Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ


Αγαπητά πρόβατα νεοέλληνες, δεν μπορώ να καταλάβω στα 55 χρόνια που ζω γιατί ψηφίζετε τους βιαστές σας, τους κλεφτές, και αυτούς που έχουν χρεοκοπήσει πλήρως την χώρα μας. Βέβαια όλο το σύστημα στηρίζετε στην άγνοια, και τον φόβο, και την παντελή αποβλάκωση που υπάρχει γύρω μας. Σας λένε οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι ότι είναι υποχρεωτική η ψήφος, σας λένε ψέματα γιατί βάσει του ευρωπαϊκού συντάγματος δεν είναι, και δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα. Σας λένε ότι έχουμε δημοκρατία για να ψηφίσετε. Δημοκρατία είναι σεβασμός, πολιτισμός, ισονομία, δικαιοσύνη, και συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Αυτά δεν τα έχω δει ποτέ στην χώρα μας, και ούτε θα τα δω ποτέ. Η χώρα μας από τότε που γεννήθηκα  έχει απόλυτη κομματοκρατία, και φοβερό φασισμό, και  αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, γιατί ο λαός ξεχνά εύκολα, τον κοροϊδεύουν ασύστολα, και σαν καλοί μαλάκες που είστε τσιμπάτε.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ. και κατέστρεψε πλήρως την χώρα. Και μάλιστα διοίκησαν σαν απόλυτα φεουδάρχες. Σας θυμίζω ότι τον Ιούλιο του 2011 ο υπουργός των οικονομικών Βενιζέλος είχε πει στην βουλή, ότι απαιτεί στρατιωτική πειθαρχεία, τόσο δημοκράτες είναι, αυτός λοιπόν που θα ψηφίσει την χούντα του ΠΑΣΟΚ πόσο ψηχανόμαλος, μαζοχιστής, διεστραμμένος είναι ο Έλληνας που θα ψηφίσει αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα, του έκλεψαν την σύνταξη, του μείωσαν τον μισθό, έστειλαν στην ανεργία ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες έλληνες, διέλυσαν το σύστημα υγείας, και το υποτυπώδες σύστημα πρόνοιας, στο όνομα της εξυγίανσης της χώρας, σκότωσαν τα όνειρα, και την ελπίδα της νεολαίας για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Εκτός βέβαια και είναι λαμόγιο που επιβιώνει χάρη στο διεφθαρμένο, και παρηκμασμένο πολίτικο σύστημα, δηλαδή παράσιτο που ζει σε βάρος των άλλων. Και μετά θα ρωτήσει κάποιος, οτιδήποτε δεν μπορεί να είναι χειρότερο από τις μαριονέτες των νταβατζίδων της παγκόσμιας οικονομίας, από τα καθάρματα που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση, και έχουν το θράσος να εμφανίζονται σαν σωτήρες. Για όσους λοιπόν χρήσιμους μαλάκες, δεν θα είναι απλά χρήσιμοι μαλάκες αλλά και ανθέλληνες, και συνυπεύθυνοι στην χρεοκοπία της χώρας.

Όσο αφορά το άλλο δήθεν μεγάλο κόμμα που ζητεί την ψήφο του λαού, την νέα δημοκρατία μας το έπαιζαν αντιμνημονιάκοι, και ότι θα σώσουν την χώρα από την χρεοκοπία. Αυτοί είναι κολοτούμπες, είπαν ψέματα στον λαό, ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο (δηλαδή την πλήρη καταδίκη της χώρα μας) ψήφισαν τα νομοσχέδια που παραχωρείται η εθνική κυριαρχία, και υποδούλωσαν τον λαό στους τοκογλύφους δανειστές μας. Αφού σας είπαν ψέματα, έκαναν τόσες κολοτούμπες, γιατί θα τους εμπιστεύεται? Όποιος λοιπόν ψηφίσει αυτούς τους ψεύτες είναι πολύ μαλάκας.

Όσο αφορά την αριστερά που το παίζουν και προοδευτικοί (ποτέ δεν κατάλαβα με το να είσαι αριστερός είσαι προοδευτικός) είναι όλο λόγια και από πράξεις τίποτα. Κανένα αριστερό κόμμα δεν έχει σχέδιο για το πώς θα βγούμε από την κρίση, και μάλιστα κάνουν πολύ κακό στην οικονομία, έκλειναν τα λιμάνια, τα ξενοδοχεία, έκαναν διαδηλώσεις συνέχεια χωρίς λόγο και αιτία. Γενικά τα κόμματα της αριστεράς είναι κόμματα καταστροφής, και όχι δημιουργίας. Θα ήθελα να δώσω τα εύσημα μου στον τσίπρα που έκανε πολύ καλή αντιπολίτευση στην βουλή, αλλά και αυτός ήταν μόνος όλοι οι άλλοι τίποτα.

Ο κόσμος όπως έγραφε και ο Νίτσε πιστεύει με φανατισμό γιατί ακριβώς δεν θέλει να γνωρίζει την αλήθεια, και έχει πει επίσης ψάχνεις για οπαδούς ψάξε για μηδενικά, και δυστυχώς οι νεοέλληνες είναι χοντρά μηδενικά. Εγώ ποτέ δεν ψήφισα κόμμα και δεν δέχομαι κανένα από αυτούς τους φασίστες πολιτικούς να με εξουσιάζουν, εάν εσείς τους δέχεστε, είστε άξιοι της τύχης σας. Όσο αφορά την ψήφο όπως θα έλεγε ο Σοπενχάουερ, είτε ψηφίσεις είτε δεν ψηφίσεις πάλι χαμένος θα είσαι. Είτε ψηφίσεις αυτό το κόμμα  είτε ψηφίσεις το άλλο κόμμα πάλι χαμένος θα είσαι. Όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη το μόνο σίγουρο είναι η φτώχεια του ελληνικού λαού, και σας Θυμίζω ότι Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ. Τα νέα μέτρα που θα παρθούν από τον Ιούνιο θα σας προκαλέσουν σοκ. Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω γιατί ψηφίζετε αφού δεν παίρνει αποφάσεις η κυβέρνηση που θα εκλεγεί αλλά η τρόικα, και μην μου πει κανείς ότι θα αλλάξει κάτι στην χώρα μας με τις εκλογές, γιατί θα είναι τυφλός, και ηλίθιος. Εύχομαι σε όλους τους χρήσιμους ηλίθιους καλή ψήφο, και καλά γαμήσια μετά τις εκλογές. Σας αφιερώνω και αυτό το τραγούδι του Τζίμη Πανούση, ακουστέ το μπας ξυπνήσετε.