έχει τελειωμό. Ένα άλλο πράγμα που με ενοχλεί πολύ είναι ότι για τα πάντα στην χώρα μας αποφασίζει η τρόικα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει κυβέρνηση αφού για τα πάντα αποφασίζει η τρόικα. Και αυτοί οι ανάπηροι πολιτικοί μας δεν ντρέπονται που είναι δούλοι κα τσιράκια της τρόικας? Όχι δεν ντρέπονται, εγώ φυσικά ντρέπομαι για τους πολιτικούς που έχουμε στην χώρα μας.
Στην χώρα μας μια γενιά ίσως και δυο θα πάνε χαμένες, δηλαδή δεν υπάρχει το παραμικρό μέλλον για αυτούς. Και δυστυχώς τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση θα προκαλέσουν σοκ σε όλους τους έλληνες. Η Γερμανία δεν μας θέλει πια στην ευρωζώνη, είναι πολύ πιθανόν να μας κόψει τα δάνεια που μας δίνει, και να πτωχεύσει πλήρως η χώρα. Ο ελληνικός λαός είναι απογοητευμένος και φοβισμένος, και ξέρει ότι θα έλθουν πολύ χειρότερες μέρες, αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο, και πρέπει κάτι να γίνει. Εάν βέβαια περιμένετε από τους πολιτικούς μας να μας σώσουν είστε πολύ βαθειά νυχτωμένοι. Αυτοί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην πειράξουν τον κομματικό στρατό τους, και τίποτα άλλο. Θεωρώ δεδομένο ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πάνω από δυο η τρεις μήνες, και θα πέσει πολύ ξύλο στους δρόμους με τα νέα μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση. Πάντως όποια κυβέρνηση και να βγει θα πέσει πάλι γρήγορα, και θα γίνει ότι γινόταν και στην αργεντινή που κάθε μήνα άλλαζε κυβέρνηση. Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι ότι και να γίνει η χώρα θα κάνει πλήρη πτώχευση, και μάλιστα πολύ γρήγορα, και τότε θα καταλάβετε πόσο μαλάκες είστε, που ανέχεστε ότι και να σας κάνουν.