Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ


Όπως όλοι έχετε καταλάβει η ευρωπαϊκή ένωση δεν μας θέλει πλέον στο ευρώ, και προετοιμάζεται για την έξοδο της Ελλάδας από την ευρώ. Πολλοί ηλίθιοι οικονομολόγοι, πολιτικοί, και άλλοι δήθεν ξερόλες, ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να μας βγάλουν από το ευρώ, αυτό είναι μεγάλη μαλακία γιατί δεν χρειάζεται να μας βγάλουν από το ευρώ, απλά δεν μας δίνουν μια δόση δάνειου, και χρεοκοπούμε αμέσως. Η Ελλάδα δεν έχει χρήματα να ζήσει μόνη της, και ζει με τα λεφτά του Δ.Ν.Τ. και της ευρωπαϊκής ένωσης, εάν συμβεί αυτό (η πτώχευση, πράγμα που το θεωρώ δεδομένο) θα ζήσουμε ανεξέλεκτες καταστάσεις. Σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο μου ανεξέλεκτες καταστάσεις, και θα μάθετε τι ακριβώς θα ζήσουμε, δυστυχώς θα ζήσουμε καταστάσεις χειρότερες από την κατοχή του 1940.

Η μεγάλη γαλλική τουριστική εταιρεία tui δεν δέχεται χρήματα σε ευρώ από την Ελλάδα για τις κρατήσεις του επόμενου καλοκαιριού, παρά μόνο δραχμές, σας λέει κάτι αυτό? Έμενα μου λέει πολλά αυτοί κάτι ξέρουν. Ο υπουργός εξωτερικών της χώρας μας έδωσε συνέντευξη στο CNN, και τον ρώτησε η δημοσιογράφος εάν κόβουν δραχμές στην Ελλάδα, και δεν το αρνήθηκε, και μάλιστα το διέψευσε δυο μέρες μετά, φαίνεται του έβαλαν χέρι. Εγώ βέβαια είδα το βίντεο που δεν το αρνήθηκε, και μπορείτε να το δείτε και εσείς στο site http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=33458&category_id=88

Οι γερμανικές και γαλλικές κυβερνήσεις έχουν ήδη έτοιμες τις τράπεζες τους για μια πτώχευση της Ελλάδας, και δεν έχουν πρόβλημα εάν πτωχεύσει η Ελλάδα. Η Ιταλία ζήτησε βοήθεια από το Δ.Ν.Τ. και μάλιστα εποπτεία από το ταμείο, και στην Ιταλία έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα, και εάν η Ιταλία καταρρεύσει η Ελλάδα όχι απλά θα καταρρεύσει αλλά θα σβήσει τελείως από τον χάρτη, και δεν θα σηκώσουμε κεφάλι ποτέ. Και οι πολιτικοί μας τι κάνουν ενώ συμβαίνουν όλα αυτά? Τσακώνονται, βρίζονται, και δεν μπορούν να βρουν καμία λύση στο πρόβλημα που έχουμε. Όλοι μιλάνε για κυβέρνηση συνεργασίας, και σωτηρίας της χώρας, αλλά αυτό δεν το βλέπω να γίνεται. Ο καθένας κοιτάζει την καρέκλα του, την πάρτη του, και το κόμμα του, και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την χώρα. Αυτά έγιναν και στην αργεντινή το 2001, δεν τα έβρισκαν οι πολιτικοί, τσακωνόντουσαν μεταξύ τους, και τελικά η χώρα πτώχευσε πλήρως, αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα.

Αυτό που μου προξένησε φοβερή εντύπωση είναι η ψήφος εμπιστοσύνης για τον πρωθυπουργό μας που πήρε πολύ άνετα, και μάλιστα με 153 ψήφους. Πάρα πολλοί βουλευτές δήλωναν ότι ο Παπανδρέου τελείωσε, δεν τον ψηφίζουμε, πρέπει να φύγει και άλλες τέτοιες μαλακίες, και στην ψηφοφορία ψήφισαν όλοι ναι. Τόσο μεγάλοι κολοτούμπες είναι, άλλα λένε και άλλα κάνουν, και περιμένετε από αυτούς τους μαλάκες, ψεύτες, και κλέφτες να μας σώσουν. Αυτοί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες τους, και η πάρτη τους, και τίποτα άλλο. Ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του δεν είπε ποτέ την λέξη παραιτούμαι , και φυσικά δεν πρόκειται να παραιτηθεί ποτέ, γιατί το μόνο που ενδιαφέρει και αυτόν είναι η καρέκλα του. Δηλαδή κορόιδεψε την κοινοβουλευτική του ομάδα, και αυτοί σαν καλοί μαλάκες που είναι τσίμπησαν.
Ο κύριος σαμαράς που λέει ότι θέλει να σώσει την Ελλάδα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει πρωθυπουργός, και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η χώρα. Ζητάει συνέχεια εκλογές, και δεν κάθεται να συζητήσει με τα άλλα κόμματα την στιγμή που η χώρα είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης. Εάν ήθελε να σώσει την χώρα, θα μπορούσε να καθίσει σε ένα τραπέζι, να συνομιλήσει τουλάχιστον, αλλά ούτε αυτό δεν κάνει. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί του είναι ότι ζητεί πρώτα την παραίτηση του Παπανδρέου, και σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο, αλλά σιγά μην παραιτηθεί αυτός ο φασίστας. Θεωρώ ότι ο Παπανδρέου είναι ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα. Είναι φασίστας, δοτός, πουλημένος, και λέει ασύστολα ψέματα. Μάλιστα με την μαλάκια που έκανε με το δημοψήφισμα, αναστάτωσε όλα τα χρηματιστήρια, και της οικονομίες όλης της γης, και δυστυχώς αυτός ο ηλίθιος είναι ο πρωθυπουργός την χώρας μας.

Η μέρκελ έχει δώσει προθεσμία μόνο για λίγες μέρες να βρουν λύση οι πολιτικοί μας στο πρόβλημα συγκυβέρνησης, εάν δεν γίνει αυτό η υπομονή της τελειώνει, και δεν πρόκειται να μας δώσει την επόμενη δόση δανείου, οπότε η χώρα μας κάνει στάση πληρωμών, και ανεξέλεκτη πτώχευση, και όλοι γνωρίζεται τι σημαίνει αυτό. Εξ’ άλλου μην ξεχνάτε ότι οι εταίροι μας, μας έχουν  σιχαθεί, και βαρεθεί, και ψάχνουν αφορμή να μας διώξουν από το ευρώ. Θα μας βρουν λύση αυτοί οι ηλίθιοι πολιτικοί μας? Εγώ δεν το νομίζω, μακάρι να κάνω λάθος. Έχω δυο μικρά παιδιά, και εάν η χώρα κάνει στάση πληρωμών τι θα τα ταΐζω? Απλά δεν θα έχω τίποτα να τα ταΐζω. Δυστυχώς για την χώρα μας αργά η γρήγορα θα πτωχεύσει, και η πείνα μας είναι δεδομένη. Δείτε και αυτό το βίντεο για να καταλάβετε σε τι ξεφτιλισμένη κατάσταση είναι ο πρωθυπουργός μας, και η χώρα. Αυτό το βίντεο είναι από μια σατιρική εκπομπή της ολλανδικής τηλεόρασης.